Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

no see absoluudselt ei näita tulemust ju. Tehke parem küsitlus "kas jalgpall või korvpall?" ja saamegi teada kas Pohlaku väide peab paika..

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      Ja Raimo on ka teinud. Korralik toitlustus mängudel ,nägusad kavad , normaalse kõlavusega võimendus teadvustajal aga mitte mingi faking tühjade patareidega ruupor nagu enamikel.jne. Mida veel tahta esiliiga klubilt?
      Parimaid korraldusi üldse mida mina tean ML-i ja Esiliiga peale kokku.
      Eks jah, püüdsime seni parima anda, kuid teatud põhjustel ei näe enam sellisel pingutusel mõtet, nii et laskume tavapärasele tasemele.

Kommentaar

Algselt postitas Raimo Vaata postitust
        Eks jah, püüdsime seni parima anda, kuid teatud põhjustel ei näe enam sellisel pingutusel mõtet, nii et laskume tavapärasele tasemele.
        Ära jama Raimo, mõtlesin just et tulen täna teie mängule.
        Kui õlut, suitsu ja pürot ei saa siis vist pole mõtet tulla....

Kommentaar

Kas keegi oleks huvitatud tulema kalju-tammeka mängu teisipäev,15.juuni vaatama Hiiu staadionile kell 19:15?Jagan TASUTA pileteid!!!

Kommentaar

Heei, sinu me poosime ju üles
            Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Aga ma olen jälle elus,ei saadud ilma minuta hakkama!!!

Kommentaar

Algselt postitas roosapanter Vaata postitust
                Aga ma olen jälle elus,ei saadud ilma minuta hakkama!!!
                Eks siis tuleb uuesti oksa tõmmata.
                FC Flora

Kommentaar

Väga hilja florakas.....me pantrid oleme tugevamad kui varem!!

Kommentaar

Algselt postitas roosapanter Vaata postitust
                    Meid peaks see huvitama või?
                    FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas roosapanter
                      Teil on juba 4 fänni nüüd v?
                      Muutke oma kodulehel se iba ka ära. http://www.jkkalju.ee/?mid=21
                      Bullshit!
                      Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

üleminekute aken varsti avanemas, oskab keegi juba mingeid kindlaid üleminekuid öelda...
                        ...it's better to burn out than to fade away(Kurt Cobain)

Kommentaar

Kas meistriliigas on praegu vaheaeg selle jaoks, et saaks talvel kauem mängida?
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                            Kas meistriliigas on praegu vaheaeg selle jaoks, et saaks talvel kauem mängida?
                            Ei, mängijad on kurnavast hooaja esimesest poolest väsind ju.

Kommentaar

Ma tean, et ei tohiks vastata, aga mis erilisest vaheajast siin räägitakse? Eelmisel nädalavahetusel toimus teatavasti Balti turniir ja 29. juunil jätkatakse mängudega. Lühike taimaut lihtsalt.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                Ma tean, et ei tohiks vastata, aga mis erilisest vaheajast siin räägitakse? Eelmisel nädalavahetusel toimus teatavasti Balti turniir ja 29. juunil jätkatakse mängudega. Lühike taimaut lihtsalt.
                                Põhimõtteliselt visati kaks vooru tuulde, mida saaks BT ja MLi normaalse planeerimise korral ära pidada. Ehk ma ei saa aru, miks on vaja keset suva ja normaalsel jalgpalliajal puhata, kuid talvel peab ilmtingimata mängima.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X