Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karikamängud 2008/2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pilt on ikka suht jube arenguruumi on rohkem kui küll.
    Õnneks mul Starman veel edastab TV4'a

Kommentaar

Vutiliidu kodukalt näen väga head pilti ja üldiselt võiks seda asja jätkata . Mina olen igatahes väga rahul. Pole siin midagi enam katsetada andke tuld , pilt on korralik ja kõik ilusti näha ja kuulda.
      FCF Forever

Kommentaar

mul oli küll pilt suht jube, silmadele hakkas, ruuduline ja hakkis täiega. nett on hea

Kommentaar

Vägev! Narvale tõmmati kott pähe ja siit algab meie tõus ,kuni Meistruitiitlini Slava on raudses lahinguvormis. Narva on pasa.
          FCF Forever

Kommentaar

Päris vinged "toetajad" Transil - koos lisaminutitega jääb 0:2 värava järel veel peaaegu kümmekond minti mängida, aga tribüün voolab sekunditega sisuliselt lagedaks. Tase.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

kas homset mängu ka üle kannab?tänane mäng ikka mõlemalt poolt suht kehv,muidugi tundub väljak ka suht kartulipõld.no florakad vähemalt üritavad aga tundub et narvakad eriti ei viitsinud pingutada.aga eks need meeskonnad siis jagavad lõpuks omavahel ka liigas 3-4 koha
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                kas homset mängu ka üle kannab?
                Miks peaks, Flora ei mängi ju

Kommentaar

Väga hea-nüüd võiks teised klubid ka kaasa tulla selle asjaga. Eelkõige ootaks seda Kaljult kes on juba näidanud, et tahab inimesed jalgpalli juurde tuua. Hea väljund ka potentsiaalsetele sponsoritele.

Kommentaar

homne mäng pole telemäng.
                    edastati ju tv4 pilti aint ilma kommentaatorita ja tv4 homsest mängust ülekannet ei tee.
                    Aga Flora suht kontrollis kogukohtumist ja mängu pilt võrreldes varasemaga parem ja siit meie tõus loodetavasti ka hakkab!
                    FC Flora

Kommentaar

Olin Flora poolt ainult sellepärast, et kui homme võidab Kalju, siis toimub mäng vähemalt Tallinnas Argipäevadel eriti Tallinnast välja ei jõua.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                        Vutiliidu kodukalt näen väga head pilti ja üldiselt võiks seda asja jätkata . Mina olen igatahes väga rahul. Pole siin midagi enam katsetada andke tuld , pilt on korralik ja kõik ilusti näha ja kuulda.
                        Härra, kas te homme Sillamäele ei sõida juhuslikult???

Kommentaar

Algselt postitas Hybrid Soldier Vaata postitust
                          Olin Flora poolt ainult sellepärast, et kui homme võidab Kalju, siis toimub mäng vähemalt Tallinnas Argipäevadel eriti Tallinnast välja ei jõua.
                          Seltsimees hübriid ! Karikafinaal toimub nii või naa Tallinnas .
                          FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                            kas homset mängu ka üle kannab?tänane mäng ikka mõlemalt poolt suht kehv,muidugi tundub väljak ka suht kartulipõld.no florakad vähemalt üritavad aga tundub et narvakad eriti ei viitsinud pingutada.aga eks need meeskonnad siis jagavad lõpuks omavahel ka liigas 3-4 koha
                            Mäng polnud kehv midagi . Narva viitsis küll aga ei tulnud välja ja viitsimiseks on ka piisavalt põhjust kuna UEFA sarja pääseja teenib korraliku kopika .
                            FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                              Härra, kas te homme Sillamäele ei sõida juhuslikult???
                              Ei mängi välja. Praegu aga kahetsen ,et Narva ei läinud .
                              FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                                Ei mängi välja. Praegu aga kahetsen ,et Narva ei läinud .
                                Kahju, aga tänan vastuse eest. Kalju fännid otsivad transporti, kohale saaks ise ka aga tagasi saamisega väikseid probleeme.

Kommentaar

Working...
                                X