karma on hoor vms.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Mängu filmis Ivask isiklikultAlgselt postitas SoccerGoal Vaata postitusthttp://linnameeskond.ee/index.php?op...d=113&Itemid=4
- Hea kokkuvõte tehtud. Väärt lugemist neile, kes mängu vaatamas ei käinud.
E: Keegi filmis ka kogu mängu. Oleks väga tänulik, kui pandaks video üles parimatest momentidest ja Tarajevi soolost.
Kommentaar
-
Mis sa oled kade, et saarlastel nii mahukat varumeestepinki pole nagu Paidel vä? Pigile mahub Paidel palju veel... täna oli varus näiteks 1 väljakumängija.Algselt postitas 17 Vaata postitustärge hõisake enne õhtut
Ma küll loodan, et Paide ja Kure jätkavad mõlemad Meistriliigas. Siis saab vähemalt rõõmu tunda, kui kollaseid saarlasi rappida.sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
mida sa saavutada üritad? kas kõik kuressaare fännid nii lambad?Algselt postitas 17 Vaata postitustkuule limpsi pulgakat, trans saab 0:- võidu
noob
Kommentaar
-
see peaks paidekatele ju kõik ütlema!Algselt postitas 17 Vaata postitustkuule limpsi pulgakat, trans saab 0:- võidu
Kommentaar
-
Minul oleks raske olla õnnelik ning tulla rivaalile nina alla hõõruma nende ebaõnne, kui mu enda meeskonda hoiab konkurentsis vaid reeglistik, mitte jalgpallimurul toimuv.Algselt postitas 17 Vaata postitustkuule limpsi pulgakat, trans saab 0:- võidu
Kommentaar
-
Jobu oled vä?Algselt postitas 17 Vaata postitustkuule limpsi pulgakat, trans saab 0:- võidu
sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Ebaõnn? Pigem lihtsalt juhendikriteeriumitest mitte kinni pidamine.Algselt postitas nurmalna Vaata postitustMinul oleks raske olla õnnelik ning tulla rivaalile nina alla hõõruma nende ebaõnne, kui mu enda meeskonda hoiab konkurentsis vaid reeglistik, mitte jalgpallimurul toimuv.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar