Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

A Le Coq arena

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'A Le Coq arena\'

Originally posted by rauno

ja seoses sellega tuli mul ntx mõte et sept alul päeval kui asja otsustatakse võiks MTÜ Jalgpallihaigla organiseerida käigu Toompeale et toetada valitsust ja näidata riigikogule et mitte ainult Parts ei mängi jalgpalli vaid ka on teisi kes on huvitatud sellisest kohast nagu Arena ja seda oleks aega organiseerida ja kui häst iläheb äkki juhtub see päev olema luxemburgiga mängu päev(kuigi kahtlane)
    Toetan sinu mõtet ,sest teades seda riigikogu jõuku võib seaduse läbisurumisega raskeks minna ja koalitsioonile oleks selles ehk mingisugunegi abi. Murrame läbi!:P
    FCF Forever

Kommentaar

Kuidas jalgpallirahvas suhtub tänasesse uudisesse ,et Tantsupeod võivad edaspidi Arenal toimuma hakata!!
      Kui muru täiesti puutumatuks jääb siis palun väga ,vaadatavus on ju parim võimalik.Komsomolkaga ehk siis Kalevi staadioniga ei saa võrreldagi. Aga ,kui ära trambivad siis sõitku seenele. On olemas vist mingid septsiaalsed murukaitsed ,mis ei lase ära trampida. Tegelikult oleks see samm vist isegi mõnes mõttes kasulik ,sest siis jääksid isegi jalkpallivõõrad kirejad ja muud memmed -taadid vait ning ehitusraha oleks sama hea ,kui taskus.
      FCF Forever

Kommentaar

Originally posted by ROOTSI KUNN

Kuidas jalgpallirahvas suhtub tänasesse uudisesse ,et Tantsupeod võivad edaspidi Arenal toimuma hakata!!
        Tehku enne valmis ja SIIS hakaku plaanima ja mölisema ja kirema. Nagu teame, siis Eurovisioon pidi ka peaaegu seal toimuma ja lausa helikopterid igast tornide otsa maanduma. Klounid.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

iseenesest mõte hea ju. järgmise tantsupeo ajaks juba ometi peaks staadion täiesti valmis olema katuse ja muude toredate viguritega. muru tallamise koha pealt lugesin kuskilt, et mingi espetsiaalne katteasjandus peaks olemas olema või hangitama vms, juhuks, kui kellelgi tekib isu a la mõnda suurt kontserdit korraldada. kuna väljakut ennast ning pealtvaatajaid ei ole eraldamas jooksurada, siis oleks tantsupeofiilingu saamine pealtvaatajatele ehk paremgi kui kalevi staadionil. samas saaks seda ideed kasutada ka staadioni jaoks eraldatavate rahade saamiseks
          www.jalgpall.ee
          http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Martin, staadion on saanud uue osaniku. Uus osanik on väga huvitatud enda näitamisest positiivses valguses ja seda kasutades kõikvõimalike PR nippe. Näiteks hr. kultuuriministrit sai täna juba teab-mitmendat korda näha poseerimas Lilleküla arena taustal ning andmas jumal-teab-mitmendat intervjuud paatosliku häälega. Ning tantsupidu on ju üdini positiivne sündmus, miks mitte seda rauda siis kuumalt veel veidi taguda? Poliitikud on ju üdini edevad inimesed ometigi ...

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Martin, staadion on saanud uue osaniku. Uus osanik on väga huvitatud enda näitamisest positiivses valguses ja seda kasutades kõikvõimalike PR nippe. Näiteks hr. kultuuriministrit sai täna juba teab-mitmendat korda näha poseerimas Lilleküla arena taustal ning andmas jumal-teab-mitmendat intervjuud paatosliku häälega. Ning tantsupidu on ju üdini positiivne sündmus, miks mitte seda rauda siis kuumalt veel veidi taguda? Poliitikud on ju üdini edevad inimesed ometigi ...
              Ma miks sa seda mulle räägid? Tundun ma poolearulisena? Lihtsalt nõme on vaadata, muud ei tahtnudki öelda.

Kommentaar

Tantsupidu vaadates ma isegi mõtlesin selle peale, et vaat kui tore oleks selline üritus korraldada hoopis Arenal
                Nüüd vaatan, et kellelgi veel sama toredad mõtted peas tiirlemas
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Originally posted by Martin
                  Ma miks sa seda mulle räägid? Tundun ma poolearulisena? Lihtsalt nõme on vaadata, muud ei tahtnudki öelda.
                  Ma tean, et Sa tead. Aga aega pole ju oodata ehituse valmimist, tantsupidu on teemaks täna.

Kommentaar

to Martin
                    Kui Tartusse midagi ehitada plaanitakse, siis oled ju sina see kes kireb ja mõliseb kuigi pole veel asjaga alustatudki. Ajakirjanik võiks olla objektiivne.

Kommentaar

Originally posted by kala
                      to Martin
                      Kui Tartusse midagi ehitada plaanitakse, siis oled ju sina see kes kireb ja mõliseb kuigi pole veel asjaga alustatudki. Ajakirjanik võiks olla objektiivne.
                      Ajukas viimane lause, eriti. Selle kohta, et see uudisena peaks kajastatud olema, ei ole mul mitte midagi. Muidugi peab, kõik hullud plaanid peaks olema. Maailm niigi hall, seega ideedega inimesed, miks mitte lehte.

Mis mulle ei meeldi on see nõme poliitiline mäng, et Villule või Jannole või Mardile või Kalevile selgeks teha, et oh, nüüd kus Lilleküla valmis saab, siis kohe panema lapsed tantsima ja küll on lahe vaadata. Selle peale leebub ka kalgim süda ja küll eraldus Riigikogus läbi läheb. Proovigu siis Kuljo seal öelda, et lapsed ei pea katuse all imelisel muruvaibal tantsu keerutama.

Sai nüüd ehk puust ja punasest ette tehtud. Nimed on juhuslikud.

Kommentaar

Ei mäleta enam täpselt oli see lehes või teles aga ühes oma viimases intervjuus ütles Pohlak ,et suurem ehitus Arenal algab 15.juulil. Kahjuks ei ole peaareenil aga mingist ehitustegevusest ikkagi veel märki.
                        Siiski!! Vilgas tegevus käib hoopis kõrvaloleval tühermaal ,kus on juba üsna selgelt uute jalgpalliplatside kontuure märgata. Aga platside rajamine oli Floral sel aastal nii või naa planeeritud. Miks siis ikkagi suuremaks ehituseks pole läinud? Ks jälle on mingid takistused tekkinud või ei ole valitsuse otsus rahastajatele piisavaks garantiiks.
                        Aga ,mis juhtub siis ,kui riigivargad-kogujad :P ei suvatsegi otsust kinnitada ja tantsujuhid jätkavad vanas vaimus. Tra. on meil ikka riik !!! Jalgpallistaadioni saatus on peaaegu ,et mingite tantsupeojuhtide kätes,vittu küll .
                        FCF Forever

Kommentaar

Ei tasu ära ka unustada, et koos libiseva graafikuga staadioni valmimiseks on huvitaval kombel tõusnud ka staadioni valmimise hind, keegi asjasse lähemalt pühendatu võiks seda fenomeni veidi kommenteerida.

Kommentaar

ei tea küll kui palju sinna metalltooteid veel kulub aga metall on tuntavalt kallimaks läinud peale EU liitumist, samuti kütus jne. Küllap seetõttu tõuseb järjest ka objekti hind

Kommentaar

ekspress, 2 nädalat tagasi ...

... hiljuti tunnistas Pohlak üles, et lollitas avalikkust teadlikult. Ta ütles BNSile: \"Kui ma oleks kohe alguses öelnud, et staadion maksab 200 miljonit, oleks mind idioodiks peetud, keegi poleks mind toetanud. Seetõttu hakkasin staadioni hinda järk-järgult 20 miljoni kaupa tõstma. Seda soovitas ka tollane linnapea Jüri Mõis.\"

Kommentaar

Kas selle rahaeraldusega mitte nii ei ole, et selle peab siiski Riigikogu kinnitama. Seda saab see teha aga alles peale suvepuhkust!?

Kommentaar

Working...
                                X