miks ma ikka veel pean Meistriliiga reaalajas tulemusi vaatama Flora kodulehelt? miks neid ei saa üles pandud EJL-i või Meistriliiga kodulehele? kaua veel EJL/Meistriliiga=FC Flora?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistriliiga 2010
Collapse
X
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustHooaja esimene värav löödud Sillamäe poolt.
5. minutil Aleksander Kulik.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustnad ongi juba üleval, isegi Kotkad III liigast.Ehk siis täpsemalt, peaaegu üleval
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustmiks ma ikka veel pean Meistriliiga reaalajas tulemusi vaatama Flora kodulehelt? miks neid ei saa üles pandud EJL-i või Meistriliiga kodulehele? kaua veel EJL/Meistriliiga=FC Flora?
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustvaata siis flashscore.comist, kui flora oma ei kõlba
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma jälgingi livescore.com-i. no neid kohti on mitmeid ju tänapäeval. kuid te ei saanud vist mu mõttele pihta.
Aga ma ei näe põhjust kurtmiseks, kui saad neid tulemusi niikuinii näha, mis vahet sel on, kust kohast.
Kogu Eesti jalgpall areneb vaikselt, aga siiski areneb ning sellega koos ka EJL. On vaid natukene kannatust vaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikusiku Vaata postitustSain vägagi hästi aru.
Aga ma ei näe põhjust kurtmiseks, kui saad neid tulemusi niikuinii näha, mis vahet sel on, kust kohast.
Kogu Eesti jalgpall areneb vaikselt, aga siiski areneb ning sellega koos ka EJL. On vaid natukene kannatust vaja.
jõle aeglaselt miskipärast areneb see Eesti jalgpall. kui nüüd ise mõtleksid milles on probleem ja kui kiirelt saaks seda lahendada, siis saaksid ka ise aru et asi on absurdne.
küsimus urmarile (vist tema teeb neid asju)- äkki annaks mingi objektiivse põhjenduse, et miks ei ole samasugune info, mis on Flora lehel üleval, ka saadaval EJL-i lehel? on siis tõesti seda nõnda keeruline korraldada? ei tahaks nagu uskuda.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustSelles osas jh, et kui sama seltskond nende andmetega tegeleb vx olla need ikka EJL -lehel. Kui aga flora enda inimesed tegelevad, siis saab syydistada vaid teisi klubisid tegevusetuses, et nende kodulehtedel pole live score ja muid andmeid mängust.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustEks ikka mängudel viibivatelt inimestelt, kes on saadetud sinna kellegi poolt vastavale lehele infot edastama!
kordan veelkord- kõik oleks ok ja loogiline, kui seesama info oleks ka neutraalsel ehk EJL-i kodulehel olemas.
miks ma pean soccernet.ee portaalis lugema uudilõigus sellist lauset- Mitteametlikud protokollid (FC Flora kodulehelt)Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar