Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Viljandi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mitteametlik koosseis:
    Väravavahid: Aiko Orgla, Alan Ventsel.
    Kaitsjad: Priit Danelson, Joel Indermitte, Marten Mütt, Mikk Sillaste, Sander Sinilaid, Rauno Tutk, Andrei Veis(?).
    Poolkaitsjad: Stanislav Goldberg, Martin Kaarjärv, Sander Karu, Jaan Kekišev, Jaan Leimann, Rasmus Munskind, Karl Mööl, Ott Ottis, Alen Stepanjan, Janar Toomet.
    Ründajad: Raiko Karpov, Rait Kasterpalu, Aleksandr Kulatšenko, Sander Lepik, Silver Lätt, Sander Rõivassepp.

Soccerneti hooaja eelvaatest.
    Newton Heath 1878

Kommentaar

Kaarjärv ja Karpov on Soccerneti eelvaates ka Warriori ridades

Kommentaar

siin on 5 minutit liikuvat pilti FC Viljandi - Narva Trans (05.03.2011) mängust:

Kommentaar

noriks Kunni, et kas tänane 0-3 tähendab automaatselt Viljandile sauna Kaljult? käisin vaatmas ja minu arvates mitte ...

Kommentaar

Algselt postitas willane Vaata postitust
            noriks Kunni, et kas tänane 0-3 tähendab automaatselt Viljandile sauna Kaljult? käisin vaatmas ja minu arvates mitte ...
            Nõus. Kunn, Kalju oli uskumatult pask. Viikmäe koht on selgelt esiliigas ja ega Neemelo ka suurt parem ei olnud. Ainus kes rühkis oli japs. Ja et Bärengrüb esimene poolaeg punast ei saanud oli kohtuniku kingitus.

Kommentaar

"Uskumatult pask" meeskond võitis Viljandit suhteliselt kindlalt. Arvestades, et esimene poolaeg mängiti lumejalgpalli, siis teisel näidati jälle väga ilusat mängu. Ütlemata pask oli muidugi ka Viikmäe, kes lõi värava ja teenis penalti. Võib öelda, et pask oli ka kogu kaitseliin, kes lasi kõigest ei rohkem ega vähem kui 0 väravat enda puuri lüüa. Võib vist öelda, et pask oli ka keskväli, sest reaalselt ainukesed rünnakud, mida Viljandi suutis, olid kontrate pealt. Mängu enda käes hoidmine on muidugi väga vale ning sellist tegevust võib lausa kriminaalselt karistada.

Järgmine kord võta prillid kaasa, kui mängu vaatama lähed!

Kommentaar

Roosad prillid ikka?
                Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
                  Roosad prillid ikka?
                  Ok, võtan roosad prillid!

Kommentaar

Ülevaade Viljandi - Kalju mängust koos värskete kommentaaridega: http://www.jalgpall.ee/news.php?st=s...s&news_id=2238

Kommentaar

kalju pingutas täpselt nii palju, kui oli (3:0) võiduks vajalik.
                      Viikmäe on eesti liiga kohta hea täiendus, samas Neemelo jääb iga aastaga nõrgemaks. Tänases mängus oli palju närvilisust. Kalju mängis kohtumise jooksul 20 min head jalgpalli, ülejäänud 70 min oli alla oma võimete.
                      Sellise ilmaga ei meelita EJL kohe kuidagi rahvast staadionile. Jah, ilm ei ole nende teha, küll aga kalender.
                      Kuna on Viljandi teema, siis ütlen, et Viljandi üllatas sellega, et noored mängijad saavad väljakul ka individuaalselt küllaltki hästi hakkama. Ühtegi super-talenti ma selles meeskonnas ei näe, tasemelt tubli 8.koht tabelis on püütav.

Kommentaar

Ma olin küll 15 minutit enne 11 korraks üleval, aga no chance in hell ma oleks voodeist siis üles saand.

Kommentaar

Oli see Kalju nüüd pask või mitte?Võitjate üle kohut ei mõisteta,nii et pigem siis mitte.Mulle meeldinuks kui ta pasam oleks olnud.Küll oli aga 100% puhast paska peakohtunik Roos.Kalju kuulsad mängijad ajasid ta pea segamini.No ei julgenud ta Bärengrubile esimese poolaja lõpus teist kollast näidata.

Kommentaar

siin on pisut liikuvat pilti Viljandi-Kalju mängust (ühtegi Kalju väravat kaadris ei ole):

Kalju oli hambutu, aga tegi siiski piisavalt, et võita. esimene värav oli neilt korralik, teise kinkis väljakukohtunik Roos (sest ühele Viljandi keskkaitsele sõideti enne kastis jalad ees sisse), kolmanda meeskonna pinkide ees töötanud küljekohtunik (Viikmäe tegi kaitsjale enne, kui talle viga tehti, selge vea; rääkimata sellest, et ca 10 sekundit enne penaltimääramist lükati kedagi Viljandi mängijatest Kalju trahvikasti joone peal jõhkralt selga - see olukord on näha ka päris minu video lõpus).
                            et Bärengrub punast ei saanud, on kriminaalne.
                            Jaan Roos on täiesti munadeta kohtunik!!!

Kommentaar

No polnud see episood nii kriminaalne nüüd ka, ärge ajage jama.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                No polnud see episood nii kriminaalne nüüd ka, ärge ajage jama.
                                aga kollaseks 100% piisav. Roos lõi araks, sest oleks Kalju pidanud 10-kesi jätma.

Kommentaar

Working...
                                X