Täna on tõehetk. Paide mängud pealinna kolmiku vastu ei ole tänavu võite toonud ja kui tänagi siit midagi ei tule ega siis vist tule hooaja lõpukski.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustNonii tundub põnev. Lubega pingile vast ei jää.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNope. Anier toodi täpselt sellepärast nagu Florasse toodi Kallaste, et me loodame edu euroopas. Kui me vaatame hetkel olukorda, siis Järvelaid on täpselt 2x parem ja teravam mängija kui Kallaste. Nüüd me vaatame Anieri, kes pole mänginud ma ei tea mis ajast, siis meil on valikus Piht ja Lubega, kes on ilmselgelt hakanud kõmmutama, siis me oleme valiku ees, kus emotsionaalne raha lõi üle klubi väärtus hinnangud, kus me kasvatame mängijaid.. aga tegelt ei kasvata ka ikka. See on nii läbihähtav mäng jep, et ainult loll ei saa aru sellest feik moraalitsemisest, mida jalgpalli meil üks pealik siin räägib pidevalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaapstam Vaata postitustÄra nädalavahetusel kommentaare kirjuta. Purjus peaga tulevad need natuke liiga rumalad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJep, need üheööliblikad on mulle alati meeldinud.
Kui sa aru ei saanud, siis olen hr jaapstamiga ühel meelel. Või veelgi enam - ära purjus peaga kommentaare kirjuta (ka nädala sees).I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustKas mina meeldin sulle ka?
Kui sa aru ei saanud, siis olen hr jaapstamiga ühel meelel. Või veelgi enam - ära purjus peaga kommentaare kirjuta (ka nädala sees).
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJep, need üheööliblikad on mulle alati meeldinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas -vandersell- Vaata postitustSee on üleminek, mis võib medaliheitluses kaarte segamini lüüa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar