Algselt postitas Kerbs
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Flora
Collapse
X
-
FC Flora
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKeskkaitsepaari tõttu eile me nüüd küll ei kaotanud. Olid nad tegelikult päris tublid. Minu jaoks on müstika Luigendi käitumine peale pallikaotust Neemelole. Vend, kes peaks Neemelost kõvasti kiirem olema jäi lihtsalt suu ammuli vahtima ja seisma. Sellise suhtumisega vend oleks tulnud juba peale tsirkust hooajaeelses mängus Levadia vastu minema saata.
Ma kardan,et tippvorm ajastati liiga algusesse ja nüüd makstakse lõivu treenerite poolt. Samas pole ma nii rumalalt mängivat tippsatsi eestis ennem näind.
Ja see jutt,et me räägime ideedest ja asjadest. On ilmselge peatreeneri probleem, et kas teda ei kuulata või siis üritab ta kuidagi ebaedu mängijate kraesse lükata. Eile TV Florale antud intekas oli päris halb see treeneri ütlemine mängijate adr-l.
Kommentaar
-
Algselt postitas terrorwheel Vaata postitustKoondisest on ilmselt käinud paljud Florakad läbi selle nö "noorenduskuuri" raames. Nüüdki kutsuti ju Soome vastu Sappinen ja Gussev, okei, Kamsist ja Jäägrist ei maksa rääkida, nemad on niikuinii juba varasemast koondise põhitegijate seas. Mina ei taha uskuda, et need Flora noored kutid on saanud kutsed ainult selle pärast, et nad jube hästi mänginud on
Miks muidu Postist ja Rähnist loobuti üldse? Sorri, kui mingid salavärgid millest pööbel teada ei tohi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustMa väitsin juba ammu, et Hurt hurdib Florat. Sümpaatne mees, aga ei tea kas nüüd just kõige pädevam treener... Liiga võitmine (eriti positiivne näide) ilma teisi tippe võitmata oleks nagu poolik amps.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustKeskkaitsepaari tõttu eile me nüüd küll ei kaotanud. Olid nad tegelikult päris tublid. Minu jaoks on müstika Luigendi käitumine peale pallikaotust Neemelole. Vend, kes peaks Neemelost kõvasti kiirem olema jäi lihtsalt suu ammuli vahtima ja seisma. Sellise suhtumisega vend oleks tulnud juba peale tsirkust hooajaeelses mängus Levadia vastu minema saata.
Kommentaar
-
Algselt postitas nr9 Vaata postitustPärnu vastu andis sarnaselt palli ära keskväljal ja lasi Kirss-il ära joosta ning värava lüüa. Lisaks oli ta Kalju vastu veel kapten, mis teeb tema ükskõikse käitumise veel arusaamatuks.Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
Algselt postitas atsetoon Vaata postitust4. mäng järjest on florale pehmelt öeldes soosiv vile olnud. Ja ikka kotte
Aga Floras tunduvad asjad palju halvemad kui tabeliseis näitab. Tundub, et sellest arengu ja filosoofia mölast on ka mängijatel kopp ees. Kui varasemalt eeldatavalt nõrgemate vastu suruti kuidagi ikka ära, siis täna oli võitja mentalideedist väga puudu. Transi enda esitust ei saa muidugi ka alahinnata. Väga sümpaatselt kaitses kõva ning ees suudeti nii mõndagi korda saata. Jakovlev on küll kehaliselt nõrk, aga väga tihti Eesti liigas ei näe, et Kams niimoodi ette võetakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar