Algselt postitas realking
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kihlveopettused - pead hakkavad lendama
Collapse
X
-
See on sama hea jutt, et filmid ja videomängud tekitavad vägivalda. Pettuse teele minemine on inimese vaba valik, mitte ei tulene sellest, et kihlveokontorid klubisid sponsoreerivad. Kuna jalgpalli peale panustatakse palju siis on ometi see loogiline reklaamikoht kontorite jaoks. Ja eesti jalgpalli viletsat finantseisu arvestades tuleb vastu võtta kõik sponsorrahad mida pakutakse - tulgu need kasvõi pordumajalt. Ja teistpidi - parem sponsor - klubil on rohkem raha- mängijad saavad rohkem palka, mis vähendab tõenäosust, et lähevad pettusega lisa tegema.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui jalgpall teenib raha selle sama äri abil, kus petetakse, siis see on ju täiesti naeruväärne ja jube.
Kommentaar
-
No see on täpselt see suhtumine, mis eos välistabki ausa mängu võimaluse. Need, kes peavad jalgpalli üksnes äriks, kus narkoraha pesta, ei peaks küll pettuste üle käsi kokku lööma, taunima ja imestama. Sellelt pinnalt on edasine vaidlus muidugi mõttetu ka.Algselt postitas malagar Vaata postitustSee on sama hea jutt, et filmid ja videomängud tekitavad vägivalda. Pettuse teele minemine on inimese vaba valik, mitte ei tulene sellest, et kihlveokontorid klubisid sponsoreerivad. Kuna jalgpalli peale panustatakse palju siis on ometi see loogiline reklaamikoht kontorite jaoks. Ja eesti jalgpalli viletsat finantseisu arvestades tuleb vastu võtta kõik sponsorrahad mida pakutakse - tulgu need kasvõi pordumajalt. Ja teistpidi - parem sponsor - klubil on rohkem raha- mängijad saavad rohkem palka, mis vähendab tõenäosust, et lähevad pettusega lisa tegema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Milles need kihlveokontorid süüdi on? Selles, et toetavad jalgpalli--Eesti jalgpalli kus on igasugune toetus teretulnud?Algselt postitas mcnamara Vaata postitustblabalabla
Petturid ei tee külma ainult fännidele, meeskonnakaaslastele vaid ka nendele samadele kontoritele. Lõpetame ära läbipastvate ja kontrollitavate kontorite tegevuse, et siis kaob valemängimine ära?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
maailm ongi krdima ebaeetiline.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui jalgpall teenib raha selle sama äri abil, kus petetakse, siis see on ju täiesti naeruväärne ja jube.
eestis mh terve olümpiasport elab kasiinode kulul.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Astun siinkohal mcnamara pati. Jah, petturid ei vaja reklaami, kuid reklaam igasugusele teenusele mis lõppkokkuvõttes toob inimestele kahju (jah, kihlvedudel on kahju saajaid rohkem kui kasu saajaid) on minu arvates ebaeetiline. Oman ka kokkupuuteid tõsises sõltuvuses olevate inimestega ja kindlasti on ka sellel oma osa minu arvamuse kujundamisel. Sama teema alla panen ma kusjuures ka mõtlemise "pokker on sport" - sõltlastel kaob piir, nad ei võta asja mõistusega.
Täpselt samal põhjusel peaks minu arvates keelama ka igasuguse reklaami alkoholile ja tubakatoodetele - kes kasutab see kasutab aga pole vaja sõltuvusi forsseerida.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Mis kuradi äriks. Ma ei pea jalgpalli eestis küll mingiks äriks. Aga seda enam on neile sponsorid olulised, kuna ilma nendeta ei oleks ka klubisid sisuliselt, sest jalgpalliklubil Eestis on sisuliselt ainult kulud ja puuduvad muud tulud peale sponsorraha. Millegi eest on ju vaja palgad maksta ja infrastruktuuri üleval pidada.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNo see on täpselt see suhtumine, mis eos välistabki ausa mängu võimaluse. Need, kes peavad jalgpalli üksnes äriks, kus narkoraha pesta, ei peaks küll pettuste üle käsi kokku lööma, taunima ja imestama. Sellelt pinnalt on edasine vaidlus muidugi mõttetu ka.
Alternatiiv oleks profiklubid ära kaotada ja jätta kogu Eesti jalgpall aind amatöörjalka tasemele.
Aru ma ei saa kuidas unibeti ja muude ametlikke kontorite toetus ausa spordi välistab ?
Kommentaar
-
Järelikult pole sellist sporti vaja - teeme ainult amatörsporti ning maailm ongi parem paik.Algselt postitas chac Vaata postitustmaailm ongi krdima ebaeetiline.
eestis mh terve olümpiasport elab kasiinode kulul.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Varas varastab poest. Pood on ju tegelikult ohver, mitte kaasabiline.Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui jalgpall teenib raha selle sama äri abil, kus petetakse, siis see on ju täiesti naeruväärne ja jube.
Kommentaar
-
Tegelikult on see samasugune debatt, et kas relvad tapavad inimesi või inimesed tapavad inimesi. Ehk vaieldamatult on need petjad ise süüdi, aga kui ikkagi on võimalik jumalteabmillele panustada, siis on võimalus petmiseks ikkagi väga suur. Ehk asi polegi selles, et mingid mängijad eksivad sportliku printsiibi vastu, vaid see, et niimoodi mängu ära andes võivad mingid kuradi Sergeid Moskvas puhtaks pesta näiteks narkoraha ja inimkaubandusest saadud raha.
Ehk võib ju olla võimalik variant, et mingi suvaline Hiina kihlveokontor ei tegelegi reaalse panustamisega. Toon näite:
Pätt Kolja on saanud narkorahast miljoni. Aga ei saa seda kasutada, sest tegelikult tal tööd pole. Aga ta saab näiteks info, et näe, seal kusagil Narva muruväljakul on tüübid valmis esimesel poolajal kolm kollast võtma. Pätt Kolja teeb mingis kihlveoportaalis fiktiivse tehingu ja võidabki selle. Ja korraga saab ta öelda, et, näe, see miljon, selle ma võitsin sealt Hiinast. Ja huinjaa keegi mingist Hiinast informatsiooni saab.
Kommentaar
-
No mis puutub sellesse lapsejuttu 'kihlvedudest kasu ja kahju saajate hulga' osas, siis tuletan meelde, et terve eesti kultuur seisab hasartmängumaksu-kanajalgadel. Järgmine kord, kui loed mingit raamatut, mida ilma kulka toeta ei oleks saanud välja anda, tuleta seda meelde.
Ükski asi ei ole halb iseeneses. Sõltub lihtsalt, kuidas seda kasutatakse. Võid lõigata noaga tomatit võileivale või joomingu käigus naabri-Väinot. [E: noh, sama, mida dannar jõudis enne öelda]We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustDigileht on juba loetav.Link kah: Uued jalgpallipettused - vahele jäid tippmängijadAlgselt postitas Silver Vaata postitustHea lugu Dannar. Tegelikult on päris kurb, et kodune jalgpall on selliste meeste poolt ära rikutud..
Esimest korda ostsin Ekspressi päevapileti ja no see lugemine oli tõesti väga huvitav, samas ka kurb. Loodan, et Dannaril tekib veel võimalus Eesti jalgpalli telgitaguseid paljastada, ehk teine kord ka positiivses võtmes.
Kommentaar
-
See noaga lõikamise jutt pädeks, kui keegi seletaks mida head teeb hasartmäng. See, et selle teel midagi rahastatakse, pole argument - raha jääb rahaks, kas ta tuleb ühte teed pidi või teist teed pidi.Algselt postitas fitti Vaata postitustNo mis puutub sellesse lapsejuttu 'kihlvedudest kasu ja kahju saajate hulga' osas, siis tuletan meelde, et terve eesti kultuur seisab hasartmängumaksu-kanajalgadel. Järgmine kord, kui loed mingit raamatut, mida ilma kulka toeta ei oleks saanud välja anda, tuleta seda meelde.
Ükski asi ei ole halb iseeneses. Sõltub lihtsalt, kuidas seda kasutatakse. Võid lõigata noaga tomatit võileivale või joomingu käigus naabri-Väinot. [E: noh, sama, mida dannar jõudis enne öelda]BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Hasartmäng on mäng on meelelahutus nagu iga teinegi. Kui sind huvitab mängu kui sellise definitsioon ja tema roll inimese ajaloos ja kujunemises, siis ma võin sulle ühe vägaväga hea Akadeemia artikli välja otsida.
Mis puutub kultuuri rahastamise skeemidesse, siis see ilmselt väljub juba antud teema kontekstist - AGA ma olen kindel, et ma ei ole ainus, kes sinu alternatiivseid (ja soovitatavalt teostatavaid) ideid tahaksid kuulda.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar