Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Aga Flora sai täna endale ühe fänni juurde mu tüdruku näol. Tema sõnad pärast karika kätteandmist:"See kõik oli nii lahe, ma hakkan nüüd tulihingeliseks Flora fänniks."
Muidugi oli tal ka enne väike pisik sees, sest olen ka enne teda mängudele tirinud.
Super mäng ja super atmosfäär . Ise arvasin 1000 inimest, aga et nii palju, see tuli isegi üllatusena :P. Aga noh palju õnne Florale ja kes kohale ei tulnud, jäi paljust ilma
Super!
Ajalooline mäng taasiseseisvunud Eestis.
Esimest korda kogunes staadionile arvestatav pealtvaatajate hulk kaasa elama klubimängule, kus mõlemad klubid on Eesti taustaga ja eestlastest fännidega.
Kui saabuksid ajad, mil Eesti meistritiitli ja karika eest võitleksid iseseisvad Eesti profiklubid rohkearvuliste eestlastest fännidega Tallinnast, Tartust, Pärnust jm. võiks rahulolevalt tõdeda, et jalgpall Eestis on taastatud.
Seniks aga tuleb kahjuks taluda ML tabeliseisu, kus tipus Levadia, Sillamäe, Narva ja altpoolt peale tulemas K-Järve.
Vinge, et karika sai Flora, kuid tahaks eraldi tänada Kunot, et oled loonud atraktiivse, suure toetajaskonnaga klubi, ilma milleta poleks tänast superõhkkonda olnud.
Külastajate arvu kokkulugejad on loomulikult oma tavalisel "tasemel".
Täpselt 2000 nägu kokku lugeda, saavutus omaette.
Tavaliselt lähevad ju peale sadat sõrmed sassi ja aju jookseb kokku.
ma ei saa aru, kumb meist loll on, kas mina või Järvela.
"kaks jalga õhus, kaks jalga õhus"
ekraanil on samal ajal Terja, kes libistab end olukorda küll hoogsalt, aga jalad vastu maad ja üht veel natuke tagapool ka hoides. kollane, aga punasest pole lõhna ka. või et kui piisavalt kaua ühte ja sama asja võimalikult dramaatiliselt mikrofoni kisada, siis tekib tõeväärtus juurde? poleks muidugi esimene kord, aga siiski.
[ennetavalt - mitte et Kalju oleks nüüd mängu selle situatsiooni pärast kaotanud, eks ole]
edit: ja et ei läheks nüüd liiga negatiivseks - kogu atmosfääri poolest suurepärane õhtu.
pealtvaatajatest - teise poolaja algul küsisin Skiperski käest, et palju vaatajaid on, ta ütles, et nende teada hetkel 1700-1800 vahel (piletiostnuid, kutstega, VIPid jne., kes kohale tulnud; minu arusaamist mööda peeti ilusasti arvet). hiljem asjaosalistelt küsides, et palju siis oli, öeldi 1800 (ilmselt paarkõmmend sinna tänna) ja selline arv läks minu teada ka ametlikult kirja. ka visuaalselt on hinnang sinnakanti, kuna täismaja Kadriorus tähendab 4700-t pealtvaatajat.
kohapeal oli siis näha ka Villu Riljanit, Anu Saagimit, Erki Noolt seda Bitmanni linnavolikogust, Vakrat ja teisi tähtsaid ninasid nii kollase infi mõttes
muust kõigest kirjutan oma arvamuse siis kui olen üles ärganud hommikul
nagu mingi Moggi-Juventus - ühe meeskonna küsimise peale vilistati otsuseid. punane oli veel täitsa naljakas. vile tuli alles siis, kui Terja juba püsti oli ja rünnakut alustas. fucking disgrace
ma ei saa aru, kumb meist loll on, kas mina või Järvela.
"kaks jalga õhus, kaks jalga õhus"
ekraanil on samal ajal Terja, kes libistab end olukorda küll hoogsalt, aga jalad vastu maad ja üht veel natuke tagapool ka hoides. kollane, aga punasest pole lõhna ka. või et kui piisavalt kaua ühte ja sama asja võimalikult dramaatiliselt mikrofoni kisada, siis tekib tõeväärtus juurde? poleks muidugi esimene kord, aga siiski.
tallad ees ja suure kiiruse pealt. punane ja jutul lõpp. probleem on selles, et selliseid vead jäetakse alatasa punasega karistamata ning nüüd on mulje, et kohtunik pingutas üle, sest jürgensonile jäi jalg otsa. isegi õhtulehe reportaa˛is on kõik ilusti kirjas.
Kommentaar