no see absoluudselt ei näita tulemust ju. Tehke parem küsitlus "kas jalgpall või korvpall?" ja saamegi teada kas Pohlaku väide peab paika..
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustJa Raimo on ka teinud. Korralik toitlustus mängudel ,nägusad kavad , normaalse kõlavusega võimendus teadvustajal aga mitte mingi faking tühjade patareidega ruupor nagu enamikel.jne. Mida veel tahta esiliiga klubilt?
Parimaid korraldusi üldse mida mina tean ML-i ja Esiliiga peale kokku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raimo Vaata postitustEks jah, püüdsime seni parima anda, kuid teatud põhjustel ei näe enam sellisel pingutusel mõtet, nii et laskume tavapärasele tasemele.
Kui õlut, suitsu ja pürot ei saa siis vist pole mõtet tulla....
Kommentaar
-
Algselt postitas roosapanter Vaata postitustAga ma olen jälle elus,ei saadud ilma minuta hakkama!!!FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas roosapanter Vaata postitustVäga hilja florakas.....me pantrid oleme tugevamad kui varem!!?
FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas roosapanterVäga hilja florakas.....me pantrid oleme tugevamad kui varem!!
Muutke oma kodulehel se iba ka ära. http://www.jkkalju.ee/?mid=21
Bullshit!Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas meistriliigas on praegu vaheaeg selle jaoks, et saaks talvel kauem mängida?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMa tean, et ei tohiks vastata, aga mis erilisest vaheajast siin räägitakse? Eelmisel nädalavahetusel toimus teatavasti Balti turniir ja 29. juunil jätkatakse mängudega. Lühike taimaut lihtsalt.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar