Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei, väga kõva ikka, et Paide võidu sai. Olen alati arvanud, et Kalju fännid on mingid roosas kostüümis pederas*id aga kurat täitsa normaalsed käivad ikka teisi ka fännamas, repsekt teile. Ja sorri, et nii sitalt teist arvasin :d
Vaprus juba esiliiga nimekirjas, üleminekumäng toimub ikka 9. kohaga. Ehk siis Tulevik või Kalev, Suur tõenäosus, et Kalev on vastaseks.
maakatel on ikka pikad juhtmed, siin kõikjal räägitakse, et TVMK loobub, vähemalt vägagi tõenäoliselt ja tema ajab ikka oma joru. Ma ise ka maakas, aga mul on vist lühemad juhtmed.
maakatel on ikka pikad juhtmed, siin kõikjal räägitakse, et TVMK loobub, vähemalt vägagi tõenäoliselt ja tema ajab ikka oma joru. Ma ise ka maakas, aga mul on vist lühemad juhtmed.
ära solva ennast urmar,sa ei ole maakas vaid pluutolane!!!!!!!!!!!!!!
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Sa sitt ei saa ikka aru, et kõik ei veeda oma päevi soccernetis, vaid tegelevad muude asjadega ka. Jah?
sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar