Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A Le Coq arena

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'A Le Coq arena\'

Originally posted by Siimk
    Kas selle rahaeraldusega mitte nii ei ole, et selle peab siiski Riigikogu kinnitama. Seda saab see teha aga alles peale suvepuhkust!?
    eespool on sellest juttu olnud aga jah. aktsiate ostu peab kinnitama riigikogu lisaeelarvega, see saab juhtuda ca septembri lõpus-oktoobris. sellepärast koosneski valitsuse otsus kahest osast - anda laenu (seda võib valitsus otsustada ning see rakendus kohe) summas kuni 25 mln krooni ning osta aktsiaid summas 70 mln krooni. kui riigikogu otsustab osta aktsiaid, maksab FCF laenu kohe tagasi.

Kommentaar

Flora teeb uusi platse lillekülla küll mõnuga, kuid kõige esimene kunstiplats ehk siis see kõige tagumine hakkab muutuma teisejärguliseks. Suvalised taovad seal vutti, suitsetavad, teevad õlle.. Selline tunne oleks nagu Florat see väljak enam ei huvita.. Imelik ja masendav. Uute rajamisega tuleks hoida silm peal ka varem valminud kunstile.

Kommentaar

tagumine väljak on ilmselt sellepärast tühi praegu, et noorteliigas on paus praegu ja selletõttu ei ole neil trenne ega mänge. mis arenat ennast puudutab, siis ehitatavat seal praegu teise korruse dušširuume
        www.jalgpall.ee
        http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Originally posted by treze

Flora teeb uusi platse lillekülla küll mõnuga, kuid kõige esimene kunstiplats ehk siis see kõige tagumine hakkab muutuma teisejärguliseks. Suvalised taovad seal vutti, suitsetavad, teevad õlle.. Selline tunne oleks nagu Florat see väljak enam ei huvita.. Imelik ja masendav. Uute rajamisega tuleks hoida silm peal ka varem valminud kunstile.
          nad on selle muru korrastamisest ka loobunud -.. kui ma õigesti aru sain, siis tuleb sinna selle muru asemele uus kate ning katus peale.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Kas selle rahaeraldusega mitte nii ei ole, et selle peab siiski Riigikogu kinnitama. Seda saab see teha aga alles peale suvepuhkust!?
            eespool on sellest juttu olnud aga jah. aktsiate ostu peab kinnitama riigikogu lisaeelarvega, see saab juhtuda ca septembri lõpus-oktoobris. sellepärast koosneski valitsuse otsus kahest osast - anda laenu (seda võib valitsus otsustada ning see rakendus kohe) summas kuni 25 mln krooni ning osta aktsiaid summas 70 mln krooni. kui riigikogu otsustab osta aktsiaid, maksab FCF laenu kohe tagasi.
            Ja tundub, et sellest laenurahast ei kavatse FCF peaareeni investeerida küll mitte ühtegi krooni. Kuniks Riigikogu pole 70`le millile rohelist teed andnud on vist kasulik Arena võimalikult armetus seisus edasi hoida. See omakorda tähendab, et Märtsi lõpus toimuvateks valikmängudeks ning UEFA kongressiks võib staadion olla täpselt samas seisus, mis tänagi,sest kes krt neid poliitikuid ja nende malemänge teab...

Kommentaar

Originally posted by Jaak

Originally posted by SleepWalking

Ja tundub, et sellest laenurahast ei kavatse FCF peaareeni investeerida küll mitte ühtegi krooni. Kuniks Riigikogu pole 70`le millile rohelist teed andnud on vist kasulik Arena võimalikult armetus seisus edasi hoida. See omakorda tähendab, et Märtsi lõpus toimuvateks valikmängudeks ning UEFA kongressiks võib staadion olla täpselt samas seisus, mis tänagi,sest kes krt neid poliitikuid ja nende malemänge teab...
              MA olen päris kindel, et Arena saab UEFA kongressi ajaks täielikult valmis! Ei usu mina, et poliitikud on nõus Euroopa ees poseerima sellise räbala taustal nagu see praegu on, eriti veel edev Savi Ets
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

savi ets seebiks.olen ma igasugu pidureid näinud aga sellist eeslit annab otsida,muidugi kes teab seal keskerakonnas ju vist kõik sellised eriti see vitsut
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Originally posted by zaz

MA olen päris kindel, et Arena saab UEFA kongressi ajaks täielikult valmis! Ei usu mina, et poliitikud on nõus Euroopa ees poseerima sellise räbala taustal nagu see praegu on, eriti veel edev Savi Ets
                  mitte et pool maailma juba ei teaks et meie \"vutikoondis\" mängib tööstuslikku tühermaad meenutaval staadionil

Kommentaar

see STAADION peab saama valmis,linn peab leidma selle raha või kui ei siis müügu oma isiklik vara maha,alustame esmalt hundisilma talust ets võib ka oma patroli elada.MEIE NÕUAME VALMIS STAADIONIT
                    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                    Ott Järvela

Kommentaar

suur tükk ajab suu lõhki.. keegi ei käskinud pohlakul nii suurt staadionit ehitada. vaikselt tribüün-tribüüni haaval oleks tulnud teha..

Kommentaar

Kas see ei olegi mitte tribüün-tribüüni, kivi-kivi haaval ehitamine. Alguses oli ju juttu kolme tasandisest ca. 15´000 staadionist. Sellega läheb küll vist raskeks...
                        "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

nojah tegelikkuses kukkus jah nii välja kuigi ma mõtlesin natuke teistmoodi ja ma arvan et said sellest aru

Kommentaar

1 hea asi mis selle staadionijamaga kaasneb on see, et ülemiste vanake ei kipu tallinna tükk aega veel uputama

Kommentaar

Originally posted by eston#21

1 hea asi mis selle staadionijamaga kaasneb on see, et ülemiste vanake ei kipu tallinna tükk aega veel uputama
                              Sa tänast SL Õhtulehte ei lugenud?
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

mis seal siis kirjutati??

Kommentaar

Working...
                                X