Selline suurepärane uudis. Laupäeval Õhtulehes otsepilt mängust IFK Norrköping - FC Flora.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Flora
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Infonet on kõikidele meeskondadele ikka väga ebameeldiv vastane. Ühelt poolt on selline agressiivne mängustiil positiivne, sest vastasel on väga keeruline oma mängu mängida, kuid tihtilugu läheb see tarbetuks lõhkumiseks, millest ei puudu ka vigastused, nagu juhtus ka eile. Seda on kohalikul tasandil tundnud vist juba iga meeskond.Kommentaar
-
Jah, nagu ka Hurt ütles, oli mängu tempo ja Infoneti poolt peale pandud surve Florale treeningmänguna vägagi meeltmööda, aga see, mis mainitud lõhkumise osas toimus, oli ikka päris kuramuse kole ja ärritav. Ja mitte sugugi esmakordne sarnane kogemus sama vastasega samal Halliturniiril. Täiesti tarbetu jõhkrutsemine. Milleks, miks?Kommentaar
-
-
Kui tsitaad ei saa aru, see ei tähend et on konteksti väljas.
Tsitaad oli selle pärast ma ei saa aru mida te ootasite, et Infonet laseb teid võita lahkalt? Minge parem III.Liiga satsi vastu mängima siis ei tekita probleem.
Ma olen tegelt vastu see halliturniir mis juba pakkub PL omavaheliste mängud. On sama nagu suvel kui palutakse Bayern vs. ManU või midagi. Pigem parem mingi Läti või Leedu satside vastu.
Kommentaar
-
No ma pole küll Mourinho, kuid kaldun arvama, et tema öeldu mõte oli pigem see, et olgu, mis kohtumine tahes, mängitakse alati võidule. Mis aga ei vabanda toorutsemist välja."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. ChestertonKommentaar
-
Sellised "sügavmõttelised" tsitaadid on siinkohal täiesti liigsed ja kohatud. Seda tahtsin öelda.
Võitma minnakse igas mängus. Millises mängus kuidas täpselt, see on selgelt treeneripingi ja mängijate intellektuaalse kapatsiteedi küsimus...
Over and out, teema lõppenud minu jaoks.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Palju parem juba
Kommentaar