Algselt postitas sosku
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Karikamängud 2008/2009
Collapse
X
-
FC HansaNet.ee - Tartu Maag Tammeka II 1:4 (0:2).
HansaNet.ee läks mängima kaitsest lähtuvalt ning suutis esimesed paarkümmend minutit oma puur puhtana hoida. Maag sai esimese värava umbes 20.minutil, teine tuli ca 15min hiljem. HansaNetil esimsel poolajal erilisi võimalusi polnud.
Teine poolaeg algas Maagile vast väikse shokiga, kus meie spurtiv-ründaja E.Tuik suutis äärest kolm meest üle joosta ning tsenderdada täpselt taha posti meie pikimiale mängijale pea peale, kust Neeme Rõõs meetri pealt värava lõi.
Tartu lõi oma 3.värava ca 20.min hiljem ning lisas 4-nda omakorda 10min hiljem. Enne lõppu suutis HansaNeti mängija Erki Tuik 16m pealt kenasti peale lüüa, kuid kahjuks tabas löök latti.
HansaNeti mängijate poolt igatahes tubli töö!
Kommentaar
-
kalju2Algselt postitas PraS Vaata postitustkoosseise on anda?
Tammeväli, Kägo, Toome, Stokas, Palm, Aniko, Lõppe, Martinson, Kivi, Vassiljev, Barnwell
Kommentaar
-
Flora lehel onAlgselt postitas sosku Vaata postitustKellegil värskeid 1/16 paaride loosimistulemusi on teada? Täna 18:00 pidi ju olema?
Kommentaar
-
Pärnu JK Vaprus - Türi JK Ganvix vs FC Tarvastu võitjaAlgselt postitas sosku Vaata postitustKellegil värskeid 1/16 paaride loosimistulemusi on teada? Täna 18:00 pidi ju olema?
Tartu HaServ - JK Sillamäe Kalev
Paide FC Flora LM - Viljandi JK Tulevik
FC Kuressaare - Kohtla -Järve JK Alko
Tallinna FC Levadia - Maardu Esteve
Valga FC Warrior - JK Maag Tammeka
FC Elva II vs. FC Ajax Veteranid võitja - Tartu Ülikool Fauna
Viljandi JK Tulevik II - Emmaste JK Dagöplast
Nõmme JK Kalju II - HÜJK Emmaste
JK Maag Tammeka II - Nõmme JK Kalju
Tallinna FC Anzhi - Põlva FC Lootos
Kiviõli Tamme Auto - Tallinna FC Flora
FC Elva - FC Toompea
JK Tallinna Kalev - Lasnamäe FC Ajax vs. Tallinna FC Flora II võitja
Tallinna JK Piraaja - Jõhvi JK Orbiit
Narva JK Trans - Kohtla- Järve FC Lootus
Kommentaar
-
Miks EJLi lehel pole?Algselt postitas urmar Vaata postitustFlora lehel onInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ära targuta. Sa panid need sinna alles siis, kui ma olin siin küsinud.Algselt postitas urmar Vaata postitustFlora lehel on
Kommentaar
-
Valem EJL = FC Flora peaks ju teada olemaAlgselt postitas Rein Vaata postitustMiks EJLi lehel pole?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Eksid, nagu ikka. Lihtsalt panin sinna ja kogu lugu, pole vaja mind võtta kui kogu EJL ja Flora. Ma olen küll kogukas, aga mitte nii suur.Algselt postitas Martin Vaata postitustValem EJL = FC Flora peaks ju teada olema
Kommentaar
-
Millal 1/16 mängitakse?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Sa lihtsalt paned kõik asjad koguaeg sinna ma ei saa aru, miks ei võiks nagu neid panna EJLi lehele ikka...Algselt postitas urmar Vaata postitustEksid, nagu ikka. Lihtsalt panin sinna ja kogu lugu, pole vaja mind võtta kui kogu EJL ja Flora. Ma olen küll kogukas, aga mitte nii suur.
Kommentaar
-
küsime otse. kumb sulle palka maksab? tegutsemise järgi on vastus: Flora.Algselt postitas $$$ Vaata postitustSa lihtsalt paned kõik asjad koguaeg sinna ma ei saa aru, miks ei võiks nagu neid panna EJLi lehele ikka...
kas ma eksin?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar