Huvitav oleks teada mis summa? Kas ligilähedale euroopa liiga 1. Vooru rahadega?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas realking Vaata postitustKas selle eelmise aasta müügi numbrit ei saaks nt majandusaasta aruandest välja võtta? Ajakirjanikud?
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustEElmine aasta 2018 tulu mängijaõiguste müügist 28 tuhhi. Kahtlane värk. Keda siis müüdi eelmine aasta?
Kalju on näiteks see klubi, kes kindlasti oleks võimeline tegema mõne oma võtmemängija rahaks, aga siin ongi küsimus, et mis summa eest siit reaalselt müüa on võimalik või siis proovida kõrgemalt lennata ja riskida. Eks see on Kalju filosoofia nii mitmeski valdkonnas olnud, aga hetkel võib küll täiesti kindlalt väita, et võtmemängijate hoidmine tõi/toob majanduslikult rohkem sisse kui nende müük hooajavahetusel oleks toonud.
Eks teine pool on muidugi ka see, et on vaja näidata, et siit on varasemalt tehtud samm edasi ja siis on lootus ka hilisemalt siia andekaid mängijaid saada, aga ma pole kindel, kas Taani esiliiga nüüd nii glamuurne koht ikka on kui isegi pool elu vigane Hannes Anier on võimeline seal lepingu sõlmima. Ma ausaltöeldes olen veidi üllatunud, et Jatta ikkagi suvel ära müüdi, aga eks klubi juhtivad inimesed teavad olukorda loomulikult paremini kui mina.
Kommentaar
-
Diil on küll konfidentsiaalne, aga Jatta läks ikkagi Eesti mõistes väga okei summa eest. Ja Jattast ei ole auku ka jäämas. Juba testitakse uut tüüpi: https://soccernet.ee/artikkel/jatta-...ia-varavakutti
Lisaks on ju Luts ka veel naasmas.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustEElmine aasta 2018 tulu mängijaõiguste müügist 28 tuhhi. Kahtlane värk. Keda siis müüdi eelmine aasta?
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustVäljal võib mingi pisivigastus ka olla, et täismänge peale ei saa ja Tur'il ehk pole täitsa sama positsioon, mis välismaal mängides - ehk vajab väheke harjumistI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar