320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paide Linnameeskond

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas fizth Vaata postitust
    Paidelt tubli mäng, korralikult mängiti Sillamäe üle ! Kesale nii palju, et tel seal 400 000 inimest Tallinnas aga üle 200 inimese ei saa kohalegi EESTI SUURIM JALGPALLIKLUBI !
    Täiesti nõus, samad probleemid pea igal pool ja ega Flora tee klubina ja süsteemina samuti sittagi, et publikut juurde meelitada, Flora võiks isegi tuua näiteks, et ainuüksi võitudest ei piisa, et publik kohale tuleks. Aga see on juba Flora foorumi teema.

    Kommentaar


      Kas sa kesa selle peale ei mõtle, et eestlane jääb eestlaseks. Selleks, et ülevoolavalt kaasa elama hakkaks peab mitu õlut all olema. On siis mingit mõtet kõigil ennast sassi tõmmata. Las igaüks vaatab nii mängu ja elab kaasa nagu tahab. See välja paistev emotsionaalsus pole meile omane ja pole mõtet seda võltsilt või millegi muuga ka ju alati välja tuua.
      Ganvix!

      Kommentaar


        Algselt postitas fizth Vaata postitust
        Paidelt tubli mäng, korralikult mängiti Sillamäe üle ! Kesale nii palju, et tel seal 400 000 inimest Tallinnas aga üle 200 inimese ei saa kohalegi EESTI SUURIM JALGPALLIKLUBI !
        Praegu pole koht ära panemiseks, et teil seal pole samamoodi kedagi. Tuleb tööd teha mitte vaadata teiste järgi, et ah neil pole, miks meil peab publik olema. Krt, kui lahe oleks kui igal klubil oleks oma stabiilne fännklubi, kes toetaks häälekalt ja teeks möllu jne. Aga siin Eestis ei koti mitte kedagi, krt endal oleks ka palju palju lahedam mängul käia, kui oleks rahvast ja möll jne. Väikelinnadel on tohutu potensiaal rahvas staadionile tuua aga ei tehta midagi ja siis vingutakse, et jalkaliit ei tee midagi, klubid peavad tegema tööd, publik võrdub ka suurema piletitulu ja rahaga. Aga nii kaua kui ainult mõnda klubi publik kotib siis ei muutugi siin midagi, ühed fännid nutavad, teised räägivad, aga teil seal ka pole siis sellise suhtumisega ei muudagi midagi. Hea on siin foorumis enamusel möliseda aga staadionile teed paljud ei leia. Välismaal oleks ju jube lahe vaadata mängu, kus staadion täis ja värki aga, et meil siin Eestis staadion rahvaga täita..see ei koti kedagi. See aasta jalkaliit üritab, loosid ja suured auhinnad ja värki, Starmani vutipeod, Kalju teeb kõvasti tööd, Flora proovib, kuigi noorte projekt hetkel ebaõnnestus aga vähemalt üritatakse ja proovitakse, Sillamäel ka fännid olemas ja käivad mööda Eestit. Paidel on tohutu potensiaal aga kui seda ära ei taheta kasutada siis pole midagi teha.
        FC Flora

        Kommentaar


          Muideks, just täna lõunal rääkisin neti teel Roometiga (nurmalna) selle masendava publikuarvu kohta, mis Paides mänge käib vaatamas.

          Käis jutust läbi see maagiline number 300. Eelmise hooaja viimases mänguski (Paide - Flora) oli publikut napilt üle kolmesaja ja sellestki oli suur hulk florakaid. Üks osa publikuarvust oleneb sellest, kelle vastu mängitakse. Kui ikka Ajax või Trans vastaseks on, siis ei saagi väga suurt "lisa" oodata vastasleerist. Kui mängitakse aga Kalju või Tammekaga näiteks, siis oleks kindlasti soliidset hulka juba neilt oodata.

          Teiseks osaks on see, mis REAALSELT Paidest tuleb, kui palju suudetakse promoda ja rahvast mängule kutsuda. Linnameeskonna fännide hulgas on vaja uut bandet, kes hakkaks soliidselt omadele kaasa elama. Trumm + südikas kaasaelamine jne. Ei saa jääda kogu aeg selle taha, et Reiljanid ja Saadid on Paidest eemal (Tallinnas nt). Nemad on meil teada-tuntud patrioodid, aga just nimelt pealekasv ka fännide leeris oleks vajalik. Mul endal oli viimasel kahel päeval mõte soetada trumm, aga ma olen ju teadagi mängude ajal hõivatud. Hüüded ja säärane kaasaelamine oleks kuki-muki. Mõte on olemas ja nüüd kulukski ära, kui seda reaalselt hakataks ellu viima. Meil on tribüünidel piisavalt noori, kes võiks lõdvalt meeskonnale kaasa elada. Lisame siia sekka veel vanema generatsiooni rahva, kes igal mängul ikka mõne killu maha paneb.

          Publikul peab tekkima SUUREM ühtsustunne. Läbisaamine jne on kõik väga hea nagu peabki olema, aga vaja on leida need hakkajamatest hakkajad, kes oleks nõus aktiivsemalt hakkama tegelema sellega. Ühtsustunde suurenedes, ma olen üsna kindel, suureneks ka publikuarvud.

          Kutid teevad ilusat hooaega hetkel ja samuti peavad tegema ka fännid! Paari-kolmekesi ei tee mitte muhvigi. Suuremat seltskonda on selleks vaja.

          Kommentaar


            Algselt postitas kesa Vaata postitust
            pange kasvõi pürot, küll tuleb siis ka rahvas statale.
            Jahh .
            Newton Heath 1878

            Kommentaar


              Ma olen kindel ,et kui sellised võidud ei jää juhuseks nagu nad siiani ikkagi on põhiliselt olnud siis tuleb ka rahvas teid jälle vaatama .Sillaste ütles ju teleintervjuus selgelt ,et tugevate vastaste vastu on hea ennast häälestada aga omasuguste vastu ei leita tihti motti ja siin peab Mella Rooba korra majja lööma ,et kutid pilvedest alla tuua.
              Igatahes eilne mäng Paide poolt vaadatuna oli aegade parimaid mida ma nende esituses olen näinud. Nüüd jääb üle vaid loota ,et hoogu jätkub ka peale Jaanipäeva ,mis amatöörmeeskondadele on tihti raskeks katsumuseks saanud.
              Järgmine mäng ongi tõeline publikumagnet ,kui kodus mängitakse Tammekaga.
              FCF Forever

              Kommentaar


                rubriik "ainult Eestis" sai ka täiendust, kui Paide linnapea jooksis väljakule kui med töötaja kui tal on vastavad paberid,siis on muidugi ok...

                Kommentaar


                  Sellise muusika saatel?
                  Ну, погоди ( Nu pogodi ) Soundtrack - kazachok Казачок
                  www.jkkalju.ee
                  www.facebook.com/jkkalju

                  Kommentaar


                    Loodan, et täna tuleb vähemalt 250 inimest staadionile, kuna kõik eeldused selleks on olemas. Tartu - Paide vastasseisudes on alati palju intriige old!

                    Kommentaar


                      Tallinnast on vähemalt 11 tulemas

                      Kommentaar


                        Üks huvitav fakt ka! Nimelt teie poolkaitsja Martin Ustaal mängis perioodil esmaspäev-laupäev 3x90min U19 koondises ja veel ka 45min Paide LM eest. Ütleks, et päris karm koormus noormehele, või kuidas !?

                        Siinkohal näiteks meie põhikoosseisu kaitsja Artur Pikk mängis noortekoondises vähem minuteid, kuid meie treenerid pidasid targemaks meest säästa ja liigamängule mitte kaasata.

                        Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!


                        Kommentaar


                          Kas need kolm sõpra, kes väidetavalt Norrase pagesid - läksid sinna palli mängima või muidu mingile tööle pappi kokku kraapima?

                          Kommentaar


                            Algselt postitas sosku Vaata postitust
                            Kas need kolm sõpra, kes väidetavalt Norrase pagesid - läksid sinna palli mängima või muidu mingile tööle pappi kokku kraapima?
                            Ats Sillaste, Eerik Reinsoo ja Janek Kalda on siis need 3 tegelinskit.
                            Niipalju kui mina kuulsin, siis pigem see viimane variant ehk läksid Norra lihtsalt tööle. Võite seda kinnitada või ümber lükata, aga ilmselgelt oleks see palju loogilisem ka.

                            Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!


                            Kommentaar


                              eks igaühel taha elu elamist ... kas Aleni soovis Paide ise või jäi ta Viljandist lihtsalt üle?

                              Kommentaar


                                Tuli siis esimene lagunemine tänavu. Nagu pea kõigil viimaste hooaegade kodumängudel nõmmekate vastu, oli Kalju kaitse ebakindel ning meile anti piisavalt võimalusi, et värav lüüa. Ja Kalju vastu kuidagi ei õnnestu lüüa ikka.

                                Esimene poolaeg Paide poolt pigem kehvapoolne, polnud seda kena söödumängu, mis viimasel ajal. Siiski oli Mägil ja Tikil suurepärased võimalused, samas Kalju läks teenitult 1-0 juhtima.

                                Teisel poolajal suruti Kalju kaitsesse ning tekitati võimalusi. Aga hoopis kontrast lasti 0-2 lüüa. Mõni minut hiljem oli murdehetk, kui löödi 0-3. Kaido Ivask filmis mängu ning eks sealt näeb, kas oli suluseis või ei. Igaljuhul äärekohtunik oli olukorrast nii väljas kui vähegi võimalik, mis on lubamatu. Ja edasi läks nagu läks....Neemelo show. Tarmo on ikka hea, oli Honka vastu üks ainsaid, kes Kaljul taseme välja mängis ning no täna amatööride vastu tegi, mis tahtis. Aastake veel, siis ootaks Tarmot lõpuks Paidesse tagasi.

                                Igaljuhul on koosseis veidi muutunud, täna tegi jällegi üks kutt debüüdi ning oli tubli. Pink on lühike, kuid vaevalt Mella laseb kuttide motil langeda ja kena hooaeg jätkub.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X