Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikamängud 2008/2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

EMÜ SK- Levadia 0:10(0:4)

poolaaeg isegi tulemuse järgi suht korralik.
    Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
      EMÜ SK- Levadia 0:10(0:4)

poolaaeg isegi tulemuse järgi suht korralik.
      EMÜ väravavaht pani I poolaeg hullu, mingi 6-7 100% võttis küll ära. Levadial oli ilmselgelt raskusi motivatsiooniga. Peale E.Puri ja Teniste (kes nagu koduste ees olid) ei viitsinud küll keegi isegi 60% panustada. II p.a. ei näinud.

Kommentaar

Algselt postitas jethro Vaata postitust
        EMÜ väravavaht pani I poolaeg hullu, mingi 6-7 100% võttis küll ära. Levadial oli ilmselgelt raskusi motivatsiooniga. Peale E.Puri ja Teniste (kes nagu koduste ees olid) ei viitsinud küll keegi isegi 60% panustada. II p.a. ei näinud.
        Viimane värav oli igastahes mängu ilusam... EMÜ väravavaht otsustas palliga vastase ründemängija nina kurku virutada, mille põrkest pall väravasse veeres. Kutt enam platsile vist tagasi ei saanudki

Kommentaar

kotkas pani flora vastu hästi ,

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Flora võitis Tallinna Kotkaid ainult 1-0. Pole paha.
            Nümme United (II) sai HaServi (IV) käest tappa 2-5. Keegi oskab kommenteerida? Roll näiteks.
            Kus Vessu oli?
            HaServ meeskond on juttude järgi kiiretest ja tehnilistest meestest koosnev tiim (võimalik, et Maagi ja Tammeka ühinemisel ülejäänud mehed), kes arvatavasti alustasid lihtsalt see aasta mängimist üheskoos ning siis IV liigas. Nõmme Unitedil polnud olnud eile võimalustki seal võita. Kes teab paremini kirjutagu täpsemalt.

Kommentaar

Toompea nüpeldas Soccernetti 10-0 (5-0)
              Viisakas mäng oli, kaarte ei jagatud.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                HaServ meeskond on juttude järgi kiiretest ja tehnilistest meestest koosnev tiim (võimalik, et Maagi ja Tammeka ühinemisel ülejäänud mehed), kes arvatavasti alustasid lihtsalt see aasta mängimist üheskoos ning siis IV liigas. Nõmme Unitedil polnud olnud eile võimalustki seal võita. Kes teab paremini kirjutagu täpsemalt.
                loe siit http://foorum.soccernet.ee/showthrea...t=5787&page=34

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Toompea nüpeldas Soccernetti 10-0 (5-0)
                  Viisakas mäng oli, kaarte ei jagatud.
                  flora koduleht on üldjoontes nõus. kaartide osalt vaid pisike eriarvamus.

Kommentaar

Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
                    flora koduleht on üldjoontes nõus. kaartide osalt vaid pisike eriarvamus.
                    No mai tea. Olin küll kaine, aga ju siis magasin maha. Eks Devil teab ise täpsemalt.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

devka sai küll kollase.. kõik õige

Kommentaar

Sain jah kollase, kuna koos vilega lõin palli väravasse, kohtunik aga arvas teisiti.

Üleüldiselt oleks soccernet pidanud võitma, aga seekord tabas meid kerge ebaõnn.

edit: täname pealtvaatajaid, eriti Billy_T-d, kes tungivalt mu autogrammi nõudis. Teinekord kallike .

Kommentaar

see kaotus on paljude halbade asjade kokkulangemine, mängu hiline aeg, halb ilm, kunstmuru staadion. võiks siia loetlema jäädagi.

tänane mäng oli hea näide, ühe sporditähes oli hea ütlemine kristali kohta - "teoreetiliselt peaks keegi sinna jõudma kuhu ta söödab"
                          forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

kehv kohtunik!

Kommentaar

Kui järgmine loos tulemas on, siis tahaks FC Toompead vastu, millal loos on üldse?

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                                millal loos on üldse?
                                1/16-finaalide paaride loosimine toimub kolmapäeval, 20.augustil kell 18.00 EJL-i suures saalis.
                                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Working...
                                X