Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga 2010
Collapse
X
-
isiklikus plaanis võin öelda, et kui olen ühe hooaja-alguse mängu pidanud külmetama, siis järgmisele 2-3-le päris kindlasti kohe ei lähe. Ja kohe üldse ei pea enda huvi jalgpalli vastu leigeks.
Aga ega ei olegi meil mingit head lahenudst ju kuni sisehalle ei kerki...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustju on asi ikka publikus ka. kui mind jalgpall huvitab, siis olen soojalt riides ja kohal. kui sind külm ilm väljakult eemale peletab, siis otsi põhjusi enda seest ka, mitte ainult ilmast. ehk on mugavus võitnud huvi jalgpalli vastu ...Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas willane Vaata postitustju on asi ikka publikus ka. kui mind jalgpall huvitab, siis olen soojalt riides ja kohal. kui sind külm ilm väljakult eemale peletab, siis otsi põhjusi enda seest ka, mitte ainult ilmast. ehk on mugavus võitnud huvi jalgpalli vastu ...
Esiteks. Ma ei tea, kus sina jalgpalli vaatamas käid, kuid Eestis tuleb seda teha lumevallide otsas või vahel ja tuultele ning vihmale/lumele avatud taeva alla. Vähemalt Tartus ja seda aastast aastasse. Tänavu oli õnneks esimene mäng vähe soojema ilmaga, kuid siiski rõvedalt külm. Oleks võinud siis kõndida, eksole, et sooja saada natukenegi. Aga ei - lumevallid olid sisuliselt joonteni ehk ma pidanuks siis väljakul paterdama, kuid siis viinuks turvaonud mind autosse sooja.
Teiseks. Ma ei vaata jalgpalli üksinda. Ma ei tahakski jalgpalli üksinda vaadata. Ma tahaks kaasa võtta lapse, naise, naiseõe, ema, vanaisa ja sõbrad ning võib-olla noore täditütre, kes jalgpallist vaimustub. Siin on aga teatud probleem. Kui juba minul külm ja rõve on, kuigi ma võin selle hambad ristis välja kannatada, siis ma peaks olema täielik kretiin, et teisi sinna külmetama vedada - eriti noori, kes peaks olema tulevane publik.
Kolmandaks. Kui on külm, siis tahaks sooja. Kuid sooja ei saa, sest pole teed ja pole puljongit, kui seda just ise kaasa ei võta, mida ma olen loomulikult samuti teinud.
Ausalt ka: pistke persse endale selline mugavus.
P.S. Ma olen jalgpalli vaadanud sarnastes tingimustes teistes riikides ka. Ei kurda. Huvitav miks.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustHuvitav, et hoolimata Martini kirjeldatud ebainimlikele tingimustele turnis Tartus lumevallidel samapalju pealtvaatajaid kui Sportlandil ehk 275 tartlasest paadunud vutihullu. (Vähemalt ametlike protokollide järgi)
http://fotoalbum.ee/photos/svefnlaus...?page=1&seek=0
275 inimest! No tõesti. Kas selle üle peaks rõõmustama? Maailma väiksema publikuhuviga meistriliiga.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Enne kui ei teki Eestis normaalseid sisehalle siis ei parane ka publiku are, sest inimesed ei taha ikka tulla istuma staadionile, eriti veel siis kui on külmakraadid ja tuul. EJL võiks hallide vajalikkusest aru saada ja riikilt toetust küsida. Riik paneb pigem mitukümmend miljardit kroon mingisse mõtetusse kohta magama, kuid sporti toetatakse paari miljoniga, kui sedagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitustEnne kui ei teki Eestis normaalseid sisehalle siis ei parane ka publiku are, sest inimesed ei taha ikka tulla istuma staadionile, eriti veel siis kui on külmakraadid ja tuul. EJL võiks hallide vajalikkusest aru saada ja riikilt toetust küsida. Riik paneb pigem mitukümmend miljardit kroon mingisse mõtetusse kohta magama, kuid sporti toetatakse paari miljoniga, kui sedagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitustEnne kui ei teki Eestis normaalseid sisehalle siis ei parane ka publiku are, sest inimesed ei taha ikka tulla istuma staadionile, eriti veel siis kui on külmakraadid ja tuul. EJL võiks hallide vajalikkusest aru saada ja riikilt toetust küsida. Riik paneb pigem mitukümmend miljardit kroon mingisse mõtetusse kohta magama, kuid sporti toetatakse paari miljoniga, kui sedagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Madridi Atletico Vaata postitustEnne kui ei teki Eestis normaalseid sisehalle siis ei parane ka publiku are, sest inimesed ei taha ikka tulla istuma staadionile, eriti veel siis kui on külmakraadid ja tuul. EJL võiks hallide vajalikkusest aru saada ja riikilt toetust küsida. Riik paneb pigem mitukümmend miljardit kroon mingisse mõtetusse kohta magama, kuid sporti toetatakse paari miljoniga, kui sedagi.Algselt postitas aanvallerraamatud on pededele!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJa 22. märtsil 2004 oli neid esimesel kodumängul FC Floraga Tamme staadioni betooni ääres umbes 1300. Toona küll vaadati Merkuuri."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustHuvitav, et hoolimata Martini kirjeldatud ebainimlikele tingimustele turnis Tartus lumevallidel samapalju pealtvaatajaid kui Sportlandil ehk 275 tartlasest paadunud vutihullu. (Vähemalt ametlike protokollide järgi)
http://fotoalbum.ee/photos/svefnlaus...?page=1&seek=0
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSee on täiesti naeruväärne jutt, mis ei vääri isegi vastust, kuid paar sõna siiski.
Esiteks. Ma ei tea, kus sina jalgpalli vaatamas käid, kuid Eestis tuleb seda teha lumevallide otsas või vahel ja tuultele ning vihmale/lumele avatud taeva alla. Vähemalt Tartus ja seda aastast aastasse. Tänavu oli õnneks esimene mäng vähe soojema ilmaga, kuid siiski rõvedalt külm. Oleks võinud siis kõndida, eksole, et sooja saada natukenegi. Aga ei - lumevallid olid sisuliselt joonteni ehk ma pidanuks siis väljakul paterdama, kuid siis viinuks turvaonud mind autosse sooja.
Teiseks. Ma ei vaata jalgpalli üksinda. Ma ei tahakski jalgpalli üksinda vaadata. Ma tahaks kaasa võtta lapse, naise, naiseõe, ema, vanaisa ja sõbrad ning võib-olla noore täditütre, kes jalgpallist vaimustub. Siin on aga teatud probleem. Kui juba minul külm ja rõve on, kuigi ma võin selle hambad ristis välja kannatada, siis ma peaks olema täielik kretiin, et teisi sinna külmetama vedada - eriti noori, kes peaks olema tulevane publik.
Kolmandaks. Kui on külm, siis tahaks sooja. Kuid sooja ei saa, sest pole teed ja pole puljongit, kui seda just ise kaasa ei võta, mida ma olen loomulikult samuti teinud.
Ausalt ka: pistke persse endale selline mugavus.
P.S. Ma olen jalgpalli vaadanud sarnastes tingimustes teistes riikides ka. Ei kurda. Huvitav miks.pikemalt oleks vist juba Fideli ettekanne tulnud ...
mina vaatan mänge enamasti Tallinnas
naist vägisi kaasa ei vea. läheb soojeks, ju tuleb ise kaasa, kui huvi on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar