Kontaktsport, kuid mitte võitlussport. Need on siiski eri alad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustJalgpall on kontaktsport!
Minu kriitika oli selle suunal ,et EJL tegelane õigustab selles situatsioonis vea teinud sportlast .
Ka seda , millal ja kus see juhtus ei maksa kontekstist välja rebida .
Oli treeningmäng , mina olen kuulnud ja usun allikkasse , et kohtunikud lugesid enne mängu kõigile mängijatele sõnad peale , et mängime puhtalt .
Noor inimene on alles rikkumata ja aus ( FCF on noor meeskond ) ning võtab kohtunike palvet tõsiselt .
Noorhärra Kalimullin saab pahaseks kohtunik Saare poolt nende väravavahile antud punase eest ja hakkab enda frustratsiooni välja elama .
Nii see on , täiesti vabas olukorras sõitis Ainsalule sisse , aga hiljem sõitis veel ühele Flora mängijale sisse väravast eemal , täiesti olukorras , kus ohtu polnud .
Hiljem vabandas , so what ...
Mu point oligi see , et ka noored loevad foorumit ja Hr . U postitusest nad mõistavad ( mina küll mõistaks ) ,et sõidadki ise ka sisse pärast lähed vabandad no said ühe kollase , mingil halliturniiril so what .
Kas me siis selliseid mängijaid tahamegi kasvatada , kuhu jääb FAIR PLAY
Ok las jääb see teema , loodame ,et noored ei loe foorumit ja see jääb meie vanakeste pärusmaaks ning usume ,et noormängija paraneb vigastusest peatselt ja saab sellest ka moraalselt üle .
Kommentaar
-
Kalimullin Kalimulliniks, üks äärmiselt ebasümpaatne mängija, kes on vastastele väga ebameeldiv opponent, aga kui teeb seda hästi, siis on oma meeskonnale väga kasulik mängija.
Infonet jättis tolles mängus ikka väga ebameeldiva mulje. Esiteks oldi mänguliselt kohutavad ning kogu aur läks ainult kohtunike sõimamisele. Kui Saar selline kusekas ei oleks, siis oleks pidanud pool Infoneti meeskonda kollase või punase saama. Puštov ning ta abimees sõimasid kohtunikke, kuidas ise tahtsid, Volodin lõi äärekohtunikku palliga. Ometi ei tehtud sellest numbrit. Kummaline.
Kommentaar
-
Külaline
Prins ja Kristal siis ei tormanud kordagi? Isegi Lelov paar korda ütles - no kamoon, kohtunik
Kommentaar
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustPrins ja Kristal siis ei tormanud kordagi? Isegi Lelov paar korda ütles - no kamoon, kohtunikINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Külaline
Algselt postitas marcello Vaata postitustroppustega ülekülvamine ja peaaegu kallaleminek annab jah sama mõõdu kui "no kamoon, kohtunik" välja
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSee on slaavi kool, kuid olgem ausad sellised mängijad tõmbavad meeskonna käima ning igast satsis peaks mõni selline olema.
Kommentaar
-
Kalimullin tegi ka Kimbaloula katki: http://www.rumodispo.com/picture-of-...baloula-injury vea eest sai mitte ühtegi kaart (karistulöök antud). Mäletan kuidas ta uuris Kongolast mitu korda lööma ja lõpuks sai.
Küsimus: kas Kalimullin on rõve või kohtunikud ei oska karistada? Sellel olukorras oli Hr.Kristo Tohver.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustKalimullin tegi ka Kimbaloula katki: http://www.rumodispo.com/picture-of-...baloula-injury vea eest sai mitte ühtegi kaart (karistulöök antud). Mäletan kuidas ta uuris Kongolast mitu korda lööma ja lõpuks sai.
Küsimus: kas Kalimullin on rõve või kohtunikud ei oska karistada? Sellel olukorras oli Hr.Kristo Tohver.
Kahtlustan, et klaasmees võtab Hiiu kunstmurul päikest!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustSee pilt ei näita siin küll mitte midagi. Ühtegi Infoneti mängijatki pole juures.
Kahtlustan, et klaasmees võtab Hiiu kunstmurul päikest!
Kas Ainsalu on ka klaasmees?
Kommentaar
-
Täielik kloun on see Luigend ja tema lahkumisega läks mängu ülesehitus oluliselt paremaks ka Floral. Ei ole ma sellest ideest aru saanud, miks ta nii all peab palli saama kui taga on Jääger ja Baranov, kes saavad rünnaku alustamisega väga hästi hakkama.
Väga tihti ei näe, et professionaalne äärekaitsja on ründefaasis viletsam kui Tihhon, aga Levadia lätlane tõestas, et see võimalik. Kink, Dmitrijev ja Kruglov tõestasid ka väga selgelt, miks välislepingu teenimine keeruline on.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar