Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
hea kui oma maakonna meeskonnal hästi läheb aga kas selle meeskonnaga ülemineku mängudel mingit imet suudetakse teha selles ma veits kahtlen aga muidugi seda ma loodan.sobivam vastane peaks olema tulevik,sest mänguliselt peaks kalev ja tartu tugevamad olemaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitusthea kui oma maakonna meeskonnal hästi läheb aga kas selle meeskonnaga ülemineku mängudel mingit imet suudetakse teha selles ma veits kahtlen aga muidugi seda ma loodan.sobivam vastane peaks olema tulevik,sest mänguliselt peaks kalev ja tartu tugevamad olemaParem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsobivam vastane peaks olema tulevik,sest mänguliselt peaks kalev ja tartu tugevamad olema
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustTüüpiline budu arvamus, mis platsil viimasel ajal ei kajastuMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsee seisukoht on mitte tabelit vaadates vaid mängustiililt sobivam
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustsee seisukoht on mitte tabelit vaadates vaid mängustiililt sobivamFC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNojah, aga kuidas saavad Kalev ja Maag mänguliselt tulevikust paremad olla? Vähemalt viimasel ajal? Mul on tunne, et sa ei soovi Paidet MLi, kuna tahad neile tugevaimat võimalikku vastast.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkle iga kell võiks paide kõrgliigas olla.ma LOODAN et nii ka läheb,tegemist ju koduakndi klubiga ja mis saab mul selle vastu olla et meistriliiga peaaegu koduõuele tuuakseParem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustBudu, sa kui vana TVMK fänn enam fanerkat ei toetagi või? Mis sundis sind meelt muutma ja nüüd kõvaks Paide poolehoidjaks hakkama?Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustJuhul kui Paide kõrgliigasse saab, kas siis kaob "flora" ära?
Paide Fc?Parem võita kolmas koht kui kaotada finaalis esimene
Kommentaar
-
Taniano, kasuta edit'it palun.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar