Algselt postitas reintore10
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas reintore10 Vaata postitustSuure tõenäsusega ei saa neist viiest siiski keegi eurolitsentsi, ka Madis võinuks litsentseerimisnõuded täpsemalt läbi lugeda, sest "korralik klubistruktuur ja eelarve" pole siiski ainsad nõuded. Treenerite kvalifikatsioon, noortegrupid teatud vanustes jne. - tänase seisuga ei ole ükski neist klubidest lähedal ka... Ok, tegelikult pole ka Flora, sest Hurdal pole PRO-litsentsi, aga ok, eks mõne vajaliku litsentsiga treeneri konsultandiks vormistamine vms. on kõige lihtsam viis hämamiseks ja nõuete täitmiseks (see käib muidugi ka näiteks Santose kohta, mitte et ma siin tahaks Florat peedistada)
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitust...mil seda fännide lemmikut rohevalges särgis näha sai.
äkki keegi mõistab aegade hämarust valgustada mis puhul flora ja levadia peaaegu ühtmoodi rohevalged särgid said üldse?
harjumata silmal suht raske eristadagi neid (sh fänniatribuutikat).Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustveidi offtopp, kuid mulle see flora kuldse tooniga särk meeldib tunduvalt rohkem. võikski lausa põhisärk ollagi
äkki keegi mõistab aegade hämarust valgustada mis puhul flora ja levadia peaaegu ühtmoodi rohevalged särgid said üldse?
harjumata silmal suht raske eristadagi neid (sh fänniatribuutikat).
Flora ja Leva vormide ajalooga ei ole nii põhjalikult kursis, et julgeks sõna võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustveidi offtopp, kuid mulle see flora kuldse tooniga särk meeldib tunduvalt rohkem.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustveidi offtopp, kuid mulle see flora kuldse tooniga särk meeldib tunduvalt rohkem. võikski lausa põhisärk ollagi
harjumata silmal suht raske eristadagi neid (sh fänniatribuutikat).
Ma küll ei tea, kuidas Flora ja Levadia need rohe-valged said, aga roheline on Flora värv aegade algusest olnud. Kui Levadia 1998. aastal kaardile tuli, siis otsustati ka selliste toonide kasuks. Tulenevalt vapist ehk? Lõppude lõpuks, on need põhjused, millised tahes, igal klubil on õigus just neid värve kasutada, mida ta tahab."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Amadeus Vaata postitustmismoodi Tammeka ja Infonet seda ei täida? Neil on pea igas vanusegrupis noored ja ka treener mõlemal pro litsentsiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLevadia firma värv on alati olnud roheline. Kunagi oli ju Tartusse sisse sõites ka raudtee kõrval Levadia laohoone, mis oli samasugune rohekas.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustMulle see kuldne mänguvorm ei sümpatiseeri karvavõrdki.
Ma küll ei tea, kuidas Flora ja Levadia need rohe-valged said, aga roheline on Flora värv aegade algusest olnud. Kui Levadia 1998. aastal kaardile tuli, siis otsustati ka selliste toonide kasuks. Tulenevalt vapist ehk? Lõppude lõpuks, on need põhjused, millised tahes, igal klubil on õigus just neid värve kasutada, mida ta tahab.
Kommentaar
-
TEgelikult on just see kuld-must niiöelda aegade alguse värv, sest flora oli mingil hetkel seotud OSK-ga kelle värvid need olid.
Mul on seni olnud ettekujutus, et Flora oli algusaegadel seotud Flora keemiakombinaadiga ja sealt ka nimi aga roheline värv tuleb pigem ikka sõna floora tähendusest ja antiikmütoloogiast ehk kevadjumalannast. Umbes nii, et kui seos vabrikuga katkes, ei tahetud nime muuta ja lähtuti, et ega Flora ainult nimetatud ettevõttet ei tähenda.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar