Algselt postitas PETSINHO
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Lisaks veel juurde, et klubid - tehke kiiremas korras fännikaupade müük. Ka see on turundus ja reklaam! Mõelge, läbi linna kõnnib näiteks Kuressaares 30 fänni, seljas FC Kuressaare kollased särgid ja sallid. Seegi paneb inimesi mõtlema. Müümine nõuab aga ka klubi finantsi, kuid amatöörklubil on sellise asjaga raskusi, nagu teada on. See piletite jagamise mõte oli mul juba eelmine aasta ja see aasta nüüd võtsin ka mina "julguse kokku"
ja läksin jagama. Eks õhtul näeme tulemust, kas oli abi
Kommentaar
-
Elari, päris Kuressaarest pole, kuid Kuressaare süboolikat ka pole.
Aga vahel võiks korraldada fännide poolt suuremaid aktsioone linnavahel? Esialgu tuleks ennast turundada ja kas või peale maksta, hiljem toob tagasiPeaks vähemalt. Aga tubli töö ka sealtpoolt. Ma tegelikult imestan, et Kuressaare publikunumbrid on väikesed, kuid meediapropagandat tehakse üpriski palju. Ei saa aru, kus see kala siin on.
See lõputu võrrand..
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustElari, päris Kuressaarest pole, kuid Kuressaare süboolikat ka pole.
Aga vahel võiks korraldada fännide poolt suuremaid aktsioone linnavahel? Esialgu tuleks ennast turundada ja kas või peale maksta, hiljem toob tagasiPeaks vähemalt. Aga tubli töö ka sealtpoolt. Ma tegelikult imestan, et Kuressaare publikunumbrid on väikesed, kuid meediapropagandat tehakse üpriski palju. Ei saa aru, kus see kala siin on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Taux007 Vaata postitustElari, päris Kuressaarest pole, kuid Kuressaare süboolikat ka pole.Aga vahel võiks korraldada fännide poolt suuremaid aktsioone linnavahel? Esialgu tuleks ennast turundada ja kas või peale maksta, hiljem toob tagasiPeaks vähemalt. Aga tubli töö ka sealtpoolt. Ma tegelikult imestan, et Kuressaare publikunumbrid on väikesed, kuid meediapropagandat tehakse üpriski palju. Ei saa aru, kus see kala siin on.
. Aga jah, tänasega koos andsin ühtekokku ära natuke üle 1000 pileti. Eks see lastele andmisega tekib ka kadu, aga tähtis on andmine ise
. Ja Kuressaare sall näiteks müügil kodumängudel
Kommentaar
-
Elari, minu kogemus ürituste korraldamise juures ja selle õnnestumise juures on määravaks saanud personaalne kutse. Inimest on vaja personaalselt kutsuda, siis ta tuleb, muidu on mõtteviisiga "keegi pole kutsunud ja mind ei taheta sinna". Seega väga tubli töö!
Suve poole ehk kui töö kõrvalt aega üle jääb, tulen ja kaen asja ise üle. Seniks ja tänaseks -Olgu need 1000 piletit asja ette kasutatud!
See lõputu võrrand..
Kommentaar
-
I ringi statistika
II ringi statistika:
X voor: 850 inimest, keskmiselt 170 inimest, parim: Tammeka-Flora 280 inimest, halvim: Tulevik-T. Kalev 90 inimest
XI voor: 842 inimest, keskmiselt 168,4 inimest, parim: Paide-Kalju 280 inimest, halvim: T.Kalev-S.Kalev 85 inimest
XII voor: 2486 inimest, keskmiselt 497,2 inimest, parim: Kalju-Trans 1611 inimest, halvim: Tulevik-Kure 60 inimest
XIII voor: 900 inimest, keskmiselt 300 inimest, parim: Kure-T.Kalev 550 inimest, halvim: Trans-Tammeka 40 inimest(Flora-S.Kalev ja Levadia-Kalju 28.juuli)
P.S! Kalju-Transi publikuarv jääb 1611(hoolimata ametlikust arvust), sest käisin ka ise mängul ja seal oli tõesti väga palju rahvast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Elari#3 Vaata postitustEi saa ise ka aru, kus see kala on. Aga jah, tänasega koos andsin ühtekokku ära natuke üle 1000 pileti. Eks see lastele andmisega tekib ka kadu, aga tähtis on andmine ise
. Ja Kuressaare sall näiteks müügil kodumängudel
Kommentaar
-
Algselt postitas Kuno Vaata postitust...Kuressaares on peidus VÄGA SUUR POTENSIAAL...Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust...iseenesest meeletu potensiaaliga linn...
Kunole ütleks, et täna hakkas see Kuressaare potentsiaal natuke välja tulema :P
EDIT: Jep, Elarile ka kiidusõnad. Selgelt oli näha, et kampaanial oli tulemust. Sellest joodikust, kes seal tribüünide ees tuigerdas ja väljakule vahelduva eduga joosta üritas, oleks võinud kiiremini lahti saada. Paha oli vaadata teda seal laste keskel.Algselt postitas aanvallerraamatud on pededele!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar