Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mind huvitab rohkem see, kuidas kihlveoportaalid ja jalgpalliliit omavahel tehtud kihlvedude kohta infot jagavad. Ma ei usu, et see kõik nüüd isikuandmete kaitse reeglistikuga saab kooskõlas olla.
Kui üks on teise omanik, siis pole seal midagi kahtlast.
No kui sellised rahad liiguvad,et 50k kuni 100k saad ühe mängu eest siis ma üldse ei imesta miks sellised ajsad toimuvad!Maag ju palkasid maksta ei suutnud ja ja nähti võimalust,kuidas elatist teenida.
Mõned olulisemad lõigud sellest loost. Enamus väiteid on eesti meediast läbi käinud, võib-olla ka need. Seega sorri kui midagi kordan.
"MK-Estonii" andmetel on kahtlaste mängudega peale mängijate, seotud veel treenereid ja kohtunikke.
Me leppisime politseiga kokku, et räägi sellest konkreetsemalt. Valus ja delikaatne teema.
(Pohlak 1000% süüdi olevate Ossipovi ja Gussevi tegudest)
Kujutate ette. Üks pallur ütles mulle: "Jah, ma panustan oma meeskonna mängudele. Aga ma pole kunagi arvanud, et see keelatud oleks".
(Pohlak peab vajalikuks teha selgitus- ja kasvatustööd klubides)
tore on muidugi lugeda, et MK-E kasutab endiselt klassikalisi info hankimise meetodeid - 300 grammi viina lauale ja allikal keelepaelad kohe valla...
ja ega vist nendest asjadest pole ka eestikeelses pressis varem juttu olnud - endise ML mängija väited, et panuseid tegevat mängudele ka üks tuntud kohtunik (allika väitel 90% kindlusega) ja tema isa (100%). sama kohtunik olevat ühes mängus andnud kerge pendla ja võtnud lisaks vastasmeeskonnalt värava ära. teine väide käis treeneri kohta, kes samuti olla kihlvedudega tihedalt seotud. aga noh, ilma konkreetsete nimede, klubide jms faktideta - mis sest jutust ikka eriti kasu.
tore on muidugi lugeda, et MK-E kasutab endiselt klassikalisi info hankimise meetodeid - 300 grammi viina lauale ja allikal keelepaelad kohe valla...
ja ega vist nendest asjadest pole ka eestikeelses pressis varem juttu olnud - endise ML mängija väited, et panuseid tegevat mängudele ka üks tuntud kohtunik (allika väitel 90% kindlusega) ja tema isa (100%). sama kohtunik olevat ühes mängus andnud kerge pendla ja võtnud lisaks vastasmeeskonnalt värava ära. teine väide käis treeneri kohta, kes samuti olla kihlvedudega tihedalt seotud. aga noh, ilma konkreetsete nimede, klubide jms faktideta - mis sest jutust ikka eriti kasu.
Kohtuniku osas saab selle ju taolise vihje pealt üpris hästi selgeks teha - palju mänge oli, kus anti penalteid? Ja igal mängul oli ju ka pealtvaatajaid, kes mäletavad, kus võeti värav mingil põhjusel (ründaja viga, suluseis) ära.
Kohtuniku osas saab selle ju taolise vihje pealt üpris hästi selgeks teha - palju mänge oli, kus anti penalteid? Ja igal mängul oli ju ka pealtvaatajaid, kes mäletavad, kus võeti värav mingil põhjusel (ründaja viga, suluseis) ära.
Kui suluseis, siis peaks petja olema äärekohtunik.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Ossipovi jutt on küll nagu lambatallekese oma, oskab ainult mää öelda ja süütult väriseda.
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Samas Pohlak väidab, et temal on kindlad tõendid, et tõestada Ossipovi süüd.
Miks nende kindlate tõenditega siis ainult mängukeeld väänati. Kas tegelikult ei näe seadus ette mingit kriminaal karistust kihlveopettuse eest?
Praegu on Ossipovil vist siis ainult mängukeeld(pmst peaks siis kutil ka kogu pettustega teenitud papp ka alles olema. Õiglane?).
Isiklikult sooviks, et asi läheks kohtusse, sest siis tuleksid ehk tõendid ka päevavalgele. Praegu saavad näpuga näitajad vist ainult Pohlaku sõnadele toetuda.
Kommentaar