320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paide Linnameeskond

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    http://www.youtube.com/watch?v=l994zDudwzI Mängu video

    Kommentaar


      Kui Tammeka ja Kaleviga lihtsalt ülitähtsad mängud, siis Kurega on alati suts veel tähtsam...loodan, et meie omadest keegi jälle üle ei kee ja punast ei teeni.

      Kommentaar


        Algselt postitas nurmalna Vaata postitust
        Kui Tammeka ja Kaleviga lihtsalt ülitähtsad mängud, siis Kurega on alati suts veel tähtsam...loodan, et meie omadest keegi jälle üle ei kee ja punast ei teeni.
        Peaasi,et sa kusagil jälle tuttu ei jää

        Kommentaar


          Algselt postitas PraS Vaata postitust
          Peaasi,et sa kusagil jälle tuttu ei jää
          Ajalugu vaikib

          No aga Kure siis mängis meid täna üle, nagu ma aru saan, põnevus säilib =)

          Kommentaar


            Kommentaar


              Livescore.com-i järgi on skoori juba tehtud ja skoorijaks S. Kasimir 6-ndal minutil
              INTER ARMA CARITAS

              Kommentaar


                Bernhard Schachner on täna põhikoosseisus aga eelmises mängus sai kolmanda kollase, nii et olenemata tulemuses peaks paide siit võidu kätte saama!!

                Kommentaar


                  Algselt postitas m2ngur Vaata postitust
                  Bernhard Schachner on täna põhikoosseisus aga eelmises mängus sai kolmanda kollase, nii et olenemata tulemuses peaks paide siit võidu kätte saama!!
                  märkasin ka seda, aga lähemalt uurides avastasin jalgpalliliidu lehelt ametlikust protokollist, et 22. augustil Sillamäe vastu sai kollase kaardi Konal (soccerneti andmetel Schachner). Niiet austerlasel vaid 2 kollast.

                  Kommentaar


                    See viga on nüüd parandatud.

                    Kommentaar


                      nii et m2ngur halleluuja sulle

                      Kommentaar


                        peab korra ennast nüüd kokku võtma , loodame et levadia laseb oma vahetusmeestel ka mängida tuleb levadiale hooaja 2e kaotus kinkida .

                        Kommentaar


                          Tuleb siis suure tõenäosusega eelmise hooaja sõpradega madistama hakata. EI teagi, keda eelistada, Ajax oli eelmine hooaeg vähe teisest puust kui tänavu, saime vist neilt eelmine hooaeg lausa 12 punkti. Warrioriga oli kogu aeg raske, viimane ring saime tähtsa võidu neilt. Pigem valiks vist siiski Ajaxi.

                          Kommentaar


                            mina teie asemel valiks kindlasti Warriori, mitte et valida üldse saaks:P
                            BVB - Vaprus

                            Kommentaar


                              Otsustage juba ära, varsti viimane voor käes.

                              Kommentaar


                                Paide läheb suure tõenäosusega üleminekumängudele ja isiklikult näen selles murrangulist hetke Paide (tipp)jalgpallile. Olen Paide vutieluga üsna hästi kursis ja seega julgen ka ennustamisega tegeleda.

                                Usun, et kui me kaotame üleminekumängu(pean meid favoriitideks), siis ootab meid heal juhul Pärnu Vapruse saatus, halvemal juhul hullem. Miks?

                                Esiteks arvan, et mitmed mängijad lõpetavad, nad rassivad praegu kõvasti töö kõrvalt ja sajaga respekti neile sellepärast, aga kaua sa jõuad?

                                Teiseks on Paide järjepanu 4 aastat sirge seljaga aina kõrgemale sammund, meeskonda on saatnud edu, tagasilööke tunda saadud ei ole. Kui tänavu saadakse, siis muudab see meeskonna suhtumises ja motivatsiooni suhtes ääretult palju. Ma ei usu, et kuttidel on motivatsiooni järgmine hooaeg silmad punnis peas pingutada eesmärgiga saada Meistriliigasse. Mida nad mäletavad tänavusest hooajast? Seda, et top 5 satsidele tuli minna vastu mõttega, et oma mängu on väga raske või pigem võimatu mängida ning tuleb vere maitse suus vastaseid taga ajada, et nullis hoida ja äkki endal õnnestub...Lisaks mängud endasuguste vastu, kus oli pea alati võidukohustus, neilt oodati võitu, nad teadsid, et muud võimalust pole püsimajäämiseks(sellega saadi kusjuures suurepäraselt hakkama), aga igasugune võidukohustus endasuguse satsi vastu tekitab peas päris palju pinget, ma arvan. Ühesõnaga ei ole neil sellest hooajast meenutada mitte midagi sellist, mis eelneva nelja aasta jooksul, kus saadi natida mängimist.

                                Kolmandaks toon välja järelkasvu puudumise, mille suhtes näiteks Vaprus meist kõvasti ees on. Jah, Paide mängib u-19 eliiti ja tulevad seal väga suure tõenäosusega kolmandale kohale, mis on väikelinna noorteklubi kohta suurepärane tulemus, see näitab, et Viki tegi noorteeas nendega kvaliteetset tööd, aga see sats mängis tänavu puhtalt vana rasva pealt. Käesoleval hooajal poistel trenne põhimõtteliselt ei olnud(osad kutid käisid 3. liigas palliva Paide Kumakese trennides, mis on selgelt vähe), Viki tegeleb esindusmeeskonnaga + 94. sündinutega ning puudub lihtsalt ressurss. On olemas veel Veiko Kurim, kes tegeleb õige pisikestega, ent temagi on ülekoormatud.

                                Siit ma jõudsingi probleemi juurde, mis mind kõige rohkem häirib. Noortetöö on unarusse jäetud, aga raske on kedagi süüdistada. Kas linna või Pohlakut? Minu teada 94. sündinute ja vanemate mängijaõigused kuuluvad Florale, seega pole Paide linnal motivatsiooni palgata noortetreenerit?

                                Liiga palju on keskendutud esindusmeeskonnale. Mitte, et Meistriliigasse minek oleks vale olnud, kindlasti mitte, aga selles ei nähtud võimalust muuta Paide jalgpallikantsiks vaid võimalust teha linnale korralik reklaam, mis on ka õige. Võime ju peksta vahtu, et masu ja raske leida raha mingisuguse noortetreeneri palkamisele, aga see ei ole mingi argument vaid mõttetu demagoogia.

                                Ma ei hakka kritiseerima linna, kuna hetkel rajatakse kunstmurustaadioni, mis mind just viiski Paide kui jalgpallikantsi mõttele, ent leian, et ainuüksi kunstmurustaadionist ei piisa.

                                Selle mõne aastakäigu(88-90) edu + vanameistrite appi tulemine, kes viisid väikelinna nii kõrgele, saaks pöörata terve järgmise generatsiooni eduks. Meistriliigasse saamine võib luua väikelinnas korraliku jalgpallibuumi, isad toovad oma pojad just jalgpalli mängima, kuna näevad, et siin aetakse kvalitseetset asja. Tegemist ei ole ju mitte ainult jalgpalli ringkondadele meelehead pakkuvaga, vaid linnale kui üldiselt, kuna sportlikke eluviise tahetakse ju propageerida.

                                Kokkuvõtteks arvan, et kunstmuru staadioni ehitamisest ei piisa, paneme I-le täpi ja investeerime noortetöösse. Ei taha mina, et see staadion 10 aasta pärast tühjana seisab, ei taha seda linnahärrad, ei taha seda Viki.

                                Roomet Saadi

                                Kommentaar

                                Working...
                                X