Mulle tekitab vastuolu ainult see, et koosseisus on ikka mängijad kes ei mängi ! Erdei, Kalda, Koppel, Leht, Reinsoo, Sillaste ja Vanna :S mõned duubli kutid ka veel nimekirjas :S Muidu igati sümpaatne leht .
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
Kohtumisele klikates ei näita isegi mänguprotokolli, mängijate profiilis puudub mängija statistika.
Isegi uudiste all pole viimase mängu protokolli.
2. Mitte sõnagi fännidest, ei pakuta mitte mingisugust atribuutikat ega nänni.
3. Staadion, mis on klubi staadion, kuidas kohale saab?
4. Miks ei reklaamita esilehel järgmist kodumängu?
Kuna klubi ja mängijate statistika olematu, igasugune viide võimalikele fännidele puudub, nännimüüki ei pakuta, on kodukas mõttetu.
Kommentaar
-
Ma olen Kesaga täiesti nõus selles suhtes ,et fännide jaoks pole mitte midagi .Kui klubi arvab ,et neid praegu ei ole siis see ei tähenda ,et neid tulevikus ei ole. Võiks ka fännipood olla ,kuna ma tegin klubile salle ja neid võiks ju kodulehel müüa , kes teab äkki saab tulevikus veel miskit juurde teha.
Staadion on samuti väga tähtis teema ja see on lausa kohustuslik ära näidata.
Mina annan hindeks : koolipoisi kolmeka ja loodan ,et asja parandatakse aga ei jäeta niisama ,et ah tegime ära ja asi vask.FCF Forever
Kommentaar
-
Täna tegime siis heateo esikolmikule ning eelkõige iseendale, väärtuslik viigipunkt. Siiski oli ka õnne, 50-70 minutitel pani Levadia sellise tempo peale, et olime suurtes raskustes, ent Kaalma päästis. Mängu parim võimalus oli siiski meil, kui Tikenberg läks 1-1-le, ent oli see ka pea ainuke meie võimalus. Kogu aur läks kaitsetööle ning sellega saadi suurepäraselt hakkama.
Järgmine nädal siis Sillamäe, kellega heal päeval kodus peaksime võrdselt küll mängima.
Allase kommentaarid:
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustÜhinen Kunniga ,Paide on päris hea,aga noh Kure on parem!
esiliigas.
vaevalt sealgi..sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustJärgmine aasta siis juba medalite peale mängimas!"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Varikonto Vaata postitustLoomulikult tegi nalja. Paide 6. koht tabelis on maksimum, nagu on maksimum Florale igasugused CL taoliste võistluste esimene voor.
Teemat jätkates, siis samuti Kaljule igasuguste Euromängude avaringid, Transile, Sillamäele... . Mis teha, Eesti liigajalgpalli karm reaalsus."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar