Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistriliiga 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma olen kuulnud, et mesitarudesse.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
      Kas tänasel päeval karikamängudes ei pea olema riietusruume?
      Kui sa näeks millised riietusruumid ja dushiruum on Pärnu Linnameeskonal, siis sa ei usuks seda. Midagi sellist mäletan 7-8 aastaselt kui sattusin ühe kolhoosi töökoja dushiruumi mis oli ka ühtlasi samas kompleksis asuva spordisaali dushiruum. Ohhh nostalgiat..... ohh koledust.....
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Kui sa näeks millised riietusruumid ja dushiruum on Pärnu Linnameeskonal, siis sa ei usuks seda. Midagi sellist mäletan 7-8 aastaselt kui sattusin ühe kolhoosi töökoja dushiruumi mis oli ka ühtlasi samas kompleksis asuva spordisaali dushiruum. Ohhh nostalgiat..... ohh koledust.....
        Kas samasugune nagu nende peldik ja seda juba üle 10 aasta Kahju muidugi, naljakat tegelt pole siin midagi. Nüüd see õnneks kinni löödud ja kusetakse sinna ukse ette...

Kommentaar

Kas Levadia kodumäng toimubki Ajaxi staadionil ?
          Newton Heath 1878

Kommentaar

http://fclevadia.ee/news/3437 - Maarjamäe staadioni juurde ei pääse (kas selle suure jooksuvõistluse tõttu või oli seal mingi muu põhjus ei mäleta enam) ja siis vahetati ära et mõlemad klubid rahul oleksid.
            http://ufa-gruztaxi.ru/16154

Kommentaar

Selge, tänud.
              Newton Heath 1878

Kommentaar

Regulaarselt 8. hooaeg, kus ma Eesti kõrgliigat põnevusega regulaarselt jälgin, aga isegi üheksandas pilves on olukord nii masendav..

putsi, ma olen tüdinenud, kui ma kuulen igast allikast, kuidas Meistriliiga tippjalgpallurid mängueelselpäeval napsi teevad
                putsi, ma olen tüdinenud sellest, kui Meistriliiga tippjalgpallurid avalikus kohas suitsu teevad
                putsi, ma olen tüdidenud sellest, et see on avalik saladus, et Meistriliiga tippjalgpallurid annavad meelega mänge ära.
                putsi, ma olen tüdinenud, et meie klubivuti infrastruktuur on nagu arengumaades 20 aastat tagasi
                putsi, ma olen tüdinenud, et 36. vooruline kõrgliiga on sama mõttetu nagu iga sekund taarapunktis veeta
                putsi, ma olen tüdienud, et Double Bocki kangus ei ole enam nii ahvatlev

tänane üritus näitas väga selgelt, et kutsu mõni nädal preili Jaani, proua Virve või mõni pilves artist, publikunumbrid jäävad edaspidi samasuguseks, käivad mõned peast soojad fanaatikud, liituvad mõned kergesti mõjutatavaid tütarlapsed, aga kesksmiste mängude pealtvaajatearv jääb ikkagi kasinaks.

Kommentaar

natuke vanaks jäänud teema, aga konstantin naha kuulus käeliigutus ja muu arutelu ingliskeelsena the slavic football union'is

Kommentaar

Heh... Tundub, et lihtsam on nutulalu joriseda foorumis selle asemel, et ise organiseerida ja teha kõike paremini.
                    Praegu peaksite juba Narvas olema ja staadion peaks olema roosa, raketid ja tossupommid põlema ja põrgu peaks lahti olema, sest homme on teie meeskonnal ees VÄGA TÄHTIS MÄNG! Minge tekitage intriigi, olge aktiivsed, positiivsed ja siis äkki saate reaalselt ise ka midagi teha, et asjad muutuksid. MIDA TE OOTATE, IMET VÕI? Kui ise ei tee, siis ei tee keegi.

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                    Regulaarselt 8. hooaeg, kus ma Eesti kõrgliigat põnevusega regulaarselt jälgin, aga isegi üheksandas pilves on olukord nii masendav..

putsi, ma olen tüdinenud, kui ma kuulen igast allikast, kuidas Meistriliiga tippjalgpallurid mängueelselpäeval napsi teevad
                    putsi, ma olen tüdinenud sellest, kui Meistriliiga tippjalgpallurid avalikus kohas suitsu teevad
                    putsi, ma olen tüdidenud sellest, et see on avalik saladus, et Meistriliiga tippjalgpallurid annavad meelega mänge ära.
                    putsi, ma olen tüdinenud, et meie klubivuti infrastruktuur on nagu arengumaades 20 aastat tagasi
                    putsi, ma olen tüdinenud, et 36. vooruline kõrgliiga on sama mõttetu nagu iga sekund taarapunktis veeta
                    putsi, ma olen tüdienud, et Double Bocki kangus ei ole enam nii ahvatlev

tänane üritus näitas väga selgelt, et kutsu mõni nädal preili Jaani, proua Virve või mõni pilves artist, publikunumbrid jäävad edaspidi samasuguseks, käivad mõned peast soojad fanaatikud, liituvad mõned kergesti mõjutatavaid tütarlapsed, aga kesksmiste mängude pealtvaajatearv jääb ikkagi kasinaks.
                    www.jkkalju.ee
                    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Tegelikult on Arturil täiesti õigus, kogu üldsust, Eesti rahvast, ehk isegi enamusi jalgpalliringkondadest ei huvita, kes tuleb meistriks. On vaid 50 Flora fänni, 20 Kalju fänni, 5 Levadia fänni ning mitte ühtegi Narva poolehoidjat, kes rõõmustaksid, muidugi ka klubi juhtkonnad, kes saaksid arvestatavat lisa eelarvesse. Meie liigajalgpallis seisneb tiitlivõit tühjade tribüünide ees karika üles tõstmises ning pärast kuskil klubis enda täistõmbamises, aga kuhu jääb sangarite vastuvõtt, kas siis Nõmme turu platsil, Lauluväljakul või Vabaduse väljakul? Ma olen Kaljuga käinud erinevates linnades, nii Daugavpilsis, Helsingis, Espoos, Vantaas kui ka kõikides teistes linnades, kus Eesti kõrgliiga klubid resideerinud on, aga enam ei ole minulgi otsest motivatsiooni ajada, ja kui on võimalus, siis tegelen muude tegevustega, millega ma ka homme õhtul tegeleda kavatsen. Ja noh Eesti klubijalgpalli austajana külastan siiski Flora - Levadiat!

Kommentaar

Algselt postitas Aadu&co
                        Resbect Kuno. Sa oled esimene klubijuht kes on selle välja öelnud: "Fännid tehke möllu".
                        pigem pidid selle siit välja lugema: Kui ise ei tee, siis ei tee keegi.
                        How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Möll käib jalgpalli juurde ja konservatiivsusega me ei jõua kuskile. Ennem tekigu probleemid ja peale seda võibolla tuleb "näiliselt" piiranguid luua, et oleks "kedagi noomitud", aga mitte vastupidi! Ja mina ei viitsi foorumites seda nutulaulu enam lugeda. Tegutsege kutid, siis on teil siin millestki huvitavast kirjutada ka! Õlleklaasi taga joriseda ja alati lihtsama vastupanu teed minna oskab igaüks!
                          Aga nüüd on aeg hambaid pesta ja Narva sõita!

NB! Kui Kalju peaks kunagi meistriks tulema, siis vähemalt NÕMME TURUPLATSIL TEEME MÜRGLIT KÜLL!
                          Edu kõikidele tänasel tähtsal päeval.
                          www.jkkalju.ee
                          www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

"Möll käib jalgpalli juurde ja konservatiivsusega me ei jõua kuskile. Ennem tekigu probleemid ja peale seda võibolla tuleb "näiliselt" piiranguid luua, et oleks "kedagi noomitud", aga mitte vastupidi!"

Kunoga 100 prossa nõus, tänane päev näitas paraku....

Praegune püro-JOKK reegel ei toimi.

Pürotehnika legaliseeritud - Emotsioonid respekteeritud !!!

Kui nüüd vaadata tänaseid publikunumbreid, kus Narva, kellest sai ühtäkki vaata, et kullapretendent, printsipiaalset mängu Kaljuga külastas kõigest 78 huvilist, ehk Kreenholmi statal viibis samapalju või isegi vähem pealtvaatajaid kui Floral täna fänne fännikal, siis fännidele tähtsa, emotsioone tõstva ja mängule õhkkonda-atraktiivsust lisava flare süütamise pärast Eesti politseid tähtsamatelt tööülesannetelt Lillekülla kutsuda on tobe ülereageerin ja väheseidki andunud fänne nöökiv kilplus, sisuliselt vastutöötamine meie liigavuti populariseerimisele.

Vutt ilma fännideta on mõttetu.

Kommentaar

Viimaste voorude tulemused kinnitavad,et kahjuks on eesti meistriliiga tase jätkuvalt languses.Kahjuks ei näe kuskil valemit ,et seda asja peatada.
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

No mis nüüd siis juhtus?

Kommentaar

Working...
                                X