Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga telekas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Miskipärast ainult Narvat näebki ainult telekas, aga Tammeka on vaid korra saanud telemängu ja siis oli ka kanal maas

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
      Miskipärast ainult Narvat näebki ainult telekas, aga Tammeka on vaid korra saanud telemängu ja siis oli ka kanal maas

Narval on kõige ilusam vorm-sellepärast

Kommentaar

Ma küll mäletan Tammeka-Kure mängu ja siis küll kanal maas polnud minul.

Kommentaar

Algselt postitas Vapor IV Vaata postitust
          Ma küll mäletan Tammeka-Kure mängu ja siis küll kanal maas polnud minul.
          No Digi-TV näitas jah, aga Starmani inimesed seda ei näinud

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

No Digi-TV näitas jah, aga Starmani inimesed seda ei näinud
            mina küll nägin Starmaniga:P
            BVB - Vaprus

Kommentaar

http://www.ohtuleht.ee/spordiblogi/1901/ vot siin räägitakse suht asjaliku juttu ja olen ka sama meelt ,et ei ole mõtet terve aasta telemänge ette planeerida.Näidata võiks tõesti ikka vooru kõige põnevamaid vastasseise aga eks Aivar tea paremini
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Nõuan häält!

Kommentaar

krt keegi võiks vähemalt striimida neid mänge mis telerist tuleb. väga hapu ikka
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kes häält nõuab, peab selle maksimumi peale keerama. Mängu alguses oli volüüm 100, mingi TV14 suurepärase tegutsemise tõttu olen saanud seda langevalt 85 ja 75 peale keerata. Aga pask töö igatahes, ei saa sellest kanalist üldse aru. Ja miks oli vaja üldse 10 minutit enne kavas näidatud aega pihta hakata?

Kommentaar

Mida te räägite? Mul oli hääl ilusti olemas, kuid ragises jubedalt, seejuures ragises juba eelmise saate - kohtumine Eedikuga - ajal.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

veab sul, siin pole mitte sittagi kuulda

Kommentaar

Tänud, sain teilt praegu teada, et kordus on. Eile loobusin sellest mängust poolaja saabudes, sest otsustasin, et on ka põnevamat teha. Nüüd saab selle "comebacki" vähemalt ära näha:P
                          Muide, heli on ka praegu ilusti olemas.
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

Kas täna Narva Transi-Tartu Tammeka mängu ka televusseri vahendusel näha saab?
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                              Kas täna Narva Transi-Tartu Tammeka mängu ka televusseri vahendusel näha saab?
                              ei saa, Edgaril on sõbrad külas:

18:55
                              Moskva päevad Tallinnas. Galakontsert. Otseülekanne Estonia teatrist
                              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

pealegi on iluuisutamine aktuaalne igal aastaajal

Kommentaar

Working...
                                X