Algselt postitas Shparkz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustJärgmisena peavad tema staadionil viibimisel fännid vaikselt olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustEveryone's got his own problems. I deal with those closer to me.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Külaline
See lipp oli, on ja jääb sinna! Kui ei meeldi see lipp, siis palun pöörduge Politseisse, Eesti Lotosse, Seksuaalsete Reformide Liigasse.......
Mul on selline tunne et keegi kellele see ei meeldi ise teeb kodus teki all öösel zigat-zagat.....
Kommentaar
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustSee lipp oli, on ja jääb sinna! Kui ei meeldi see lipp, siis palun pöörduge Politseisse, Eesti Lotosse, Seksuaalsete Reformide Liigasse.......
Mul on selline tunne et keegi kellele see ei meeldi ise teeb kodus teki all öösel zigat-zagat.....
Kommentaar
-
Külaline
Mulle tundub, et keegi vaatab liiga palju Russia Today uudiseid
Jaan95 - su eelmine msg oli sul 88. Tead kes sa oled? Ja-jah -see sama
Ja mul 180.msg - ma olen ka siis
Kommentaar
-
Külaline
-
Algselt postitas Wironia Vaata postitustMulle tundub, et keegi vaatab liiga palju Russia Today uudiseid
Jaan95 - su eelmine msg oli sul 88. Tead kes sa oled? Ja-jah -see sama
Ja mul 180.msg - ma olen ka siis
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustBut that flag, doesn't have any reason to be there unless for one meaning which is clear. No one generalizes for a flag here, because it's just about the flag and the message it brings.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustTalle ju ei meeldinud Flora fännid ka Infoneti mängus. Ei lasknud teda vaikuses mängu jälgida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustPirita linnaosa vapil on päikeserist. Tegu on faktiga, et seal elavad ainult neonatsid ja pirita reliikvia on natsiklubi.
See "mis natsimärk?" või "vaadake pirita lippu" on rohkem Savisaare stiil.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar