Konflikti ära hoidmiseks eemaldasin artikli aga Eesti jalgpalli õõnestavad probleemid võiks olla avalikud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kihlveopettused - pead hakkavad lendama
Collapse
X
-
Külaline
Algselt postitas SpadeTegelikult pole see kopeerimine ikka täitsa õige. Okei, kõik tahavad seda lugu lugeda, mis võiks olla piisav austusavaldus autori vastu, siis ikkagi see, mis loeb, on klikid ja ostetud Ekspressi paberväljaanded või digilehe päevapaketid. Kui inimesel on nii suur huvi seda teost lugeda, siis peaks ta ostma selle võimaluse, kuna autor on tegelikult näinud suure vaeva artikli koostamiseks.
Pmst kui minna raamatukokku siis seal ka saab tasuta lugeda
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustOtt Järvela tänases "Ringvaates": http://etv.err.ee/index.php?05593527...6#.U2pt6vmSx8EM007 ise kutset ei saanud?
artikli lõpp oli parim.signatuuri materjal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustpooled on mõnnari tsitaadidM007 ise kutset ei saanud?
artikli lõpp oli parim.signatuuri materjal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustHuvitav, kuidas see Levadia siseelu ja meeskonna moraal lähiajal välja hakkab nägema? Saan ma õigesti aru, et lisaks minemalöödud mehele ripub veel kahel mehel kirves pea kohal?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKonflikti ära hoidmiseks eemaldasin artikli aga Eesti jalgpalli õõnestavad probleemid võiks olla avalikud.
Aga kui uudise värskus kaob, küll siis ka siia jõuab.
PS. Olin ka üks neist, kes selle loo pärast EE käivet tõstis.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Külaline
Ekspressi paberkujul ei ostnud, vaid naaber, kes tellib, tõi mulle sõnadega - no vaata mis selles eesti jalkas toimub
Ütlen ausalt, et artikkel mulle ei meeldinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustEkspressi paberkujul ei ostnud, vaid naaber, kes tellib, tõi mulle sõnadega - no vaata mis selles eesti jalkas toimub
Ütlen ausalt, et artikkel mulle ei meeldinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustReiting pole vist paljulubav:
Erki Nool 90
Kaja Kallas 80
rullnokk pankur 60
Kihlveopetturid 2I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas malagar Vaata postitustJumal aita - Reikop ja Järvela - kaks idiooti ühes saates. Kurat ja viimane ei oska ennast isegi võõraste sulgedega korralikult ehtida.
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas Memento Vaata postitustVõin küsida, et miks mitte?
Ikka võib, kuigi tegemist on minu subjektiivse arvamusega......
Võib-olla teistele see artikkel meeldib, mulle jäi aga selline mulje, et oleks Lp. Dannar palju põnevamalt kirjutada võinud. Seda mitte selles mõttes, et rohkem spekulatsioone jne - lihtsalt teema on hea, aga lugeda oli äärmiselt igav. Teine asi - ma pole Eesti Ekspressi ja st väljaannete suur fänn. Sest koos vajaliku informatsiooniga tulevad sellised nn faktid, et näiteks Veis on koputaja vms - ok, mõistlik inimene saab aru, et Sereda või Mogila arvates koputaja ja ebausaldusväärne inimene meie ausate inimeste arvetes = väga hea inimene, aga EeEksi lugejaskond paraku tahab sensatsioone ja tembeldusi, et X on pätt ja Y on maniakk. Ma kujutan ette, mida peaksid tundma Artjunin ja Veis kui hakatakse nüüd nende käest küsima, et, männ, jou,andsid ära mängu we, päriselt we?
Võib-olla tegemist on kõigest minu eelarvamusega ja ka sellega, et loen pigem selliseid paberikesi nagu HS, RG, Diena, KesKus ja Akadeemia Loominguga, kus pole midagi uurivat ..... Kahjuks ei paku pingeid meie maadleksi sinepi värviline ajakirjandus, kohe üldsegi mitte.... REITING REITING REITING mzf REKLAAM REKLAAM REKLAAM fta
Ja mis nende inimistega saab keda mainitud aga kes nagu osa võtta ei tahtnud seda kedagi ju ei huvita - meie arvates need on siis karjääri lõpuni igavesed sulid ja kaabakad.......
Väga kurb ka see, et asjaosalised ei tahtnud ajakirjandusega suhelda ja kuidagi siis rahvale seletada mis ja kuidas (üritasin toimetuse palvel nendega ühendust võtta aga ei õnnestunud). Liivamägi ja Karu olid palju kontaktsemad.......
Aga palun mitte solvuda - avaldasin vaid oma ülimalt subjektiivset arvamust
Reikopist: Kuigi ma pole ta fänn, aga see et selliseid küsimusi esitas on väga profftase, sest kes selle ringvaate vaatajaskonna hulgast tõesti palju teab Eesti vutist. Aga nüüd vaatajaskond on kurssi viidud kes on Trans kes on Levadia ning äkki publikut rohkem siis statale tuleb - seega polnud ta midagi valesti küsinud vaid lähtus vaatajaskonnast ennast.......
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustEeem. Miks Reikop idioot on? Minu meelest esitas eile väga õigeid ja lihtsaid küsimusi. Julgeb tunnistada, et on võhik ja ei häbene küsida lihtsa inimese küsimusi. Sest olgem ausad, tavalisel inimesel polegi halli aimugi sellest, mis moodustised on Narva Trans või Levadia, kes kuradid on Aleksei Jahhimovitš ja Maksim Paponov ning kuidas üldse Eesti vutile selliste panustega mängitakse. Järvela vastas eile lihtsatele küsimustele vutikauge inimese jaoks arusaadavalt. See, kas tema pidanuks üldse seda intervjuud andma on küsimus saate produtsendile."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar