320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Paide Linnameeskond

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Jep, Lauri pani kaks tükki. Üks löödi meile penaltist. Keio jäi karistusalas hiljaks, sai ka kollase kaardi.
    sigpic
    It's all about Football, Football and Nothing else.

    Kommentaar


      Karikas siis vastaseks Paide Kumake.

      Kommentaar


        Algselt postitas urmar Vaata postitust
        Ganvixi ja Kumakese mänge kajastavad küll korralikult. Ju on nende kirjutajate tase nii nõrk, et esiliigat ei riskita puutuda eriti.
        Pigem on probleem selles, et esiliiga tiimi asjapulgad ei saada ajalehte ise infot, vaid ilmselt eeldatakse, et ala on nii tähtis ja populaarne (mida ta ka tegelikult on), et ajakirjanik on ise alati kohal artiklikit kirjutamas...samas kirjutab spordikülge üsna spordivõõras inimene (kedagi teist ei ole lihtsalt võtta, väikese koha asi), kes pealegi kirjutab ka muid artikleid...veider on siis eeldada perfektset sõnastust ja terminite kasutust (kuidas peaks spordivõõras inimene teadma 10 ja rohkem spordiala kõiki termineid?).

        Mina kui Paide Kumakese esindaja saadan alati peale mängu kokkuvõtte ja vajadusel helistab ajakirjanik mulle üle, lisaks on meil suuline kokkulepe, et pigem ilmub kahe napisõnalise artikli asemel üks korralik, kus on kahe viimase mängu info sees. Sellest tuleb küll väike ajaline viide, aga informeerib muiduhuvilisi kõige paremini. Tõsisemad huvilised teavad nagunii kogu infot tund-kaks peale mängu. Meile nii sobib.

        Esiliiga puhul võiks muidugi pühapäevase mängu jutt olla juba teisipäevases lehes ja palusin ajakirjanikul ka meeskonna bossidega ühendust võtta, et see nii oleks. Ehk läheb paremaks.

        Kommentaar


          Paide FCF Linnameeskond - Tartu MaagTammeka II 3:0

          Kommentaar


            varem oli üsna pädev inimene selle koha peal ja sai kõigi terminitega hakkama, keegi ei virisenud.

            Kommentaar


              Viljar, spordivõõras inimene ei tohikski töötada spordireporterina, kahtlemata peab ta valdama 10 erineva ala termineid. Aga mind ta sõnastus ei häirigi. Igaljuhul nüüd temaga kokkulepe saadud ja asi läheb tõenäoliselt paremaks.

              Kommentaar


                Algselt postitas tugisammas Vaata postitust
                varem oli üsna pädev inimene selle koha peal ja sai kõigi terminitega hakkama, keegi ei virisenud.
                Ei tea, kui pädev ta just oli...pigem oli pikki aastaid töötanud ja jõudis enam-vähem tasemele...ja ka virisejaid jätkus stabiilselt, iseasi kas me samast inimesest räägime...

                Kahjuks on väikeses kohas olukord selline, et toimetuse ukse taga just töödotsivaid reportereid karjakaupa ei ole
                Praegu tuleb lihtsalt olukorraga leppida, ikka parem kui spordi asemel oleks ainult tarbijaleheküljed vms. Ja küllap varsti on ajakirjanikul rohkem kui 10 ala terminid selged

                Kommentaar


                  FCF PAIDE - Warrior Valga 3:0 ( Herkki Orro. Priit Raal. Karel Voolaid )

                  Kommentaar


                    FCF PAIDE LM- Lasnamäe Ajax 1:1 ( Priit Raal )

                    Kommentaar


                      FCF Paide - FCF Rakvere 3:0

                      Kommentaar


                        FCF PAIDE - FC Kuressaare 0:0

                        Kommentaar


                          foorumlane fizth!

                          Miks on vaja pidevalt duubeldada neid skoore mida iga huviline ammu juba teab. Kirjuta siis juba parem paar rida mängust endast. On palju huvitavam.

                          Kommentaar


                            Esimene poolaeg oli veel enam vähem võrdne mäng aga teisel poolajal surus Paide kõvasti ja omas väga häid väravavõimalusi aga Kure vv tegi head tööd. Samuti läksid kõik löögid talle suht käeulatusse. Publikut oli muidugi meeldivalt palju aga tribüünide puudumine teeb mängu vaatamise äärmiselt ebamugavaks. Nii mõnigi huviline võib juba ainuüksi selle pärast mitte enam tulla. Muru oli päris hea aga plats iseenesest natuke ebaühtlane .Parandamisruumi on kõvasti. Vaheajal tehti mingit pennude löömise võistlust ,kus täpse löögiga võisid võita näiteks muruniiduki või trimmeri ja osavõtjaid oli vaat ,et pool publikust. Ühesõnaga Paide on jalgpalli jaoks perspektiivikas koht ,kui asju korralikult edasi aetakse ja mõned väiksed vead (staadion) parandatakse. Meistriliiga mängudel käiks seal kindlasti hulgaliselt rahvast aga alAti peab ka selle peale mõtlema ,et kas on mõtet ronida kõrgseltskonda ja seal kogu aeg tappa saada . Tervikuna oleks Eesti jalgpallile väga kasulik ,kui Meistriliiga geograafia laieneks Paidesse . See võiks toimuda näiteks Tallinna meeskondade vähenemise arvelt Võibolla võiks mõne aasta pärast mõelda ML-i suurendamise peale näiteks 12 meeskonnani Praeguste koosseisudega oleksid nii Paide ,kui ka Kured ML-is pekskotid.
                            Mulle igatahes eile Paides meeldis ,kahju ,et kodumeeskonnal aktiivseid fänne ei kohanud ,muidu oleks vist nende laulukooriga eile ühinenud
                            FCF Forever

                            Kommentaar


                              Kui statistika, siis täpne

                              Paide LM vs Kuressaare kohtumises 20.juulil toiminud mängijate vahetused pole korrektselt statistikas väljendatud. Platsil nähti Paide LM ridades teisel poolajal Orrot mängimas.

                              Kommentaar


                                Foorumlane sosku !

                                Ole lihtsalt vait

                                Kommentaar

                                Working...
                                X