Ma ütleks ,et Paide tuli esimesest mängust täiesti auga välja sest sauna neile ei köetud. Minu ennustus muide 5-0 narvale.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Algselt postitas tugisammas Vaata postitustvastus korduvalt esitatud küsimusele: kuuldavasti võib aprillis ka tribüüne paides näha
Ma loodan väga ,et te nii teetegiEelmisel aastal käisime 3 korda Paides jalkat vaatamas ja sel aastal on meil samuti plaanis tulla.
FCF Forever
Kommentaar
-
Transi treener oli viite tahtnud. Röökis nagu loom peale esimest poolaega.
Mis mulle veel väga meeldis, olid Transi "fännid" (loe kohalikud kalkarid, kes kell 14:00 keset päeva jumala sassis olid), kes olenemata, meie väikesest fänniarmeest nii liigutatud olid, et koguni terve mängu mölisesid ja näppudega vehkisid, ilma mängu jälgimata. Südamest kahju, et sellised kunagi oma meeskonnaga võõrsilmängudel ei käi.
Aga mängust siis niipalju, et Narva mängis, nagu arvata oligi, kiire tempoga suhteliselt jõulist jalgpalli. Kahju ainult, et vastu ei löönud. Aga eks aega on, las poisid kohanevad ( Mille all, ma ei mõtle ärkamist suve lõpus, vaid järgmisel nädalal ehk Sillamäel).sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Algselt postitas elBiD Vaata postitustMis mulle veel väga meeldis, olid Transi "fännid" (loe kohalikud kalkarid, kes kell 14:00 keset päeva jumala sassis olid), kes olenemata, meie väikesest fänniarmeest nii liigutatud olid, et koguni terve mängu mölisesid ja näppudega vehkisid, ilma mängu jälgimata. Südamest kahju, et sellised kunagi oma meeskonnaga võõrsilmängudel ei käi"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustPalju Paide toetajaid oli kohal ja kas häälekat toetust oli? Olete atripuutikat ka omale hankinud?
Häält tegime küll, aga selle hoo sisse saamisega on nii nagu on. Hinne 3 / 5
Seesama trumm, mis Pärnus lärmas, oli , ning Paide legendaarsetel jalgpallihuvilistest vanahärradel olid oma pasunad kaasas, nagu alati!
Üldiselt esimese asjana siin Meistriliigas, meeldib mulle see, et mängupäevad ei ole enam pühapäevad.sigpic
Kommentaar
-
60 fänni/toetajat välismängul teeks igale klubi eestis au!
Aga need pasunad on küll kõige hullem asi, mis jalgpallifänluses võib juhtuda."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
Aga need pasunad on küll kõige hullem asi, mis jalgpallifänluses võib juhtuda.
Oled seda meile juba vist korduvalt ka maininud. Aga austusest väga muhedate vanemate härrade vastu, kes igal jumala mängul kodus kui ka võõrsil kaasas on, ei häiri see mind enam ammu.
(Tuleb lihtsalt nii valjusti trummi taguda, et ... )sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas elBiD Vaata postitustMis mulle veel väga meeldis, olid Transi "fännid" (loe kohalikud kalkarid, kes kell 14:00 keset päeva jumala sassis olid), kes olenemata, meie väikesest fänniarmeest nii liigutatud olid, et koguni terve mängu mölisesid ja näppudega vehkisid, ilma mängu jälgimata. Südamest kahju, et sellised kunagi oma meeskonnaga võõrsilmängudel ei käi.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustSee on õnneks-kahjuks Narva tavaline, tuleb vaid harjuda..sigpic
Kommentaar
-
25 aprill loodan juba vähemalt 100 Paide toetajat Nõmme auulide vahel näha, teeme korraliku jalgpallipeo"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
Aga need pasunad on küll kõige hullem asi, mis jalgpallifänluses võib juhtuda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar