Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vutiliidu kodukalt näen väga head pilti ja üldiselt võiks seda asja jätkata . Mina olen igatahes väga rahul. Pole siin midagi enam katsetada andke tuld , pilt on korralik ja kõik ilusti näha ja kuulda.
Päris vinged "toetajad" Transil - koos lisaminutitega jääb 0:2 värava järel veel peaaegu kümmekond minti mängida, aga tribüün voolab sekunditega sisuliselt lagedaks. Tase.
kas homset mängu ka üle kannab?tänane mäng ikka mõlemalt poolt suht kehv,muidugi tundub väljak ka suht kartulipõld.no florakad vähemalt üritavad aga tundub et narvakad eriti ei viitsinud pingutada.aga eks need meeskonnad siis jagavad lõpuks omavahel ka liigas 3-4 koha
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Väga hea-nüüd võiks teised klubid ka kaasa tulla selle asjaga. Eelkõige ootaks seda Kaljult kes on juba näidanud, et tahab inimesed jalgpalli juurde tuua. Hea väljund ka potentsiaalsetele sponsoritele.
homne mäng pole telemäng.
edastati ju tv4 pilti aint ilma kommentaatorita ja tv4 homsest mängust ülekannet ei tee.
Aga Flora suht kontrollis kogukohtumist ja mängu pilt võrreldes varasemaga parem ja siit meie tõus loodetavasti ka hakkab!
Vutiliidu kodukalt näen väga head pilti ja üldiselt võiks seda asja jätkata . Mina olen igatahes väga rahul. Pole siin midagi enam katsetada andke tuld , pilt on korralik ja kõik ilusti näha ja kuulda.
Härra, kas te homme Sillamäele ei sõida juhuslikult???
kas homset mängu ka üle kannab?tänane mäng ikka mõlemalt poolt suht kehv,muidugi tundub väljak ka suht kartulipõld.no florakad vähemalt üritavad aga tundub et narvakad eriti ei viitsinud pingutada.aga eks need meeskonnad siis jagavad lõpuks omavahel ka liigas 3-4 koha
Mäng polnud kehv midagi . Narva viitsis küll aga ei tulnud välja ja viitsimiseks on ka piisavalt põhjust kuna UEFA sarja pääseja teenib korraliku kopika .
Kommentaar