Tamme Autole siis Aastalõputurniiril võit. Kahjuks polnud eestikeelsetel satsidel asja esinelikusse, mistõttu Kalevi hallis peeti kohamängud peamiselt venekeelse publiku kaasa elamisel. mängud olid päris põnevad. Ajaxil oli 3.koha mängus palju võimalusi, aga osati kaotada. mängud olid kiired- finaalis ei suutnud Kiviõli seisu 3-1 vormistada ning kohe tuli kontra ja Lootuse poolt hoopis 2-2.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kiviõli FC Irbis
Collapse
X
-
RAKVERE FC FLORA – KIVIÕLI TAMME AUTO 0:3 (0:0) http://picasaweb.google.ru/kiviolisp...at=directlink#
Kommentaar
-
ära hakka pihta,ega ometi jälle keegi reeglite vastu eksinud?Algselt postitas 17 Vaata postitustOotame, vaatame..
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Miks sa kogu aeg nii elurõõmutu oled, kas sul olid lapsepõlves rauast mänguasjad?Algselt postitas budulojus Vaata postitustära hakka pihta,ega ometi jälle keegi reeglite vastu eksinud?
Kommentaar
-
kumb pool eksis siis?Algselt postitas Mayhem Vaata postitustNüüd on 0:- kirja pandud, kasutati keelu all olevat mängijat? Panen igaks juhuks smaili ka
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
milles siis probs? keegi oli 2 liigas keelu all või?Algselt postitas 17 Vaata postitustIssand jumal.. kui mänguseis jääb 0:3 ja hiljem märgitakse tulemuseks 0:-, siis rehkenda ise, kumb eksis.
Kommentaar
-
Tamme Auto: 16-Vorobjov, 4-Kostin, 17-Šelehhov, 20-Moskaljov, 6-Hepner (70. 7-Osmanov), 19-Lipin (46. 10-R. Gurbanov), 5-Russakov (60. 14-Tiismann), 9-Kirilov, 22-Starkopf (90. 2-Halin), 18-Borissenko (46. 15-Vinogradov), 11-Suvorikov.
Varus: 14-Tiismann, 10-R. Gurbanov, 12-Larin, 7-Osmanov, 2-Halin, 15-Vimogradov.
Sellise nimega venda pole ei Kiviõli ega Puuma nimekirjas.
Mõningate võistkondade asjaajamise tase on küll alla igasugust arvestust. Kes ei suuda kollaseid kaarte kokku lugeda, kes paneb väljakule mängija, viitsimata vaadata, kas ta ka registreeritud on.
Kommentaar
-
Seekordne eksimus on eriti kummaline, kuna ma küsisin vahetult enne mängu algust läbi inspektori telefoni, et kes see Halin neil on. Kuulsin, et keegi väitis, et ta on Puuma nimekirjas, ütlesin et minuarust ei ole. Kas treener seda kuulis, ei tea, pigem vist ei kuulnud, sest hoolimata tekkinud kahtlustest pandi 90. minutil Halini ka mängu.
Minu huvi seisnes selles, et saada kätte mängija nime õige kirjapilt. Teoreetiliselt oleks võinud Puuma A-klassi meeskond olla kirjas Tamme Auto järelkasvumeeskonnana, aga muidugi ei olnud.
Seega võin ausalt tunnistada, et ma tegin kõik, mis minu võimuses, et rikkumist ära hoida.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar