Miskipärast ainult Narvat näebki ainult telekas, aga Tammeka on vaid korra saanud telemängu ja siis oli ka kanal maas
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga telekas
Collapse
X
-
Algselt postitas Mällar Vaata postitustMiskipärast ainult Narvat näebki ainult telekas, aga Tammeka on vaid korra saanud telemängu ja siis oli ka kanal maas
Narval on kõige ilusam vorm-sellepärast
Kommentaar
-
Ma küll mäletan Tammeka-Kure mängu ja siis küll kanal maas polnud minul.Algselt postitas Mällar Vaata postitustMiskipärast ainult Narvat näebki ainult telekas, aga Tammeka on vaid korra saanud telemängu ja siis oli ka kanal maas
Kommentaar
-
No Digi-TV näitas jah, aga Starmani inimesed seda ei näinudAlgselt postitas Vapor IV Vaata postitustMa küll mäletan Tammeka-Kure mängu ja siis küll kanal maas polnud minul.
Kommentaar
-
mina küll nägin Starmaniga:PAlgselt postitas Mällar Vaata postitustNo Digi-TV näitas jah, aga Starmani inimesed seda ei näinudBVB - Vaprus
Kommentaar
-
http://www.ohtuleht.ee/spordiblogi/1901/ vot siin räägitakse suht asjaliku juttu ja olen ka sama meelt ,et ei ole mõtet terve aasta telemänge ette planeerida.Näidata võiks tõesti ikka vooru kõige põnevamaid vastasseise aga eks Aivar tea pareminiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Kes häält nõuab, peab selle maksimumi peale keerama. Mängu alguses oli volüüm 100, mingi TV14 suurepärase tegutsemise tõttu olen saanud seda langevalt 85 ja 75 peale keerata. Aga pask töö igatahes, ei saa sellest kanalist üldse aru. Ja miks oli vaja üldse 10 minutit enne kavas näidatud aega pihta hakata?
Kommentaar
-
ei saa, Edgaril on sõbrad külas:Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas täna Narva Transi-Tartu Tammeka mängu ka televusseri vahendusel näha saab?
18:55
Moskva päevad Tallinnas. Galakontsert. Otseülekanne Estonia teatristarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar