Algselt postitas eston maravilha
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Esiliiga 2010
Collapse
X
-
Sattusin täna juhuslikult esiliiga tabelit vaatama ja ausalt öeldes on mul juba ette hirm järgmise aasta ees, kui nii edasi läheb sureb ju igasugune eesti keelne jalgpall välja..Hetke seisuga siis puht venekeelne Lasnamäe pääsemas kindlalt Meistriliigasse kas Paide või Kure asemel, kes on puht eesti keelsed ning kui "hästi" läheb siis on ilmselt teine vene keelne sats Kiviõli see, kes ülemineku mänguga võid järgmiseks hooajaks tuua ML-i juba neljanda Ida-viru satsi.
Minu arvates jube, kui järgmine aasta peaksid ML-is olema kõik tiimid nagu Narva, Sillamäe, Lootus, Lasnamäe, Tamme Auto ja samuti Levadia. Lihtsalt on kahju, sest minu arvates on need selged märgid eesti keelse jalgpalli hääbumisest..
Kommentaar
-
Miks näiteks Nõmme United paneb aastaid järjest II liiga kinni aga astet kõrgemale, Esiliigasse ei astu?Algselt postitas UrmoT Vaata postitustSattusin täna juhuslikult esiliiga tabelit vaatama ja ausalt öeldes on mul juba ette hirm järgmise aasta ees, kui nii edasi läheb sureb ju igasugune eesti keelne jalgpall välja..Hetke seisuga siis puht venekeelne Lasnamäe pääsemas kindlalt Meistriliigasse kas Paide või Kure asemel, kes on puht eesti keelsed ning kui "hästi" läheb siis on ilmselt teine vene keelne sats Kiviõli see, kes ülemineku mänguga võid järgmiseks hooajaks tuua ML-i juba neljanda Ida-viru satsi.
Minu arvates jube, kui järgmine aasta peaksid ML-is olema kõik tiimid nagu Narva, Sillamäe, Lootus, Lasnamäe, Tamme Auto ja samuti Levadia. Lihtsalt on kahju, sest minu arvates on need selged märgid eesti keelse jalgpalli hääbumisest..
Mis takistab iseseisvate Eesti taustaga ambitsioonikate klubide teket, mis asjaolud on piduriks?
Kus on süsteemiviga?
Tuleb nõustuda, eestikeelne vutt on hääbumas.
Stagnatsioon-resignatsioon
Kommentaar
-
aga ega vene keelsed klubid ei ole selles süüdi,et eesti keelsed klubid ei taha või ei suuda tasemel ida-eesti klubidele vastu hakataAlgselt postitas kesa Vaata postitustMiks näiteks Nõmme United paneb aastaid järjest II liiga kinni aga astet kõrgemale, Esiliigasse ei astu?
Mis takistab iseseisvate Eesti taustaga ambitsioonikate klubide teket, mis asjaolud on piduriks?
Kus on süsteemiviga?
Tuleb nõustuda, eestikeelne vutt on hääbumas.
Stagnatsioon-resignatsioonMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Muret tekitav tõesti see tiblade võidukäik. Kalev (segakeelne, kuid milline Tallinna sats ei oleks) ja Vaprus, tra võtke oma esiliigast ja tulge sinna, kus teie koht!Algselt postitas UrmoT Vaata postitustSattusin täna juhuslikult esiliiga tabelit vaatama ja ausalt öeldes on mul juba ette hirm järgmise aasta ees, kui nii edasi läheb sureb ju igasugune eesti keelne jalgpall välja..Hetke seisuga siis puht venekeelne Lasnamäe pääsemas kindlalt Meistriliigasse kas Paide või Kure asemel, kes on puht eesti keelsed ning kui "hästi" läheb siis on ilmselt teine vene keelne sats Kiviõli see, kes ülemineku mänguga võid järgmiseks hooajaks tuua ML-i juba neljanda Ida-viru satsi.
Kommentaar
-
Kõige lambim tekst ! :S Ausalt noh, tra on siis Narva ja Sillamäe ka Eesti või teie jaoks algab Jõhvst juba Venemaa !Algselt postitas Velts Jaamade Vahelt Vaata postitustMuret tekitav tõesti see tiblade võidukäik. Kalev (segakeelne, kuid milline Tallinna sats ei oleks) ja Vaprus, tra võtke oma esiliigast ja tulge sinna, kus teie koht!
Kommentaar
-
ehk on abiks: http://www.lmgtfy.com/?q=FC+PuumaAlgselt postitas budulojus Vaata postitustFc Puuma siis lunastas pääsme uueks hooajaks esiliigasse.sellest klubist pole nagu midagi erilist kuulda olhudViljandi Tulevik on meie endi kätes!
Kommentaar
-
kiitus!tervelt 12 eesti nimega meest klubis.igatahes positiivne ,et esiliigasse tõusis iseseisev klubi mitte mõne klubi duubel.koduleht on ka jumala normaalne ja teeb nii mõnegile meistriliiga klubile silmad etteAlgselt postitas toonetikas Vaata postitustehk on abiks: http://www.lmgtfy.com/?q=FC+PuumaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
FC Puuma võttis kevadel enda nimele tagasi koha, mis eelmisel hooajal oli Kiviõli Tamme Auto IÌ nime all. Kevadel pandi leivad ühte kappi ka Tiiduse SC Reali 91/92 poiste grupiga, kes moodustasid ka sel hooajal suurema osa tuumikust (noorem Teino, Heintare jne), meeskonna treener oli Tiidus, mängiv abitreener Haavistu. Vanematest juures veel Lõsanovid ja Apalinski, kes samuti Puuma kasvandikud + mõned vanemad Realist veel. Saab näha, kaua Reali ja Puuma õnnelik abielu kestab, oma 91 grupi parimate poegade müügiga on Tiidus ilmselt juba hiljaks jäänud, kuigi kevadel oli juttu päris mitmest. Ja kevadel kirjutas ka Jalka Puumast looAlgselt postitas budulojus Vaata postitustkiitus!tervelt 12 eesti nimega meest klubis.igatahes positiivne ,et esiliigasse tõusis iseseisev klubi mitte mõne klubi duubel.koduleht on ka jumala normaalne ja teeb nii mõnegile meistriliiga klubile silmad ette
Kommentaar
-
Ma olen lennuga sama meelt. Mõned Tiiduse parimad poisid näiteks.Teino ja veel mõned peaksid juba ammu ML-is mängima aga mitte teises liigas aega raiskama .
Budule ütleks ,et ei maksa sellest Puumast väga innustuda kuna ei usu ,et neil kuigi suuri ambitsioone oleks ML-i tõusta. Pigem otsitakse väljundit seismajäänud kaubale .FCF Forever
Kommentaar
-
Teinoga on üldse komöödia. Kuti esimene reaktsioon kaks aastat tagasi ühele siinsele klubile oli,et kui palju ma palka saama hakkan ning kuna klubi polnd nõus kohe nodi köhima siis jäi see asi ka katki.Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustMa olen lennuga sama meelt. Mõned Tiiduse parimad poisid näiteks.Teino ja veel mõned peaksid juba ammu ML-is mängima aga mitte teises liigas aega raiskama .
Budule ütleks ,et ei maksa sellest Puumast väga innustuda kuna ei usu ,et neil kuigi suuri ambitsioone oleks ML-i tõusta. Pigem otsitakse väljundit seismajäänud kaubale .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar