Algselt postitas fizth
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Kas sa kesa selle peale ei mõtle, et eestlane jääb eestlaseks. Selleks, et ülevoolavalt kaasa elama hakkaks peab mitu õlut all olema. On siis mingit mõtet kõigil ennast sassi tõmmata. Las igaüks vaatab nii mängu ja elab kaasa nagu tahab. See välja paistev emotsionaalsus pole meile omane ja pole mõtet seda võltsilt või millegi muuga ka ju alati välja tuua.Ganvix!
Kommentaar
-
Algselt postitas fizth Vaata postitustPaidelt tubli mäng, korralikult mängiti Sillamäe üle ! Kesale nii palju, et tel seal 400 000 inimest Tallinnas aga üle 200 inimese ei saa kohalegi EESTI SUURIM JALGPALLIKLUBI !FC Flora
Kommentaar
-
Muideks, just täna lõunal rääkisin neti teel Roometiga (nurmalna) selle masendava publikuarvu kohta, mis Paides mänge käib vaatamas.
Käis jutust läbi see maagiline number 300. Eelmise hooaja viimases mänguski (Paide - Flora) oli publikut napilt üle kolmesaja ja sellestki oli suur hulk florakaid. Üks osa publikuarvust oleneb sellest, kelle vastu mängitakse. Kui ikka Ajax või Trans vastaseks on, siis ei saagi väga suurt "lisa" oodata vastasleerist. Kui mängitakse aga Kalju või Tammekaga näiteks, siis oleks kindlasti soliidset hulka juba neilt oodata.
Teiseks osaks on see, mis REAALSELT Paidest tuleb, kui palju suudetakse promoda ja rahvast mängule kutsuda. Linnameeskonna fännide hulgas on vaja uut bandet, kes hakkaks soliidselt omadele kaasa elama. Trumm + südikas kaasaelamine jne. Ei saa jääda kogu aeg selle taha, et Reiljanid ja Saadid on Paidest eemal (Tallinnas nt). Nemad on meil teada-tuntud patrioodid, aga just nimelt pealekasv ka fännide leeris oleks vajalik. Mul endal oli viimasel kahel päeval mõte soetada trumm, aga ma olen ju teadagi mängude ajal hõivatud. Hüüded ja säärane kaasaelamine oleks kuki-muki. Mõte on olemas ja nüüd kulukski ära, kui seda reaalselt hakataks ellu viima. Meil on tribüünidel piisavalt noori, kes võiks lõdvalt meeskonnale kaasa elada. Lisame siia sekka veel vanema generatsiooni rahva, kes igal mängul ikka mõne killu maha paneb.
Publikul peab tekkima SUUREM ühtsustunne. Läbisaamine jne on kõik väga hea nagu peabki olema, aga vaja on leida need hakkajamatest hakkajad, kes oleks nõus aktiivsemalt hakkama tegelema sellega. Ühtsustunde suurenedes, ma olen üsna kindel, suureneks ka publikuarvud.
Kutid teevad ilusat hooaega hetkel ja samuti peavad tegema ka fännid! Paari-kolmekesi ei tee mitte muhvigi. Suuremat seltskonda on selleks vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustpange kasvõi pürot, küll tuleb siis ka rahvas statale.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Ma olen kindel ,et kui sellised võidud ei jää juhuseks nagu nad siiani ikkagi on põhiliselt olnud siis tuleb ka rahvas teid jälle vaatama .Sillaste ütles ju teleintervjuus selgelt ,et tugevate vastaste vastu on hea ennast häälestada aga omasuguste vastu ei leita tihti motti ja siin peab Mella Rooba korra majja lööma ,et kutid pilvedest alla tuua.
Igatahes eilne mäng Paide poolt vaadatuna oli aegade parimaid mida ma nende esituses olen näinud. Nüüd jääb üle vaid loota ,et hoogu jätkub ka peale Jaanipäeva ,mis amatöörmeeskondadele on tihti raskeks katsumuseks saanud.
Järgmine mäng ongi tõeline publikumagnet ,kui kodus mängitakse Tammekaga.FCF Forever
Kommentaar
-
Üks huvitav fakt ka! Nimelt teie poolkaitsja Martin Ustaal mängis perioodil esmaspäev-laupäev 3x90min U19 koondises ja veel ka 45min Paide LM eest. Ütleks, et päris karm koormus noormehele, või kuidas !?
Siinkohal näiteks meie põhikoosseisu kaitsja Artur Pikk mängis noortekoondises vähem minuteid, kuid meie treenerid pidasid targemaks meest säästa ja liigamängule mitte kaasata.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustKas need kolm sõpra, kes väidetavalt Norrase pagesid - läksid sinna palli mängima või muidu mingile tööle pappi kokku kraapima?
Niipalju kui mina kuulsin, siis pigem see viimane variant ehk läksid Norra lihtsalt tööle. Võite seda kinnitada või ümber lükata, aga ilmselgelt oleks see palju loogilisem ka.
Kommentaar
-
Tuli siis esimene lagunemine tänavu. Nagu pea kõigil viimaste hooaegade kodumängudel nõmmekate vastu, oli Kalju kaitse ebakindel ning meile anti piisavalt võimalusi, et värav lüüa. Ja Kalju vastu kuidagi ei õnnestu lüüa ikka.
Esimene poolaeg Paide poolt pigem kehvapoolne, polnud seda kena söödumängu, mis viimasel ajal. Siiski oli Mägil ja Tikil suurepärased võimalused, samas Kalju läks teenitult 1-0 juhtima.
Teisel poolajal suruti Kalju kaitsesse ning tekitati võimalusi. Aga hoopis kontrast lasti 0-2 lüüa. Mõni minut hiljem oli murdehetk, kui löödi 0-3. Kaido Ivask filmis mängu ning eks sealt näeb, kas oli suluseis või ei. Igaljuhul äärekohtunik oli olukorrast nii väljas kui vähegi võimalik, mis on lubamatu. Ja edasi läks nagu läks....Neemelo show. Tarmo on ikka hea, oli Honka vastu üks ainsaid, kes Kaljul taseme välja mängis ning no täna amatööride vastu tegi, mis tahtis. Aastake veel, siis ootaks Tarmot lõpuks Paidesse tagasi.
Igaljuhul on koosseis veidi muutunud, täna tegi jällegi üks kutt debüüdi ning oli tubli. Pink on lühike, kuid vaevalt Mella laseb kuttide motil langeda ja kena hooaeg jätkub.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar