Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
siin on Viljandi - Flora 0:2 mängu (07.05.2011) 2 parimat Viljandi võimalust liikuvas pildis;
(tänelepanu FC Viljandi võistlusvormile, mis on sundolukorras kasutusele võetud Tuleviku 10 aasta tagused Õhtulehe logodega särgid):
Mäletades viljandlaste varasemaid videosid, võib arvata, et rohkem teil võimalusi ei olnudki. Oleksite ikka Flora väravad ka lisada võinud, või on viha nii suur, et ei suuda neid üles panna?
teen igaks juhuks selgeks, et minu positituste näol pole tegu klubi ametliku tegevusega: need on poolehoidja filmitud kaadrid. kuna mul pole korralikku kaamerat ega olemasoleval kaameral korralikku akut, ei saa (ega ausalt öeldes ka viitsi) ma filmida kogu kohtumist. seega keskendun eelkõige oma meeskonna võimalustele. kui Flora väravad mul olemas oleksid, oleksin need ka üles pannud. kes neid seni näinud pole, aga huvi tunneb, vaadaku Jalkaliidu klippi kõigist vooru väravatest (Viljandi-Flora alates 01:04):
need 2 Viljandi võimalust minu videos polnud Viljandi ainsad, küll aga parimad; kuna Jalkaliidu video keskendub vaid väravatele, on neil loodetavasti kohtumist mitte näinud inimeste jaoks mingi informatsiooniline väärtus.
kuna olen oma videosid siia linkides alati juurde kirjutanud, mida need täpselt sisaldavad, ei tohiks kellelgi kobisemist olla.
Budulojus,kujuta ette ja lepi sellega,et FC Viljandil on Eesti mõistes palju toetajaid ja mitmeid kes on ka välismängudel alati kohal.Ole hea ja lõpeta ükskord ometi see pasa pritsimine ära.
Budulojus,kujuta ette ja lepi sellega,et FC Viljandil on Eesti mõistes palju toetajaid ja mitmeid kes on ka välismängudel alati kohal.Ole hea ja lõpeta ükskord ometi see pasa pritsimine ära.
Mitte torkimise, vaid huvist küsin, et kumb klubi siis südamelähedasem on, kas FC Viljandi või Tulevik? Või kas te üldse käite Tulevikku toetamas? Andesta, kui on kuskilt läbi käinud, aga minu meelest pole sellest nagu juttu olnud.
Kogu see meeskondade nimede muutmine on üsna delikaatne teema ja eks ta tekitab vastakaid tundeid.Aga muidugi käime ka Tuleviku mänge vaatamas.Käidi ju varem ka Tulevik2 mängudel.
Mäletades viljandlaste varasemaid videosid, võib arvata, et rohkem teil võimalusi ei olnudki. Oleksite ikka Flora väravad ka lisada võinud, või on viha nii suur, et ei suuda neid üles panna?
urmas, mis viha sa otsid. inimesed teevad vabast tahtest video nö. omadest ja ei peagi teiste edu rõhutama. see ei tähenda kohe viha.
sulle flora fännina vist ei meeldi, et just Flora vastu end tõestada püütakse .... ma ei imestaks, kui lora poolt mõni "fc viljandlane" omale hooaja teiseks pooleks pingile võetakse. goonerilt ootan alati huviga tema videot. tublid
No mis seal imestada? Enne olid nad Tuleviku all, nüüd tehti nimede vangerdus ja Tuleviku nime sai mingi amatöörsats, ega nad siis kogu püramiidi koos nimega ju enda alla ei saanud. Väga loogiline ju. Kui ikka Kalle ja Jüri oma nimed ära vahetavad omavahel ei tee Jüri lapsi Kalle omaks ja vastupidi.
raske on tõesti kui asjadest aru ei saa ja asja point tundub inimestele ainult nimevahetus kui tegelike põhjuseid ja asju ei tea siis ju pole mõtet kõik halvustada mis viljandis toimub.
Kommentaar