320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

    Jah, see ütleb, et suurturniir käib ja see trumpab kõik üle.
    Ma ei hinda kuidagi moodi su eelistust, kuid kui su prioriteedid on suurturniiri kasuks siis lihtsalt su jaoks ei ole Eesti jalka nr. 1.

    Kommentaar


      Algselt postitas MNa Vaata postitust
      Mulle alati jubedalt meeldib kui ujuvad välja inimesed loosungitega "kui sa käitud nii, siis sa pole õige fänn" või "kui sa vaatad telekast EMi mitte statal Tammekat, siis sa pole õige" jne jne. Äge.
      Jutulõng hakkas kerima aastaid kedratud EJL postulaadist et suurturniiri ajal mitte keegi kohalikku jalkat ei vaata. Selgus et vaadatakse küll. Need inimesed on olemas keda arvati et ei eksisteeri.

      Kommentaar


        EM-i ajal peetavatest mängudest on kõige kusisem old ju Narva ja Kure 79p. Ülejäänud on enam vähem, peamiselt alla keskmise veidi, kuid mitte midagi katastroofilist. Kalju - Flora 700+, olgem ausad rohkem sinna hetkel väga ei mahugi, juba 700 peal raske. Säästusektori arvelt aint, kuhu mahuks juurde. 19.06 oli Narvas väga hull ja Tallinnas veits kehvem ilm ka + mängis Saksamaa ja Ungari. Saksamaal kindlasti palju Eesti vutifänne, kes seetõttu statale ei läinud. Soome numbrid muidugi ulme ja on, kuhu pürgida. Narvas kindlasti üks põhjus, et peale selle Dmitrijevi lahkumist kogukonna juhi kohalt, siis seal enam end käima ei olegi hetkel saadud. Nagu Fännisektori podcastis Transi fänn Ilja ütles, et inimestel see pidev virr varr välkaritega ei keri. Ei tule selle peale kohalike taha neile. Seal on vaja kasvatada peale uus põlvkond Kazakove, Gruznove, Lipartoveid, Ussoltsev, Kulik, Tarassenkov, Kitto jms toredaid mängumehi, kes satsi aastaid vedasid. Muidugi peale tulevatele noortele tuleb õpetada, et sarnast teed nagu osad neist härrastest karjääri jooksul käisid, nad ei valiks, vaid teeks asja ausalt ja sirgelt! Narvas ju publikuhuvi spordi vastu on! Futsalis ja jäähokis on olnud korralikud numbrid lähiaegadel.

        Kommentaar


          Algselt postitas Drogba Vaata postitust
          Nagu Fännisektori podcastis Transi fänn Ilja ütles, et inimestel see pidev virr varr välkaritega ei keri.
          Tegu oli podcastiga Tribka jutud.
          Instagram

          Twitter

          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

          telekavaataja.blogabet.com

          Kommentaar

          Working...
          X