Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Paide meeskonna tegevjuhi Kaido Ivaski sõnul on järgmise aasta eelarve miinimumsumma 400 000 krooni. «Raha kokku saada on kindlasti raske, kuid õnneks jõudsime tänavu uue varustuse osta ja seda saab ka järgmisel aastal kasutada,» lausus ta.
Meeskonna suurimaks sponsoriks ongi Paide linn, möödunud hooajal toetati klubi 130 000 krooniga. Arvestatava osa eelarvest kannab ka suursponsor Tafrex.
ajaxil oli ju väiksem..
aga ega jah, see on ikka jõle vähe, kui kalju paneb juba 2 milli reklaami peale siis paide oma 300 tuhhiga. Ega midagi head oodata ei ole.
nojah on selle raha kuidas on, aga nagu mina teiste jutust siin olen arusaanud, siis Paides enamus jätkavadki amatööridena, ehk siis palgata? sel juhul ei saagi seda eelarve suurust väga teistega võrrelda (kalju ju plaanib täisprof. meeskonda) :P aga see nime värk mulle ei sümpatiseeri...ei sa aru miks ei võiks olla lihtsalt FC Paide Linnameeskond vms...nimi peaks aitama luua klubil oma identiteeti...ja seda ei tohiks nii ükskõik suvana võtta...et kui tuleb keegi sponsor viskab veits pappi ja ongi ala "Kalev Cramo Kohuke"
nojah on selle raha kuidas on, aga nagu mina teiste jutust siin olen arusaanud, siis Paides enamus jätkavadki amatööridena, ehk siis palgata? sel juhul ei saagi seda eelarve suurust väga teistega võrrelda (kalju ju plaanib täisprof. meeskonda) :P aga see nime värk mulle ei sümpatiseeri...ei sa aru miks ei võiks olla lihtsalt FC Paide Linnameeskond vms...nimi peaks aitama luua klubil oma identiteeti...ja seda ei tohiks nii ükskõik suvana võtta...et kui tuleb keegi sponsor viskab veits pappi ja ongi ala "Kalev Cramo Kohuke"
FCF on seepärast küljes, sest suurem osa on Flora kasvandikud.
Ärge selle eelarve pärast nii palju muretsege, ehki on rasked ajad küll see eelarve piisavalt mahukas saab, et kõik Paide vajadused katab (loe: jääb liigasse püsima).
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar