Algselt postitas Nohik
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
Ma pakun, et tal pole klaveril täpitähti, ega inimesed asjata neid kirjutamata jäta.Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustei taha tähenärija olla aga täpitähti võiks ikka tunda..BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Just mul on naiteks selle koha peal kus NORMAALSETEL inimestel peaks olema ä hoopis ñ...Algselt postitas elx Vaata postitustMa pakun, et tal pole klaveril täpitähti, ega inimesed asjata neid kirjutamata jäta.
Kommentaar
-
okei, pole viga.Algselt postitas Nohik Vaata postitustJust mul on naiteks selle koha peal kus NORMAALSETEL inimestel peaks olema ä hoopis ñ...FC Flora
Kommentaar
-
sest aeg ajalt on mul selline tunne, et tahaks vajutada neet paar lisanuppu, et tapitähti kah teha. aga räagime pigem teemast mitte täpitahtedest palunAlgselt postitas vincent Vaata postitusthuvitav on siiski see, et üksikute sõnade puhul need täpitähed kuidagi müstiliselt sinna klaviatuurile ikkagi ilmuvad.
Kommentaar
-
I ringi statistika
II ringi statistika:
X voor: 850 inimest, keskmiselt 170 inimest, parim: Tammeka-Flora 280 inimest, halvim: Tulevik-T. Kalev 90 inimest
Kommentaar
-
Väike viktoriiniküsimus siis, mitut pealtvaatajat näete selles galeriis kokku ?
http://www.soccernet.ee/gallery/427/#top
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
. Poiss voiks naiteks koik raha mis teenib piletite pealt endale jatta. Paar sotti ikka teeniks voi mis? Klubi saaks pealtvaatajate arvu suuremaks ja voibla need inimesed tuleks isegi tagasi uuesti
.

Kommentaar