kui esimest mängu mõtled siis viigiga!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Karikamängud 2008/2009
Collapse
X
-
NaljameesAlgselt postitas salajane33 Vaata postitustise te ei suuda 10 mehelisele tiimile ka kolli lüüa eriti Vunk oli koba.
E: kaitse meil super ja ravime Ingemari ka terveks siis saate lutti
Olen see kes olen
Kommentaar
-
Pennu läks nagu ta läks ikkagi 120min seljataga, Vungil juhtus sama asi ju, et vääratas. Nunes isegi palju kolle löönud ja oleks oodanud, et see mäng suudab keegi teine võidu kolli ära teha, aga näed ei saanud ja üks brass seda ka ei saa(kui Aksalu väravas).Algselt postitas erxu Vaata postitustsalajane33 - lol ostate kuskilt brasiiliast kellegi ja ei oska isegi pennut lüüa? Okei, see oli lihtsalt loll vastupanu sinule mitte halvas mõttes Nunese suunas.
Flora on karikavõitja jälle ja meeldiv, et 2000 inimest oli.. Oleks iga liigamäng ka nii,
Kommentaar
-
No täna on küll emotsioonid laes. Kogu Eesti jalgpall võitis sellest, et just need kaks klubi olid finaalis. Mitte ükski teine paar poleks sellist publikut suutnud tribüünile meelitada.
Meil oli nõks rohkem ohtlikuid pealelööke väravale, kuid Kalju oli täna südi ja Kaas väravas küll mängis tihti kriitilisel piiril, kuid oli väga tubli. Kogu mäng ja võit oli nagu palsam katastroofilisele hooajale liigas.
PS! salajane33 kommentaaride tase on ikka päris lasteaia klass.
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Meil siin tehakse teisiti - kes neid pileteid ikka lugeda viitsib? Lased silmaga üle ja käib kah.
Aga mis ma ikka virisen, mängule paraku ei jõudnud, kuna jäin kodus tukkuma, aga õnneks jõudsin viimast viit minutit ning penalteid siiski näha. Vaikselt hoidsin pöialt küll Kaljule, aga lõppkokkuvõttes võitis ehk ikkagi parim.
Kommentaar
-
Esimesed emotsioonid Kalju vaikselt fännilt. Aga me teeme teile tagasi ja järgmine aasta võtame ehk omaAlgselt postitas Nahkpea Vaata postitustPS! salajane33 kommentaaride tase on ikka päris lasteaia klass.
Kommentaar
-
Kena, et südamesse ei võtnud ja no eks järgmine aasta oleks selle finaali kordusetendus küll kõva elamus.Algselt postitas salajane33 Vaata postitustEsimesed emotsioonid Kalju vaikselt fännilt. Aga me teeme teile tagasi ja järgmine aasta võtame ehk oma
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Täpselt. Tegelikult võiks Eestis igas voorus selline publikuarv ja möll ollAlgselt postitas Nahkpea Vaata postitustNo täna on küll emotsioonid laes. Kogu Eesti jalgpall võitis sellest, et just need kaks klubi olid finaalis. Mitte ükski teine paar poleks sellist publikut suutnud tribüünile meelitada.
Kommentaar
-
Super jalgpallielamus!
Flora oli Kaljust siiski parem, kui välja arvata esimese ja teise poolaja lõpud.
Pikk pai mõlema meeskonna fännidele, kes olid täna minu arvates väga head.
Välja arvatud need Flora fännid, kes Pimenteli penaltilöögi ajal ahvihäälitsusi tegid, parajad värdjad olete.
Aga Flora sai täna endale ühe fänni juurde mu tüdruku näol. Tema sõnad pärast karika kätteandmist:"See kõik oli nii lahe, ma hakkan nüüd tulihingeliseks Flora fänniks."
Muidugi oli tal ka enne väike pisik sees, sest olen ka enne teda mängudele tirinud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar