Algselt postitas rauulo
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustSee on selle poolest kehv näide, et arstiks õppivad tudengid on kaitseväekohustusest vabastatud.
Kommentaar
-
Kesa võiks siiski vähe tagasi tõmmata KRK ning Kaitseväe süüdistamisega. Mul on küsimus, et millal poisid arstlikus komisjonis käisid? Kui 2014 mais tuli see teema välja miks nad ei palunud komisjonis enda ajateenistusse saatmist 2015 aasta suvesse ning ma olen suhteliselt kindel et neil oleks see võimalus antud. Kui mina käisin sain valida millal lähen ning mitmel tuttaval on samamoodi olnud. Sellisel juhul oleks ka EJL saanud nad spordirühma paigutada. Või kui nad oleks ettenähtud ajal ilmunud kohale oleks nad ilmselt juba välja saamas.
Kommentaar
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustMinul aga tekkis küsimus ,et kuidas saab Fc Florat juba pikemat aega meistriliigas juhendada treener,kellel pole vastavat kategooriat.
Kui sa pead aga silmas Eurosarja mänge, kus on nõutav PRO-litsents, siis kuna PRO-litsentsi koolitused algavad alles sel aastal, siis tõenäoliselt on Flora sunnitud tooma kellegi Hurda kõrvale. Üle-eelmine aasta rääkis Pohlak minu mäletamist mööda, et see ei saa olema formaalne, vaid sisuline lahendus.
Ei tea öelda, mis vahepealse ajaga muutunud on."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustAinsalu
Kommentaar
-
Flora juba ees 2:0. Lavrentjev vs Alliku viimase mehena viiekasti joonel maha, punane, penalti, Jürgenson realiseerib, 1:0.
Teine värav: Saliste üks ühele, ette nurka ja 2:0.
Algselt postitas Tom K Vaata postitustJäi Vene druuzba karikamängudele sõitvast bussist maha või jäeti tõesti meelega veidi kauemaks Eestisse, et saaks Infoneti vastu mängida?
Kommentaar
-
...jaaaaa Kalimullin künnab Ainsalu ära. Riiberg asemele.
II poolaeg, INF tagasi 11kesi. Floral Zaka Logua asemele, Saliste vahetab äärt.
Kams 3:0 (kinnitamata, väravaesine sagin). Alliku ja Luigend välja, Kokla ja Tukiainen sisse.
Kams välja, Juha sisse.
3:0 Florale lõplik, mäng kogu pikkuses Flora kontrolli all.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitust...jaaaaa Kalimullin künnab Ainsalu ära.
Kommentaar
-
Külaline
teisel poolajal semahhin tahtis veits lammutada - proovis 4le florakale sisse sõita, aga see tal ei õnnestunud ja ta läkski pingile puhkama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar