live update Kalevi spordihallist - kesa ostsis Tamma baaris õllet ja läks sellega tribüünile!!!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustlive update Kalevi spordihallist - kesa ostsis Tamma baaris õllet ja läks sellega tribüünile!!!!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustsamas uksel kobati ikka läbi, täitsa mõttetu.
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitustsamas uksel kobati ikka läbi, täitsa mõttetu.
Mõlemal ML-i turniiripäeval kohal ja mingit turvateemat polnud...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Asi tegelikult polnudki mingis hullus õllejoomises, vaid pigem oli tegemist põhimõttelise küsimusega.
Kui ma II liiga turniiril jõin õlut purgist, siis tuli turvamees viisakalt mu juurde ning palus selle ära visata, pärast veel ilusti lisas, et ta ei tee seda paha pärast ja kallaku ma järgmine kord topsi. Olin väga üllatunud, et on olemas ka normaalseid turvamehi.
Aga noh edasist kõik juba teavad, kuidas topsist õlle joomisega siis oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustMul oli ka ühe turvaga huvitav intsident, jätsime trummi ööseks spordihalli ning kui täna päeval järgi käisin, siis ütles, et ei tahagi mulle seda anda, katsuge ikka vaiksemalt olla. Ja ütles seda päris tõsimeeli.
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustesiliiga turnat vaatas rohkem rahvast, kui ml esimene päev, eks vaatab, mis teine päev toob
Minu arvates on sellel omad kindlad põhjused kaasa arvatud suurepärased lumeolud
Kui viitsin siis kirjutan natuke pikemalt sellest turniirist ja sellest ,mida võiks tulevikus ette võtta ,et rahavas sarnaselt suvisele liigale ka aastalõpukalt ära ei kaoks.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTeine päev oli veelgi lahjem , ilmselt üks nigelamaid kogu turniiride ajaloos.
Minu arvates on sellel omad kindlad põhjused kaasa arvatud suurepärased lumeolud
Kui viitsin siis kirjutan natuke pikemalt sellest turniirist ja sellest ,mida võiks tulevikus ette võtta ,et rahavas sarnaselt suvisele liigale ka aastalõpukalt ära ei kaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustlive update Kalevi spordihallist - kesa ostsis Tamma baaris õllet ja läks sellega tribüünile!!!!
Igatahes sai tõesti vana hea kossulegend Tamma hüvanguks nii mõnedki kroonid baari jäetud ja ikka tänu sellele, et tribkal õlu lubatud...
See selleks.
Soovin Teile kõigile head vana aasta lõppu ja publikurohket uut eurokõlisevat vutiaastat.
Pidage siis aastavahetusel alko ja püroga piiri, ärge üle pingutage, vötke ölut jm. kraami mönuga nagu saarlased soovitavad.
Ja uuel liigahooajal kõik see mees staadionitele!
Tehkem MLiigast üleilmselt atraktiivseim, küll väike aga tubli publikuliiga!
Kommentaar
-
Maailm on täis innovatiivseid lahendusi teie probleemidele. Mõned neist:
edit Future of Work Sustainable Innovation: Redefining Profit Through Circular Economies Our current way of doing things, where we take resources, make stuff, and then just throw it away, is causing big problems. We’re running out of resources, and the environment… By Jeff Baumgart June 23, 2025 edit Future of Work How Smart Cities Are […]
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar