Tegelikult on päris aus küsimus. Kas Kamsi aur läks sõbramehega jooksuringile või miks Camara riigist välja saadetakse? Kelle tegemata töö?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTegelikult on päris aus küsimus. Kas Kamsi aur läks sõbramehega jooksuringile või miks Camara riigist välja saadetakse? Kelle tegemata töö?
Kommentaar
-
Aga mul on veel küsimusi. Ilmselt seetõttu, et mu koduklubi on selliste teemade juures põhjamutta tambitud sest " korruptsioon".
Aga kui Eesti parim jalgpallur tuleb tagasi, on president ühes klubis, rahastab ja mängib teises klubis.. mida ütleb Klavan neile Kalevi noormängijatele, kes teda iidoliks pidanud?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustEesti väiksust arvestades on see kõik paratamatus. Ega see nn korruptsioonihõng pole ainult jalgpallis. Omavalitsused jpm on seda täis, aga mis teha, miljoni elanikuga riik väiksel territooriumil seda soosib.
Kommentaar
-
Et Kalevi noored on elus pettunud, et Klavan ei mängi esiliigas vaid tahab mängida tiitlile?
Minu jaoks oleks imelik, kui nad mängiks samas liigas ja eriti imelik, kui Klavan mängiks Kalevi vastu.
Eetiliselt ma ei näe probleemi mängida mõne teise klubi vastu, sest eesmärk on nagunii kõiki võita (kuigi imelik oleks ikka natuke)
Kommentaar
-
Sellessuhtes hetkel ei ole ka mingit eetilist küsimust seal, sest puudub huvide konflikt, kuna klubid mängivad erinevatel liigatasanditel.
Kui Kalev peaks tõusma Premium Liigasse, siis tuleb olukorda analüüsida ja vaadata varasemaid situatsioone. Nagu Eesti Riigis toetutakse tihti riigikohtu lahenditele, siis meil on selliseks intitutsioon EJL musternäidis Fc Flora ning varasemad situatsioonid näitavad, et see on täielikult aksepteeritav olukord ning seal ei ole midagi ebaeetilist ega vastukäivat.
Seega reaalsuses on see hetkel täielik pseudoprobleem või tegelikult see ei olegi probleem.
Kommentaar
-
Pelle lõpetas Kuressaare esindamise, kui kõrgliigasse tõusti. Et ikkagi pretsedent on olemas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPelle lõpetas Kuressaare esindamise, kui kõrgliigasse tõusti. Et ikkagi pretsedent on olemas.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustPelle lõpetas Kuressaare esindamise, kui kõrgliigasse tõusti. Et ikkagi pretsedent on olemas.
Kommentaar
-
-
Verstoni osalusega oli konflikt juba varasemalt pikka aega üleval ja selle aja jooksul Paide ja Kalev ka koos Premium liigas mänginud. Samas vaadates nende võistkondade taset, siis minu meelest pole vahet, kas Kalev mängib Premium liigas või esiliigas - otsesed konkurendid nad pole. Seni kuni Klavani tase võimaldab mängida eurokohtadele pretendeerivas klubis ja seni kuni Kalev nende klubide hulka ei kuulu, pole minu arust põhjust rääkida suurenenud huvide konfliktist. Juhul kui Paide ja Kalev omavahel mängivad võiks Klavan end pingile taandada, aga muus osas andku minna.
Eesti jalgpalli fännina on mul selle üle ainult hea meel. Äkki õnnestub Klavani abiga Poola satsi vastu ühes mängus viik kätte saada ja saame seeläbi kiiremini neljanda eurokoha tagasi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar