Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Viljandi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Soovitan järgmine kord, kui vaim tuleb peale pastakast väljaimetult keskmist pealtvaatajate arvu tõsta, tehke seda siis kui pole parasjagu mängult teleülekannet.

260...350...

Ilus staadion, pole midagi öelda, kõik kiidavad aga kas sellel kaunikesel vuti kõrvale elementaarset söögi-joogipoolist üldse pakutakse, kas fännipood on? Kas publiku soovidele laiemalt viitsitakse mõelda...

Kommentaar

Kesa,tegale asjadega,mis sulle rohkem jõu- ja mõistusekohased on.

Kommentaar

Ainult Eestis on vist võimalik, et väikelinna Viljandi klubi, kes käib kohal vaid mängudel ja ilma reklaamita kogub rohkem pealtvaatajaid, kui massiivset reklaami tegev oma parimat hooaega mängiv Kalju, kes kohtub oma pritnsipiaalse vastasega.

Kommentaar

Ma pole küll Viljandis nüüd hea mitu aastat käinud, aga kas järve poolsesse külge on ka tribüün ehitatud? Sest video pealt on ju lihtne üle lugeda ja peatribüünil viibib kõige rohkem 130-140 inimest. Kus need ülejäänud 200 siis olid, kes videolt välja ei paista? Täitsa siiralt huvitab noh.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
            aga kas järve poolsesse külge on ka tribüün ehitatud?
            ... ei ole.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Te ei suuda isegi folgi ajal natuke rahvast staadionile tuua? Kahju et ka järgmine hooaeg peab suure tõenäosusega seda Viljandi tiimi taluma.
              Ma ei kujuta ette kust see 260 saadi, ma lugesin ise teine pa. oli 350 ja siis olid juba väga paljud lahkunud !

Kommentaar

No mida siin jaurata,palud inimesed ei istunud paigal,vaid liikusid või seisid tribüünide taga.

Kommentaar

Algselt postitas Katzuu Vaata postitust
                  Ma ei kujuta ette kust see 260 saadi, ma lugesin ise teine pa. oli 350 ja siis olid juba väga paljud lahkunud !
                  Huvitav, mis mängust telepilti toodeti....
                  Kas teil seal Viljandis on 3D prillid ees kui publikut loete

Art1 , 100-200 matsi sagis kusagil territooriumil või seisid niisama ja jõllitasid tribka tagakülge, kas endal naljakas ei ole?

Ja polegi mõtet jaurata kui järgmine kord tõesti 350 pealtvaatajat kohale meelitate, eile oli Flora- Ajaxi mängule 95 tegelast viitsinud end kohale vedida, sitt tulemus aga vähemalt aus tulemus, kuigi võiks ka väita, et mingi 100 tüüpi näppisid A Le Coqi siseruumides nina ja publikut oli tegelikult 195.
                  Mis kehvasti, see järgmine kord paremini, tegelikult ka paremini, mitte ainult paberi peal.

Kommentaar

Päris hea Kesa . Viljandis on 3D prillid ja Nõmmel roosad prillid
                    Ma usun küll, et suure Folgirahva seast võiks 300 inimest korra staadionile ka ära eksida ja, siis lavalt tuleva hea laulu peale uuesti jalga lasta statalt.

Arvestades ilmastiku tingimusi tuleb Nõmmel publikuarvuga rahul olla.
                    www.jkkalju.ee
                    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Nojah, Tallinnas elab c 400 000 inimest, väänaks näiteks järgmisel Flora mängul protokolli publikuks 3995, eks nii mõnigi tallinlane võis juhuslikult statalt korraks läbi astuda, lihtsalt niisama Lillekülla eksida, 4 euri uudishimust üritusele annetada ja edasi midagi huvitavamat toimetama minna.
                      Täitsa usutav ju, või mitte....

Kommentaar

Miks sa nii leilis oled? Pane oma energia parem teiste klubide kritiseerimise ja publiku loendamise asemel olukorra parandamisse. Paku ennast vabatahtlikuna näiteks Viljandile järgmine kord appi, et rohkem rahvast staadionile tuua.

Sa pead ka aru saama, et alati ei ole nii, et need inimesed keda sa loendad pildilt on ainsad kes staadionile sisenenud on. Võta viimane telemäng Kuressaare vs Kalju millele eelnes Pollarite ja Punkarite mäng... Esimesel poolajal oli tribüün täis, teisel täiesti tühi...

Kõik ei ole nii must ja valge alati.

Ole tubli ja ära pikka viha pea
                        www.jkkalju.ee
                        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kure teise värava puhul on näha, et üks viljandlane pingutas, aga teised vaatasid pealt, kuidas Kure mängijad 3-kesi ründavad ...

Kommentaar

haha viljandi on täitsa läbi sats käisin vaatamas kure lükaks vennad jooksid 85min ilma pallita .

Kommentaar

siin on pisut liikuvat pilti (sh 2 väravat) Kuusalu JK Rada - FC Viljandi karikamängust (02.08.2011), mis lõppes 0:3:

Kommentaar

uskumatu kogus kasutamata võimalusi. realiseerimise % vist üks madalaim. hea muidugi, et need võimalused suudetakse välja mängida. ootan Sillamäelt võitu!

Kommentaar

Working...
                                X