Ok tänan täpsustamast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Karikamängud 2008/2009
Collapse
X
-
Pidin just mainima, et veerandfinaalide väikseim publikuarv.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustFloral poole vähem pealtvaatajaid kui Tammekal ja Ganvixil. mis toimub? ja see klubi tahab olla Eesti jalgpalli lipulaev. kus on fännid?Algselt postitas aanvallerraamatud on pededele!
Kommentaar
-
Tallinnas, kus muud muhvigi teha pole, kui juua ja jalgpalli vaadata, on Flora mängul 85 nägu.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustFloral poole vähem pealtvaatajaid kui Tammekal ja Ganvixil. mis toimub? ja see klubi tahab olla Eesti jalgpalli lipulaev. kus on fännid?
ilmselt ei teagi keegi eriti, et see mäng toimus või milles asi siiski. eks seegi näitab, kuidas meie riik ei ole suutnud kaktuseid kohaliku eluga siduda.
kui klubi seal reklaamiga rohkem vaeva näeks, siis usun, et tulemus oleks parem.
Kommentaar
-
Kuna ei ela Tallinnas ja tööpäev on ka, siis läksin vaatama Ganvixi ja Kalju mängu. Täitsa tore oli.Algselt postitas lorenzo Vaata postitustFloral poole vähem pealtvaatajaid kui Tammekal ja Ganvixil. mis toimub? ja see klubi tahab olla Eesti jalgpalli lipulaev. kus on fännid?
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Lihtsalt igaksjuhuks äkki huvitab, siis see kiire poiss on Ergo Eelmäe.Algselt postitas Felipe Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustEelmäe lõi värava ve?
EDIT: Siiski Karus võist lõi.
eelmäe lõi posti, kahjuks muidu oleks 2:2 viik ja mine tea kuidas siis mäng kulgeks.
Kommentaar
-
*hoiatan ette postituse mõttetusest ja vabandan selle eest ka (muljed toimingust)*
Käisin täna Tammeka - Sillamäe mängu vaatamas.
Minu meelest on see paras saavutus, et esimesel poolajal Tammeka suudis hoida viigiseisu, vaadates kuidas nende mängu on läinud. Poisid üritasid. Esimesel poolajal oli päris kõva tuul, Tammeka väravavaht ei suutnud palli isegi keskjooneni välja lüüa, mis raskendas nende olukorda veelgi, aga üleüldse oli nende väravavaht päris tubli, päästis meeskonna mõned korrad.
Mina olin aga Sillamäe poolt (vist üks väheseid), aga nendest pole palju midagi öelda. Olid parem meeskond, võitsid suht kindlalt, ka esimene poolaeg kui säilis 0-0 Sillamäe väravat keegi eriti ei ohustanud, mängu viimased 15 min mängisid ühe jalaga. Pärast seda, kui teise poole alguses löödi ära kaks väravat, saadeti vanakesed ründest üks teise järgi puhkama. Silma paistis (võib olla sellepärast, et jooksis terve teise poolaja täpselt tribuuni ees, kus ma seisin - sest erilisi anlüüsivõimeid ma ei oma
) vasak äärekaitsja Lapeikis - sealt käiski suur osa rünnakutest, meeldis tema mäng, kuigi paar korda ei jõudnud tagasi pöörduda, aga poolkaitsjad aitasid.
Huvitav oli poolajameelelahutus... kutsuti 5-6 inimest tribüünilt... et osaleda penaltivõistlusest. Vastaseks olid Tammeka naiskonna tüdrukud. Fännid võitsid 3-1))) suht piinlik on tüdrukute poole pealt, aga neli neist lõid kas latti, mööda või "väravavahile" väga lähedal, kuigi üks tõrje paremalt nurgast oli päris muljetavaldav)) üks tüdruk, kes pidi olevat noortekoondise mängija lõi aga väga hästi - täpselt latti alla.
peab veel öelda, et mind üllatas see, et mõlemad meeskonnad plaksutasid neid pealt vaatam tulnud inimesi tribüünidel... ma saan aru, et Tammeka fännid tegid häält, lõid trummi, vilistasid jne., aga mulle jäi arusaamatuks keda tänasid Sillamäe mängijad? - võibolla vastasfänne, et nad kohale on ilmunud. aga ma ei tea midagi Eestimaa jalkatraditsioonidest, sest käisin seda vaatamas vaid teist korda, kui arvestada aia eest piilumist.
pärast mängu lõppu püüdsin oma tribuuniga kinnikülmunud jalgu sealt ära vedada... aga kaugele ei jõudnud, otsustasin et lähen tee peal ette juhtunud Selverisse ja sulatan ennast natuke üles ja võib olla ostan midagi. mingi 10 minuti pärast tuleb sinna Selverisse sisse terve Sillamäe Kalevi meeskond ja treener oma embleemiga dressides))) see oli huvitav kokkusattumus. kaalusin, kas küsida kellegilt autogrammi, noh aga ei tahtnud inimesi eriti segada, mõni teine kord)))
elu24 võiks aga kirjutada, et Irfan Ametov ostis 2 Lion Kingi, 2 kohupiimakreemi ja nätsu, Maksim Gruznov võttis palju banaane ja siis arutas, et tal lõppes autokindlustus, ja oleks vaja kellegilt transpordivahendit laenata
üldiselt oli päris tore, hakkan nüüd vist kohaliku Meistriliigat mõnikord külastama
Kommentaar
-
Eks mängijad publikut selle eest vast tänasidki, et tubli pool 160st kohalolnust pidas lõpuvileni vastu, ehkki külm hakkas ikka kõvasti peale. Penaltivõistlus oli show'na kihvt ja Tammeka tegi ju hea avapoolaja -- selle hooaja ametlikes mängudes esimest korda jäi värav 45.+ minuti kukkudes lukku ja tablool seisis 0:0. Õnne oli muidugi kõvasti Tartu poolel, aga samas oli Tammeka täna vunki ja tahtmist täis, nii et õnn oli vist välja teenitud
Kustkohast Sillamäe seda hokiväravale omast lustlikku viisijuppi väravate järel laskis?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar