Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

miks ma ikka veel pean Meistriliiga reaalajas tulemusi vaatama Flora kodulehelt? miks neid ei saa üles pandud EJL-i või Meistriliiga kodulehele? kaua veel EJL/Meistriliiga=FC Flora?
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
      Hooaja esimene värav löödud Sillamäe poolt.
      5. minutil Aleksander Kulik.
      Mis kihlveokontor selle aja peale panuseid võttiski?
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
        nad ongi juba üleval, isegi Kotkad III liigast. Ehk siis täpsemalt, peaaegu üleval
        kus need üleval on?
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
          miks ma ikka veel pean Meistriliiga reaalajas tulemusi vaatama Flora kodulehelt? miks neid ei saa üles pandud EJL-i või Meistriliiga kodulehele? kaua veel EJL/Meistriliiga=FC Flora?
          vaata siis flashscore.comist, kui flora oma ei kõlba

Kommentaar

Algselt postitas Delfino Vaata postitust
            vaata siis flashscore.comist, kui flora oma ei kõlba
            Tahtsin just sama kirjutada, aga livescore.com'i kohta

Kommentaar

ma jälgingi livescore.com-i. no neid kohti on mitmeid ju tänapäeval. kuid te ei saanud vist mu mõttele pihta.
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Jah on küll.
                So self aware so full of shit

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                  ma jälgingi livescore.com-i. no neid kohti on mitmeid ju tänapäeval. kuid te ei saanud vist mu mõttele pihta.
                  Sain vägagi hästi aru.
                  Aga ma ei näe põhjust kurtmiseks, kui saad neid tulemusi niikuinii näha, mis vahet sel on, kust kohast.
                  Kogu Eesti jalgpall areneb vaikselt, aga siiski areneb ning sellega koos ka EJL. On vaid natukene kannatust vaja.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku Vaata postitust
                    Sain vägagi hästi aru.
                    Aga ma ei näe põhjust kurtmiseks, kui saad neid tulemusi niikuinii näha, mis vahet sel on, kust kohast.
                    Kogu Eesti jalgpall areneb vaikselt, aga siiski areneb ning sellega koos ka EJL. On vaid natukene kannatust vaja.
                    mina näen vastupidiselt vägagi põhjust kurtmiseks. niikaua kui keegi ei muuda oma hoiakut, niipea ei muutu ka midagi Eesti jalgpallis. miks ma kui Flora rivaalklubi fänn näiteks peaks külastama Flora kodulehte, et teada saada jooksvat protokolli näiteks oma klubi mängust? kusagil mujal ju pole infot üleval kui palju on pealtvaatajaid, mis on temperatuur, millised on koosseisud ja kes on vahetusmängijad. see kõik on aga miskipärast Flora lehele pandud. nagu EJL-l poleks oma kodulehte olemas. jama küll kui sama seltskond kes on Floras palgal, on ka EJL-l palgal. aga noh Flora lehele ju saab klikke juurde. samas võiks just promoda EJL-i lehte. samas mujal maailmas nagu ei kujutaks ette, et ma Barca fännina pean jooksvat mänguprotokolli näiteks Real Madridi kodukalt jälgima.
                    jõle aeglaselt miskipärast areneb see Eesti jalgpall. kui nüüd ise mõtleksid milles on probleem ja kui kiirelt saaks seda lahendada, siis saaksid ka ise aru et asi on absurdne.

küsimus urmarile (vist tema teeb neid asju)- äkki annaks mingi objektiivse põhjenduse, et miks ei ole samasugune info, mis on Flora lehel üleval, ka saadaval EJL-i lehel? on siis tõesti seda nõnda keeruline korraldada? ei tahaks nagu uskuda.
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Selles osas jh, et kui sama seltskond nende andmetega tegeleb vx olla need ikka EJL -lehel. Kui aga flora enda inimesed tegelevad, siis saab syydistada vaid teisi klubisid tegevusetuses, et nende kodulehtedel pole live score ja muid andmeid mängust.

Kommentaar

Ütleme ausalt et kogu see EJLi kodukas näeb omadega üsna mahajäänud välja ning tahaks loota, et tulemusi ja värki näeb Flora kodukalt vaid seetõttu, et uus EJLi kodukas (või ehk isegi Meistriliiga kodukas?) on praegu loomisel. Mida paraku ilmselt siiski ei juhtu...

Kommentaar

Sillamäe KAlevi eest on 90+3 löönud värava Maksim Gruznov! Kas ma olen midagi maha maganud?
                          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Selles osas jh, et kui sama seltskond nende andmetega tegeleb vx olla need ikka EJL -lehel. Kui aga flora enda inimesed tegelevad, siis saab syydistada vaid teisi klubisid tegevusetuses, et nende kodulehtedel pole live score ja muid andmeid mängust.
                            mis sa arvad kust saadakse info ja statistika lehele?
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Eks ikka mängudel viibivatelt inimestelt, kes on saadetud sinna kellegi poolt vastavale lehele infot edastama!

Kommentaar

Eks ikka mängudel viibivatelt inimestelt, kes on saadetud sinna kellegi poolt vastavale lehele infot edastama!
                                sel juhul järgmine küsimus- miks peaks Flora olema huvitatud oma lehel kajastamast mitte-Flora mänge? eriti veel lives? ja samas nagu EJL-i lehel pole miskit üleval.
                                kordan veelkord- kõik oleks ok ja loogiline, kui seesama info oleks ka neutraalsel ehk EJL-i kodulehel olemas.

miks ma pean soccernet.ee portaalis lugema uudilõigus sellist lauset- Mitteametlikud protokollid (FC Flora kodulehelt)
                                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Working...
                                X