Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Viljandi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    aga kui palju saab selle ajaga õllet hävitada
    mis sa virised, sinu jaoks oleks see lausa pidupäev, kui meistriliigas oleks kaks meeskonda, keda vihata
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kas Viljandi read hakkavad hõredaks jääma ja jõud raugema. Kuuldavasti on veel lahkujaid- Goldberg, Leimann?
      Kas Juno sai ka esiliiga mängus viga, et juba 38.min vahetus tehgi?

Kommentaar

Algselt postitas spekter Vaata postitust
        Kas Viljandi read hakkavad hõredaks jääma ja jõud raugema. Kuuldavasti on veel lahkujaid- Goldberg, Leimann?
        Kas Juno sai ka esiliiga mängus viga, et juba 38.min vahetus tehgi?
        seljaga mingid probleemid..

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
          mis sa virised, sinu jaoks oleks see lausa pidupäev, kui meistriliigas oleks kaks meeskonda, keda vihata
          No ma ei vihka ühtegi meeskonda!Kui see klubi hakkaks baseeruma ka hiiumaal siis ei ole mul nende vastu midagi aga kui ikka tegemist saab olemas Tallinn Fc Kärdla/Fc Flora abordijäänusega siis ei poolda ma seda.See Viljandi jama hakkas mulle siis vastu kui Tulevik põhimõtteliselt kaotas oma intetideedi ja kolis Tallinnasse.Kunagi mulle isegi Tulevik meeldis kui nad meistriliigas tegusi tegid!
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

täna oli Viljandi tubli, eriti Rajando viimasel minutil! ning v.a. Joel eelviimasel minutil!

Kommentaar

siin on väike videokokkuvõte FC Viljandi - Tallinna Levadia mängust 13.08.2011, mis lõppes väravateta viigiga - kõigepealt on kaadris Viljandi väravavaht Madis Rajando penaltitõrje mängu viiendal üleminutil:

Kommentaar

Viljandile täna vägev 3:1 võit ja Tammeka agoonia kestab edasi ...

Kommentaar

siin on liikuvas pildis Tammeka - Viljandi mängu (20.08.2011) neljast väravast kolm (puudu on Viljandi esimene tabamus, aga selle leiab loodetavasti juba varsti Tammeka team'i videost) + veel mõned momendid:

Kommentaar

TammekaTV: http://www.youtube.com/watch?v=SHLYOUB-JzY

Kommentaar

siin on FC Viljandi - Nõmme Kalju mängu (27.08.2011) kõik väravad + valik momente:

Kommentaar

Tšekkisin siin ajalugu ja avastasin, et ma käisin viimati Viljandi peaväljakul mängu vaatamas 9 aastat ja üks kuu tagasi. Täpsemalt 29.07.2002 Tulevik - TVMK 4:4 viiki, sellepärast ka nii eredalt meeles. Kuna täna oli sinna linna asja, siis hüppasin läbi ja tegelt pettuma ei pidanud. Staadion on hullult äge ja ilus, olmeruumid kenad. Ei hakka siin seda publiku teemat üles kergitama, aga sellised pisemad staadionid võiksid ikka täis olla. Ma vähemasti küll käiks oma pundiga väikelinnas igal mängul kohal, mis muud laupäeva pärastlõunal ikka muud teha on... Aga nostalgia oli vägev ja Viljandi on kuradi ilus linn!

Kommentaar

FC Viljandi populaarsuse kohta ütleb nii mõndagi see, et nii mitmedki Viljandi enda inimesed hoidsid tänases mängus ühele teisele tiimile pöialt ja FC Viljandi see võistkond ei olnud.

Kommentaar

Unistada ju võid,aga staadionil see küll kuidagi ei avaldunud.

Kommentaar

siin on karikavõistluste 1/16-finaali kohtumise Jõhvi Orbiit - FC Viljandi (30.08.2011) kõik 3 väravat liikuvas pildis + veel mõned momendid mängust:

Kommentaar

videost jääb mulje, et muru on küll niidetud, aga koristamata.

Kommentaar

Working...
                                X