Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Viljandi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas gooner Vaata postitust
    siin on Viljandi - Flora 0:2 mängu (07.05.2011) 2 parimat Viljandi võimalust liikuvas pildis;
    (tänelepanu FC Viljandi võistlusvormile, mis on sundolukorras kasutusele võetud Tuleviku 10 aasta tagused Õhtulehe logodega särgid):

http://www.youtube.com/watch?v=G-X9MWfKceI
    Mäletades viljandlaste varasemaid videosid, võib arvata, et rohkem teil võimalusi ei olnudki. Oleksite ikka Flora väravad ka lisada võinud, või on viha nii suur, et ei suuda neid üles panna?

Kommentaar

teen igaks juhuks selgeks, et minu positituste näol pole tegu klubi ametliku tegevusega: need on poolehoidja filmitud kaadrid. kuna mul pole korralikku kaamerat ega olemasoleval kaameral korralikku akut, ei saa (ega ausalt öeldes ka viitsi) ma filmida kogu kohtumist. seega keskendun eelkõige oma meeskonna võimalustele. kui Flora väravad mul olemas oleksid, oleksin need ka üles pannud. kes neid seni näinud pole, aga huvi tunneb, vaadaku Jalkaliidu klippi kõigist vooru väravatest (Viljandi-Flora alates 01:04):

need 2 Viljandi võimalust minu videos polnud Viljandi ainsad, küll aga parimad; kuna Jalkaliidu video keskendub vaid väravatele, on neil loodetavasti kohtumist mitte näinud inimeste jaoks mingi informatsiooniline väärtus.
      kuna olen oma videosid siia linkides alati juurde kirjutanud, mida need täpselt sisaldavad, ei tohiks kellelgi kobisemist olla.

Kommentaar

Ei olegi midagi kobiseda, vastupidi, mind meeldivalt üllatab alati viljandlaste hea ülevaade oma klubi mängudest.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Ei olegi midagi kobiseda, vastupidi, mind meeldivalt üllatab alati viljandlaste hea ülevaade oma klubi mängudest.
          oma klubi?oma klubid mängivad neil madalamates liigades
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Budulojus,kujuta ette ja lepi sellega,et FC Viljandil on Eesti mõistes palju toetajaid ja mitmeid kes on ka välismängudel alati kohal.Ole hea ja lõpeta ükskord ometi see pasa pritsimine ära.

Kommentaar

Algselt postitas Art1 Vaata postitust
              Budulojus,kujuta ette ja lepi sellega,et FC Viljandil on Eesti mõistes palju toetajaid ja mitmeid kes on ka välismängudel alati kohal.Ole hea ja lõpeta ükskord ometi see pasa pritsimine ära.
              Mitte torkimise, vaid huvist küsin, et kumb klubi siis südamelähedasem on, kas FC Viljandi või Tulevik? Või kas te üldse käite Tulevikku toetamas? Andesta, kui on kuskilt läbi käinud, aga minu meelest pole sellest nagu juttu olnud.

Kommentaar

Kogu see meeskondade nimede muutmine on üsna delikaatne teema ja eks ta tekitab vastakaid tundeid.Aga muidugi käime ka Tuleviku mänge vaatamas.Käidi ju varem ka Tulevik2 mängudel.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                  Mäletades viljandlaste varasemaid videosid, võib arvata, et rohkem teil võimalusi ei olnudki. Oleksite ikka Flora väravad ka lisada võinud, või on viha nii suur, et ei suuda neid üles panna?
                  urmas, mis viha sa otsid. inimesed teevad vabast tahtest video nö. omadest ja ei peagi teiste edu rõhutama. see ei tähenda kohe viha.
                  sulle flora fännina vist ei meeldi, et just Flora vastu end tõestada püütakse .... ma ei imestaks, kui lora poolt mõni "fc viljandlane" omale hooaja teiseks pooleks pingile võetakse. goonerilt ootan alati huviga tema videot. tublid

Kommentaar

Kohaliku Viljandi Tuleviku andekamate poiste mängija õigused on juba FC Viljandil

Kommentaar

see on äkki selle tõttu, et nad mängivad ka noorte liigat A-klassi ja noortevõistkonnad kuuluvad siiski FC Viljandile.

Kommentaar

A-klassi meeskonna nimi on Viljandi Tulevik

Aga sorry - kogu A-klass on Tuleviku nime all, aga kõik on FC Viljandi mängijad

Best joke ever
                        Last edited by kriitikameel; 16.05.11, 21:02. Põhjus: koomiline avastus

Kommentaar

C1 on ka

D1, E1 ja tüdrukute A on ka.

milline skeem

Kommentaar

Algselt postitas kriitikameel Vaata postitust
                            ainult eestis!
                            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                            Ott Järvela

Kommentaar

No mis seal imestada? Enne olid nad Tuleviku all, nüüd tehti nimede vangerdus ja Tuleviku nime sai mingi amatöörsats, ega nad siis kogu püramiidi koos nimega ju enda alla ei saanud. Väga loogiline ju. Kui ikka Kalle ja Jüri oma nimed ära vahetavad omavahel ei tee Jüri lapsi Kalle omaks ja vastupidi.

Omaette nali on muidugi nimevahetus ise.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

raske on tõesti kui asjadest aru ei saa ja asja point tundub inimestele ainult nimevahetus kui tegelike põhjuseid ja asju ei tea siis ju pole mõtet kõik halvustada mis viljandis toimub.

Kommentaar

Working...
                                X