Kas keegi oskab öelda, millega seda 3500 pealtvaatajat seletada? Kas tehti kusagil kõvasti reklaami või (olen viimasel ajal peamiselt maal olnud ja pole asjadega kursis)? Või toimis reklaamina need palgajamade uudised, kus uudistes oli ka Flora - Levadia mängust juttu? Praegu tundub täiesti müstiline - lambist ilmub stadionile paarkümmend korda rohkem rahvast kui muidu. Ma küll tean, et oli see narkovastane asi aga niipalju kui olen telekat vaadanud, raadiot kuulanud ja lehti lugenud, pole seal otseselt reklaami märganud.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKas tehti kusagil kõvasti reklaami /-/ aga niipalju kui olen telekat vaadanud, raadiot kuulanud ja lehti lugenud, pole seal otseselt reklaami märganud.
Sel üritusel on iga aasta suur publikunumber olnud. Palju on ka mängust mitte-midagi jagavaid lapsi, kes seal vaid prii sissepääsu+präänikukoti pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKas tehti kusagil kõvasti reklaami /-/ aga niipalju kui olen telekat vaadanud, raadiot kuulanud ja lehti lugenud, pole seal otseselt reklaami märganud.
Sel üritusel on iga aasta suur publikunumber olnud. Palju on ka mängust mitte-midagi jagavaid lapsi, kes seal vaid prii sissepääsu+präänikukoti pärast.
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustOn ikka! Postimehes vähemalt nädalajagu reklaamid sees, kindlasti ka venekeelses meedias oli midagi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustVaatan seda Levadia ja Flora mängu ning pole üldse üllatunud, et mõlemad meeskonnad Euroopas tappa said. Õudsel tasemel tippjalgpall või siis selline sümpaatne amatöörjalgpall, mida ma võin muidugi neljandas liigas ka vaadata.
Aga siis tuli meelde, et Kantšelskis on kohtumist vaatama tiritud ja kohe esimene asi, mis ta näeb, on pika palli tagumine algusest peale, meestevaheline võitlus nagu mudamaadlus ning üsna sitt kaitsetöö, ja kujutasin ette teda kahe käega peast kinni hoidmas..
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustVaata eelmist lehekülge
kas viimasele lehele ei saa tuua, oleks parem jälgida ...
Kalju rubriigis info, et vv Mairon Pihor liikus JK Kotkas - Nõmme Kalju II
Kommentaar
-
Algselt postitas spekter Vaata postitustKalju rubriigis info, et vv Mairon Pihor liikus JK Kotkas - Nõmme Kalju II
Kommentaar
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustLiikumised juulis 2010:
Rasmus Luhakooder Tulevik > Tulevik-II
(täiendage....)
muudetud: 27.07.10
Mis puhul too mees Tulevik 2 läheb?
Kommentaar
-
Algselt postitas kindral Vaata postitustMis puhul too mees Tulevik 2 läheb?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar