Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikamängud 2008/2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FC Elva II - FC Ajax Veteranid 4:1

Kommentaar

Mul ei ole Eesti jalgpalli loogilisusse erilist usku kunagi olnud, aga sattusin Kalev Spordi peale keerama ja ei suuda aru saada, miks mängivad Valga ja Tartu meeskond oma karikamängu Lillekülas? Tegemist ei ole ju ometi finaaliga. Ülimalt veider.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
        Mul ei ole Eesti jalgpalli loogilisusse erilist usku kunagi olnud, aga sattusin Kalev Spordi peale keerama ja ei suuda aru saada, miks mängivad Valga ja Tartu meeskond oma karikamängu Lillekülas? Tegemist ei ole ju ometi finaaliga. Ülimalt veider.
        Tõenäoliselt sellepärast, et tegu on telemänguga. Eks urmar oskab täpsemalt öelda.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
          Tõenäoliselt sellepärast, et tegu on telemänguga. Eks urmar oskab täpsemalt öelda.
          Ja Valga meeskonna tuhanded fännid peaksid tööpäeval Eesti teise otsa kärutama? Tartu omadest rääkimata. Telepildi järgi ei ole küll kummadki vaevunud.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Ja Valga meeskonna tuhanded fännid peaksid tööpäeval Eesti teise otsa kärutama? Tartu omadest rääkimata. Telepildi järgi ei ole küll kummadki vaevunud.
            Valga koduväljak on Sportland arena (nii imelik kui see ka pole).
            Küsi Pohlaku käest miks Valga oma liiga ja muid mänge Tallinnas mängib.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Valga koduväljak on Sportland arena (nii imelik kui see ka pole).
              Küsi Pohlaku käest miks Valga oma liiga ja muid mänge Tallinnas mängib.
              peale nime ei seo seda meeskonda valga linnaga mitte miski.tegemist ikka tallinna meeskonnaga ja õige nime lahendus oleks Tallinna Fc Valga Warrior
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

tallinna võru juust

Kommentaar

Kuidas kõlab- Viljandi FC Talinn Flora?!

Kommentaar

Kuidas kõlab- Viljandi FC Talinn Flora?!
                    Ei ole vaja siin oma rumalust välja näidata. Jah, sisuliselt on see tõesti nii. Aga Tulevikku ja Warriorit samastada/võrdsustada, on ka ikka väga liiast.

Kommentaar

Algselt postitas sosku Vaata postitust
                      Ei ole vaja siin oma rumalust välja näidata. Jah, sisuliselt on see tõesti nii. Aga Tulevikku ja Warriorit samastada/võrdsustada, on ka ikka väga liiast.

Sul pole hoopis vaja enda rumalust välja näidata. Pole neid võrdsustanud. Tõin lihtsalt näite. Kui jaburad on need nimed. Võin neid veel tuua- Narva JK Maag-Tammeka Tartu

Kommentaar

Toimumas on kollektiivne lollinemine.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                          Toimumas on kollektiivne lollinemine.
                          õnneks on meil tasakaalustav jõud Sinu näol

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
                            õnneks on meil tasakaalustav jõud Sinu näol
                            Õnneks jah.

Kommentaar

Paide fännid olidki liiga õhku täis juba .

Kommentaar

Sul pole hoopis vaja enda rumalust välja näidata. Pole neid võrdsustanud. Tõin lihtsalt näite. Kui jaburad on need nimed. Võin neid veel tuua- Narva JK Maag-Tammeka Tartu
                                Ega nimedes polegi midagi imelikku. Näiteks -
                                FC Valga Warrior - Tallinna poisid
                                HÜJK Emmaste - Tallinna poisid
                                Viljandi Tulevik - enamik elab ja treenib Tallinnas
                                FC Elva - Tallinna poisid

Need nimed on rohkem reklaamiks ja promoks kohtadele kus samuti jalgpalli mängitakse aga oma võistkonda kõrgemal tasemel välja panna pole
                                Ikka parem kui jalgpallinimekirjades figureeriksid FC Flora II, FC Flora III, FC Flora IV ja FC Flora V.

Ja kahte erinevat kohanime pole kusagil kirjas nagu sina oma näidetes tood.
                                Trummi JK nr. 85
                                keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Working...
                                X