320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Ootaks, siis Meistriliiga korraldajalt infot mis asi see on... Kui palusin mõni aeg tagasi tutvustavat ML teksti, siis selgus, et siiani polnud seda veel tehtud... Nüüd on ta Eesti keeles vähemalt olemas aga selle asemel, et oodata veel 15 aastat millal inglisekeelne versioon valmib, võtsime julguse kokku ja kasutasime seda varjanti.
    Kohe kui 15 aasta pärast saame Meistriliiga inglisekeelse nimetuse ja tutvustuse vahetame plakatil selle välja :/

    Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
    mesitrivõsitlused ei ole masters competition.
    www.jkkalju.ee
    www.facebook.com/jkkalju

    Kommentaar


      kusjuures vene keeles öeldakse Eesti Meistriliiga kohta Liga Masterov. Seega peaks nagu Master olema see sõna inglise keeles. Aga jah inglismaal Masters Football on veteranide liiga.
      Pakuks välja:
      Estonian Top Championship - Meistriliiga
      Estonian Championship One- Esiliiga
      Estonian Championship Two - Teine liiga
      jne

      sellega peaks kõik rahule jääma

      Kommentaar


        Antud juhul on see plakati peal olev variant minu meelest küll täiesti okei. Tähtis on, et välismaalane saaks täpselt aru, millega tegemist, ja see punkt on täidetud.

        kui aga tahaks mingis pikemas tekstis juttu täpsemaks ajada, siis oleks mõistlik seda teha mõiste 'premier division' või 'top division' kaudu. näiteks alustada lausega "Meistriliiga is the top division of Estonian football..." ja siis edaspidi kasutada tekstis juba Meistriliiga nimetust. oleks kõik rahul. täpselt sama jutt muude liigatasemetega - seletuse kaudu, mitte hakata mingit umbtõlget vägistama. kui on vaja lühidalt, siis Premier Division, First Division, Second Division jne. minu kaks senti.

        see Estonian Masters League, samuti champions league vms iganes muu selline aretis kõlab täpselt nagu guugliga tehtud halb otsetõlge. sry.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

        Kommentaar


          Algselt postitas vincent Vaata postitust
          see Estonian Masters League, samuti champions league vms iganes muu selline aretis kõlab täpselt nagu guugliga tehtud halb otsetõlge. sry.
          Täpselt nii, need igasugused 'Masters' vägistused tunduvad lausa kohutavad. See 'Premier' sobib antud konteksti ilusti, täidab oma funktsiooni.

          Kommentaar


            Algselt postitas Raimo Vaata postitust
            Ega iga kord Padarit ei peagi kutsuma, on ka teisi artiste
            Aga jah, Kuno ja Jansa, loodan teid ka reedel Kalevis näha!
            ... ma tuleks sellele üritusele austusest Sinu ( jt. samasuguste aktiivsete jalgpalli elu vedavate inimeste vastu) ja KALEVI spordiklubi - kui pikaajalise Eesti spordiseltsi vastu , mitte ülburitest Taneleid või Traffikuid vaatama ..kuid kahjuks on mul reedeõhtul hoki-trenn. Aga mõtteis olen teiega
            RummaBastards!

            Kommentaar


              Vastasite kõik eks: Soccernet küsib ja Kalju tahab teada: Kuidas peaks EJL kihlveopettustega tegelenud Ajaxit ja Transi karistama?

              Kommentaar


                Algselt postitas dnb Vaata postitust
                Kuidas peaks EJL kihlveopettustega tegelenud Ajaxit ja Transi karistama?
                Tramaeivõi! Klikkan mina lingile ja... Kas ilma faking veisspuugita üldse elada ei saa?

                Kommentaar


                  Kunagi kui esimesed mobiiltelefonid ja internet tuli, siis mäletan samasuguseid reaktsioone... Privaatsuse rikkumine jne... Täna ei kujutaks elu ilma mobiili ja internetita ette... Aga tasuks ajaga sammu pidada ja see "veisbuuk" endale, siis ära teha

                  Algselt postitas sosku Vaata postitust
                  Tramaeivõi! Klikkan mina lingile ja... Kas ilma faking veisspuugita üldse elada ei saa?
                  www.jkkalju.ee
                  www.facebook.com/jkkalju

                  Kommentaar


                    Kui eile paar Flora fänni lõid lahti Flora fännilaulu, siis sulgesin hetkeks silmad ja ...kuradi meeldiv oli hetkeks ette kujutada, et olen sattunud mõnele Flora Meistriliiga mängule..

                    Kõik ühe korraliku klubimängu elemendid, mida võõrsilliigamängudel olen nautinud, olid olemas.

                    Alates pilgeni rahvastatud fanaatiliselt lojaalsest ja lärmakast fännitribüünist, klubiatribuutikat kandev ja kaasaelav küljetribkaseltskond, hulk vastasfänne, selgelt kuuldav teadustaja, nännimüük, õlu-pirukad... just selline eilselt paras ports rahvast, ÕHKKOND, peaks igal Meistriliiga mängul A Le Coq'il jm. olema (kui jätta välja ainult roosa siga ja hümnilörtsijad)

                    Juba staadionile saabumine oleks Meistriliiga mängule kohane ja meeldiv, ei mingit kõledat tühjust, vaid kaugelt nähtavad värvilised nännitelgid, vorstilett (kahjuks eile veel õlletu) ja muidugi staadioni ümber rohkelt klubisärkides-sallides elevil rahvast.

                    Krt, kuidas saaks pähe istutada tegelastele, kes fännavad lemmikklubina ainult paar korda aastas Eesti Koondist, et samasugust õhkkonda oleks võimalik kõigil kogeda Meistriliiga mängudel, pea igal nädalal...kui te ainult tuleks kohale.

                    Kommentaar


                      Eilne näitas, et Meistriliiga ei ole meil nõrk midagi, Hispaania kõrgliiga vastu saadi küll

                      Kommentaar


                        Kallis EJL, lugesin taaskord läbi distsiplinaarkomisjoni protokollid ning ma ei näe mitte ühtegi karistust LASNAMÄE AJAXILE reeglitesse sülitamise eest, millest me kõik, jalgpallifännid, rääkisime juba selle pervertse tiimi teemas. Seega mina kui üks suurimaid värdjaid, kes seda teie korraldatud kõrgliigat vaatamas käib, luban, et mind te ei näe see aasta mitte ühelgi Meistriliiga mängul, kus Nõmme Kalju ei osale. Nautige, kallid jalgpalli populariseerijad! Ja kõikidele inimestele, kes otseselt ühtegi klubi ei toeta, soovitan ma nüüdsest mitte ühlegi mängul käia (v.a mu lemmikmeeskonna kodumängud), sest te sõbrad ei saa asjadest aru ja äkki toob teile mõistuse kohale, kui ühel päeval on ML mängul alla kümne inimese. Kui leiaks piisavalt inimesi, siis olen mina nõus andma oma panuse, protesteerimaks praeguse korra vastu!

                        Kommentaar


                          Ja kui teid huvitab mõne jalgpallihuvilise arvamus, siis te EJL teate, mida ette võtma peate!

                          Kommentaar


                            Ära aja ila suust välja!

                            Kommentaar


                              Algselt postitas MNa Vaata postitust
                              Ära aja ila suust välja!
                              hakkas kergem?

                              Kommentaar


                                Algselt postitas MNa Vaata postitust
                                Ära aja ila suust välja!
                                Olgu, olin eile õhtul natuke joogine, aga see ei muuda fakti. Milleks pean mina oma tähtsamat ressurssi - aega kulutama nii mõttetule üritusele kui Eesti jalgpalliliiga, kus regulaarselt sülitatakse reeglitesse, absoluutselt ei hoolita publikust ning ei pakuta neile mitte mingeid tingimusi. Kui viidata probleemile, siis EJL töötaja naerab sulle näkku ja nii ei muutugi miskit. Aga noh kui suur kaotus see minu näol ikka on, ongi aeg elada natuke teistsugust elu, sest jalgpalli nimel elada Eestis pole mõttet.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X